Gość hjghjg8 Napisano 4 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2006 W NK 2 nie wchodzą kupony to trzeba spróbować tutaj Gram za prawdziwą kase w Betsson Stan konta 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2006 Pierwsze kupony: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2006 Kuponik zrobiony w ostatniej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2006 STATYSTYKI: Typy:8 Trafione: 5 Skuteczność: 62,5 % Stan konta : 21,60PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2006 Kupony na sobote, niestety przez przypadek dałem 2 razy to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2006 I kolejne kupony na dziś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2006 Ogólnie dzień na minus. Puśćiłem jeden kupon by chociaż troche odrobić straty. Na koncie zostały mi 2 złoscisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2006 Szypul muszę to napisać bo w tym dziale można Typ na Czech 1x :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_wogu Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2006 Może to wygląda śmiesznie, ale w Betsson kurs na Czechów 1 jak i 1X był chyba na tym samym poziomie, czyli 1,01. A więc czystą głupotą byłoby nie korzystać Mimo że możliwosci remisu były minimalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2006 No wogu dobrze pisze Kurde zostały mi 2 zł tylko Później dam staty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2006 STATYSTYKI: Typy:33 Trafione: 20 Skuteczność: 60 % Stan konta : 2 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2006 Dzisiejsze kupony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2006 STATYSTYKI: Typy:38 Trafione: 22 Skuteczność: 57 % Stan konta : 0,75 PLN Coś za długo nie pograłem Ale postaram się jeszcze coś ugrać z tych 75 groszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2006 Prawdopodobnie ostatni kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hjghjg8 Napisano 9 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2006 No i długo nie pograłem Może wróce w następnym miesiącu jak znowu coś wygram STATYSTYKI: Typy:39 Trafione: 22 Skuteczność: 56 % Stan konta : 0 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi