obst_Villa Napisano 12 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2006 Witam wszystkich. Od dziś będę tu podawał swoje typy. Nie będą to jednak zwykłe kupony, a typy podparte analizą. Stawki w skali 1-10/10-10. Przeważnie 1 typ dziennie. Statystyki aktualizował będę po każdym typie. Będzie też podsumowanie miesięczne. W statach będą: - skuteczność - yield - zysk (czyli ugrane bądź stracone jednostki) No to zaczynamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Villa Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2006 Champions League 2006/2007 #1 Bayern Monachium - Spartak Moskwa || 1 @ 1.40 || 4/10 || STS Jak dla mnie pewniaczek, a kursu spodziewałem się mniejszego więc typ biorę. Bayern w Bundeslidze najpierw wygrał 2 mecze, lecz potem odziwo zremisował z jak narazie (podkreślam) liderem w Niemczech - Nurneberg 0-0. Gra Bawarczyków jest trochę mniej poukładana niż w zeszłym sezonie. Spowodowane jest to odejściem Ballacka do Anglii. Ale Spartak mimo tego, iż jest bogaty jak wiele klubów w Rosji, to jeszcze w tym sezonie w LM nic nie zwojuje. Kadra klubu z Moskwy wydaje się być za słaba, by wygrać rywalizację z takimi klubami jak Bayern czy Inter. Nie ma co tu długo pisać - faworyt jest jeden. Jeszcze dodam, że w historii Bawarczycy 2 razy ogrywali Spartak u siebie. 2 razy, bo mecze były tylko 2. Jeszcze składy: Bayern:Kahn - Sagnol, Lucio, van Buyten, Lahm - Salihamidzic, van Bommel, Hargreaves, Schweinsteiger - Makaay, Podolski Spartak: Kowalewski - Jiranek, Geder, Stranzl, Rodriguez - Bystrow, Kovac, Titow, Mozart, Kowalczuk - Pawluczenko Jedynka jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Villa Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2006 #1 Bayern Monachium - Spartak Moskwa || 1 @ 1.40 || 4/10 || STS 4:0 +1.6 STATYSTYKI Ogólne Skuteczność: 1/1 (100%)Yield: +40%Zysk: +1.6 Wrzesień 2006 Skuteczność: 1/1 (100%)Yield: +40%Zysk: +1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Villa Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2006 Champions League 2006/2007 #2 Manchester United - Celtic Glasgow || 1 @ 1.40 || 5/10 || STS Analizę zacznę od tego, że moim zdaniem jest to mega pewniak, w którego warto zainwestować gruby szmal. MU kapitalnie zaczęli sezon wygrywając pewnie 4 pierwsze spotkania i z kompletem punktów są samodzielnym liderem Premiership. Celtic natomiast mam okazję oglądać niemal co weekend i muszę powiedzieć, że gra Zielonych nie wygląda zbyt efektownie i ciekawie, szczególnie w meczach wyjazdowych, gdzie Celci w 3 meczach mają mizerny jak na nich bilans 1-1-1. Sam Roy Keane, na całe życie związany z United, kończący karierę piłkarską na Celtic Park powiedział "...Ten mecz może zwycięzyć tylko jedna drużyna - United..." Mimo, że pan Gordon zrobił kilka ciekawych transferów (m.in. Venegoor of Hesselink) to od Celticu odszedł niewątpliwie mózg zespołu i król środka pola - Stilan Petrov, co bez wątpienia odbija się na grze zespołu, bo widać, że to nie ta sama drużyna co w tamtym sezonie. ManUtd na ten mecz będzie niesamowicie zmotywowane, bo zespół SAF'a nie chce powtórki z zeszłego sezonu, kiedy Diabły z LM musiały pożegnać się już w fazie grupowej, co można było uznać za klęskę klubu. Kadry na mecz: ManUtd: Van der Sar, Kuszczak, Neville, Evra, Ferdinand, Brown, Rooney, Saha, Giggs, Park, Carrick, Scholes, Solskjaer, O'Shea, Richardson, Fletcher, Jones, Silvestre Celtic: Boruc (B), Wilson, Caldwell, McManus, Naylor, Nakamura, Lennon, Gravesen, McGeady, Żurawski, Miller, Vennegoor of Hesselink, Pearson, Riordan, Sno, Jarosik, Marshall (B), Cuthbert Z tym że w drużynie Celticu z powodu urazów mogą nie zagrać Caldwell, Naylor i McManus. Dodam jeszcze, że dziś na pięknym Old Trafford zasiądzie około 70 tysięcy kibiców, którzy pragną zwycięstwa swoich pupili i będą im pomagać jak tylko mogą. Dla mnie typ bardzo pewny. P.S. Sory, że znów typ podaję późno, ale dostawca mojego internetu ma jakieś kłopoty techniczne i ostatnio albo chodzi tragicznie albo wcale. Od jutra to się zmieni na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Villa Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2006 #2 Manchester United - Celtic Glasgow || 1 @ 1.40 || 5/10 || STS 3:2 +2.0 STATYSTYKI Ogólne Skuteczność: 2/2 (100%)Yield: +40%Zysk: +3.6 Wrzesień 2006 Skuteczność: 2/2 (100%)Yield: +40%Zysk: +3.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Villa Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2006 Uefa Cup 2006/2007 #3 Fenerbahce - Randers Freja || over 2.5 @ 1.60 || 3/10 || STS Oj jaka przepiękna perełka. STS chyba zgłupiał. W innych bukach kursy na to zdarzenie są mniejsze, dlatego ja to wykorzystam. No co tu pisać. Po prostu te 2 zespoły dzieli duża różnica w świcie futbolowym, Fenerbahce jest zdecydowanym faworytem do zwyciestwa, ale kurs 1.15 nie jest wart gry, a że w tym meczu będzie dużo bramek to 1.6 jest już dobrą opcją. W lidze Turcy strzelają sporą ilość goli. W dotychczasowych 3 meczach u siebie, w każym spotkaniu padał over. Siła ataku Fener jest efektowana, bo grają tam tacy zawodnicy jak Alex czy Sanli Tuncay. O duńskim zespole nie mogę powiedzieć zbyt wiele. Do Uefy zakwalifikowali się kuchennymi drzwiami, poprzez Puchar Danii. W lidze pewnie będą w niższej częsci tabeli. W 3 meczach na wyjeździe w tym sezonie 2 razy mieli over, raz under. No cóż Fener rozniesie dziś Randers, rozstrzygając losy dwumeczu już dziś. Nic, tylko grać i liczyć kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Villa Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2006 #3 Fenerbahce - Randers Freja || over 2.5 @ 1.60 || 3/10 || STS 2:1 +1.8 STATYSTYKI Ogólne Skuteczność: 3/3 (100%)Yield: +46.7%Zysk: +5.4 Wrzesień 2006 Skuteczność: 3/3 (100%)Yield: +46.7%Zysk: +5.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Villa Napisano 15 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2006 French 1st league 2006/2007 #4 Lorient - Lyon || 2 @ 1.71 || 3/10 || Profesjonal Dla mnie pewniak weekendu. Lyon, czyli pierwsza siła francuskiego futbolu już od kilku lat i nic nie wskazuje, aby miało się coś w tej kwestii zmienić, choć w tym sezonie dobrze poczyna sobie też Marsylia, co moim zdaniem jest dobre dla zespołu ze Stade Gerland, bo przynajmniej w szeregach zespołu będzie odpowiednia motywacja na każdy mecz. Lyon w gazie. Swietna forma m.in. Juninho i Freda przyczyniła się do środowego sukcesu, czyli zwycięstwa 2-0 z Realem Madryt. Lorient beniaminek Ligue 1 sezon zaczął jak na siebie dobrze. Bilans 2-2-1 może napawać optymizmem. Pod względem czysto piłkarskim oba kluby dzieli wielka różnica. Lyon w dotychczasowych 3 wyjazdowych meczach w lidze wygrał wszystkie i to pewnie. Olympique ma wyrównany skład i nawet ci wchodzący z ławki potrafią rozstrzygać losy meczu. Lorient w ostatnich latach większość czasu spędził w Ligue 2 dlatego tylko 2 mecze bezpośrednie ma z Lyonem na własnym stadionie. Oto one: 22.08.1998 Lorient - Lyon 0:1 17.11.2001 Lorient - Lyon 0:3 Dwie wygrane Lyonu, bez straty gola. Mam jeszcze 18-osobową kadrę OL na ten mecz: Benzema, Abidal, Berthod, Coupet, Clerc, Cris, Diarra, Juninho, Müller, Fred, Tiago, Källström, Malouda, Toulalan, Réveillère, Squillaci, Vercoutre, Wiltord Jak na klub z Francji to te nazwiska robią wrażenie. Powiem tyle: Lorient nie ma argumetów które może postawić przeciwko mistrzowi Francji i dlatego Lyon wygra ten mecz. Bierzcie ten typ. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Villa Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2006 #4 Lorient - Lyon || 2 @ 1.71 || 3/10 || Profesjonal 1:3 +2.13 STATYSTYKI Ogólne Skuteczność: 4/4 (100%)Yield: +52.75%Zysk: +7.53 Wrzesień 2006 Skuteczność: 4/4 (100%)Yield: +52.75%Zysk: +7.53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Villa Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2006 Italian Serie A 2006/2007 #5 Parma - Milan AC || 2 @ 1.65 || 3/10 || Toto-Mix Noi kolejna perełka. Mimo, że typ jest grany na drużynę występującą na wyjeździe, to ja osobiście jestem tej propozycji pewnien w 99,99%. Ze względu na aferę korupcyjną w Serie A tak naprawdę nie było widaomo, co będzie z Milanem. Czy zagra w pierwszej lidze, czy wystąpi w CL. Jednak ostatecznie kara dla klubu z Mediolanu była łagodna. Przed sezonem klub opuścił superstrzelec - Andriy Shevchenko, który udał się do Chelsea. Ten transfer można uznać za spore osłabienie. Milan też nie brylował na rynku transferowym jako "kupiec". Jednak początek sezonu udany. Najpierw dość pewne przejście Crveny Zdezdy w eliminacjach LM, potem udana inauguracja Serie A (2-1 z Lazio) i w końcu gładki triumf w LM nad AEK (3-0). Słabo spisuje się Inter, co jest dodatkową motywacją dla Rossonerich, gdyż ci chcą zniwelować do nich stratę minusowych punktów, a jest na to szansa biorąc pod uwagę słaby start podopiecznych Manciniego. O Parmie nie mogę powiedzieć za wiele, bo przyznam, że zwolennikiem Serie A nie jestem, choć oglądałem ostani mecz Torino - Parma. Tam po staremu. Jak tylko jest mecz we Włoszech drużyn ze środka tabeli to na boisku wieje nudą. Parma nic nie pokazała i moim zdaniem ten klub będzie musiał się bronić przed spadkiem, bo nie ma argumentów, by było inaczej. W historii lepsza u siebie była raczej Parma, ale większość z tych zwycięstw było odnoszone jeszcze zza czasów chwały, gdy Parma walczyła o tytuły. Jednak, gdy klub ten obniżył swoje loty i nastały gorsze czasy, to Milan zaczął wywozić komplety punktów: 07.05.2006 Parma - Milan 2:3 04.12.2004 Parma - Milan 1:2 09.11.2003 Parma - Milan 0:0 05.04.2003 Parma - Milan 1:0 25.11.2001 Parma - Milan 0:1 01.11.2000 Parma - Milan 2:0 02.04.2000 Parma - Milan 1:0 29.11.1998 Parma - Milan 4:0 18-nastka meczowa Milanu na dzisiejszy mecz: Dida, Kalac, Fiori, Bonera, Costacurta, Favalli, Kaladze, Jankulovski, Simic, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kaká, Pirlo, Seedorf, Borriello, Gilardino, Inzaghi, Oliveira. Kiedyś te mecze elektryzowały kibiców, jednak narazie można się obejść tylko wspomnieniami. Na dzień dzisiejszy w rywalizacjach tych obu drużyn zdecydowanym faworytem jest Milan. I to właśnie ten klub wyjedzie z Parmy w niedzielny wieczór z 3 oczkami do przodu. Myślę, że ta analiza może was przekonać do zainwestowania w Milan. Osobiście polecam, bo kurs najgorszy nie jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Villa Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2006 #5 Parma - Milan AC || 2 @ 1.65 || 3/10 || Toto-Mix 0:2 +1.95 STATYSTYKI Ogólne Skuteczność: 5/5 (100%)Yield: +55.2%Zysk: +9.48 Wrzesień 2006 Skuteczność: 5/5 (100%)Yield: +55.2%Zysk: +9.48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Villa Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2006 Portuguese Primeira Liga 2006/2007 #6 Ferreira - Benfica Lisbon || 2 @ 2.20 || 2/10 || Toto-Mix Ojj co za typek. Naprawdę nie wyobrażam sobie, żeby Pacos Ferreira miał sprawić dwie niespodzianki (aby nie powiedzieć sensacje) z rzędu. Tydzień temu ten zespół ograł na wyjeździe Sporting 1:0. Oglądałem ten mecz i Pacos wygrał zupełnie niezasłużenie, na dodatek strzelając bramkę ręką. Przyznam, że piłkarze tego klubu w pierwszej połowie nie odstawali słynnym Lwom z Lizbony, ale w drugiej odsłonie meczu dominowali tylko i wyłącznie gospodarze i zupełnie nie wiem jakim cudem nie wykorzystali choćby jednej z kilkunastu doskonałych sytuacji. Benfica sezon zaczęła mizernie. Najpierw porażka w fatalnym stylu 0-3 z Boavistą, potem remis 0-0 w LM z Kopenhagą. Jednak w niedzielny wieczór zespół ze stolicy przełamał się zdobywając pierwszego gola w tym sezonie w meczu o punkty i odnosząc pierwsze zwycięstwo - 1-0 z Nacional. Motywacja Benfici na piątkowy mecz jest maksymalna, mimo, iż już we wtorek mecz z ManUtd. Ale klub ze stolicy nie może pozwolić sobie na kolejną wyjazdową stratę punktów, bo Porto jest znakomicie dysponowane i zapewne jutro wygra z Beira-Mar i jeśli Benfa by przegrała to byłoby już 6 pkt różnicy, co w lidze portugalskiej wcale nie jest mało. Jutro w zespole Benfici nie zagrają Rui Costa i Ricardo Rocha. Ale jeszcze raz powtarzam, że dobry początek Pacosa jest zapewne przypadkiem, a 2 niespodzianki z rzędu to jak na ten klub raczej za dużo. W historii bilans meczów jest na remis: 07.05.2006 Ferreira - Benfica 3:1 07.12.2003 Ferreira - Benfica 0:3 05.04.2003 Ferreira - Benfica 1:3 08.12.2001 Ferreira - Benfica 2:1 21.10.2000 Ferreira - Benfica 0:0 Jak dla mnie jutro Benfica musi wygrać i to uczyni. Dlatego gramy, a kurs bardzo atrakcyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi