Gość agask Napisano 8 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2006 czy ktos nie zgodzi sie wypełnic mi anonimowej ankiety dotyczacej charakterystyki osob grajacy w buka lub na automatach.?? wyslala bym na meila. zajeloby to wam jakies 20 min. najchetniej szukam panów. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 8 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2006 daj tu w zalaczniku i podaj maila gdzie odeslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombear Napisano 21 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2006 W połowie znudziła mnie ta ankieta :| szkoda że nie przepisana a tylko zeskanowana z rozpoznaniem tekstu, przez co mało ciekawie wygląda i nie zachęca do dalszego poświęcania czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość agask Napisano 21 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2006 W połowie znudziła mnie ta ankieta :| szkoda że nie przepisana a tylko zeskanowana z rozpoznaniem tekstu, przez co mało ciekawie wygląda i nie zachęca do dalszego poświęcania czasu. okazalo sie ze w tej ankiecie co wam wyslalam pojawilo sie sporo literowek. bardzo przepraszam. ankieta juz jest poprawiona dlatego pozwole sobie jeszcze raz wam ja zalaczyc. byloby milo gdyby teraz wiecej osob bylo chetnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezehias Napisano 22 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2006 za o wiele krotsze ankiety na ulicy dostac mozna przynajmniej szokolade,a tu nic oj:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi