Skocz do zawartości

Handicap - ziarnko do ziarnka

989898

Rekomendowane odpowiedzi

Golden State Warriors - Miami Heat 2 2,75 :t: +38,5€

Stawka 22€

Komentarz: ku***! Stawiając ten zakład także na Bet-at-home pomyliłem się i kliknąłem nie ten kurs - zamiast Miami Heat kliknąłem Orlando Magic i 15 zł poszło się...

Typy podane 26

Typy trafione 13

Skuteczność 50%

Stawki 190,52

Zwrot 241,62

ZYSK 51,1

ROI 126,82%

Ehh... Męczy mnie to podawanie wielu typów. Zmieniam taktykę: Teraz będe grał na dwa etapy:

Etap 1: mała progresja, która ma na celu zgromadzenie kapitału 25€ na etap 2.

Etap 2: single za ok 25€ każdy (ewentualnie małe wahania tej stawki mające na celu zwiększenie zysków).

Jak spudłuję pierwszy singiel z etapu 2 to wracam do etapu 1. Cel główny: nie spudłować pierwszego singla z etapu 2 i w ten sposób dobrze wystartować w grę singlami za duże stawki. Nie wiem czy będę podawał typy z etapu 1. Prawdopodobnie nie, chyba, że to będzie coś ciekawego. Statystyki prowadzę tylko z etapu 2 czyli z singli za dużą kasę.

A to podam sobie pierwszy kuponik z etapu 1 :)

Spadea - Hrbaty 1 1,8

Djokovic - Lopez 1 1,2

Fish - Mahut 1 1,26

AKO 2,72 ; Stawka 3€

Dodatkowo w grze za 3€ jest prawie identyczny kupon, ale zamiast Spadey jest over Nancy - Hemofarm, więc jak Fish i Djokovic wygrają to już będzie plus (mały, ale zawsze to coś) a jak jeszcze wygra Spadea to będzie ok 10€ na plusie.

• 4 weeks later...
A to podam sobie pierwszy kuponik z etapu 1 :)

Spadea - Hrbaty 1 1,8

Djokovic - Lopez 1 1,2

Fish - Mahut 1 1,26

AKO 2,72 ; Stawka 3€

Dodatkowo w grze za 3€ jest prawie identyczny kupon, ale zamiast Spadey jest over Nancy - Hemofarm, więc jak Fish i Djokovic wygrają to już będzie plus (mały, ale zawsze to coś) a jak jeszcze wygra Spadea to będzie ok 10€ na plusie.

E... zanim ja uzbieram tą stawkę na pierwszy typ to minie wieczność :) Ten powyższy kuponik nie wszedł, nawet nie pamiętam co tam go zepsuło. Tymczasem będę sobie grał tu rekreacyjnie - typek podam co jakiś czas, żeby temat podtrzymać przy życiu.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Reading - Liverpool over 2,5 2,2 :t:

Suma kursów trafionych = 24,24

Suma Typów = 20

Trafione = 12

Skuteczność = 60 %

YIELD = 21,2

Potwierdza się zasada: im mniej tym lepiej. Nic na siłę.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Canas - Davydenko 1 1,57 :t:

Gonzalez - Mathieu 1 1.85 :n:

Zapomniałem tu napisać typu Gonzalez - Mathieu 1 1,85, który podałem na innym forum. Dlatego uzupełniam statystyki o to jedno pudło, bo nie chcę się się rozdwajać ze statami i chcę mieć identyczne jak tam.

Gasquet - Mathieu 1 1,57

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...