Sparti Napisano 21 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2006 Mam pytanie czy ktoś wie czy w w profesjonale w systemie ''4'' i ''11'' można obstawiać blokami.????? Za odp z góry dziękuje [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombear Napisano 21 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2006 tak, profesional od kad pamiętam ma mozliwość obstawiania systemów blokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparti Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2006 Wiem że w profesjonalu można obstawiać blokami ale mi chodzi czy akurat w tym systemie można obstawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo Napisano 21 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2006 Mam pytanie czy ktoś wie czy w w profesjonale w systemie ''4'' i ''11'' można obstawiać blokami.????? Za odp z góry dziękuje [/b] na 100% mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi