Gość Shurik Napisano 1 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2006 Siemka wszystkim! Jak widać po temacie zaczynam walkę z siłami zła, jaką niewątpliwie są buki. Codziennie będę próbował podawać maksymalnie trzy starannie dobrane przeze mnie typy. Życzcie mi szczęścia w tej wyniszczającej walce ze :evil: złem :evil: Kursy będę brał z serwisu Bet-At-Home Stan konta na początek wynosi 11,39 zł Cel 1: Zdobyć kasę na zasilacz do komputera (ok. 120zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shurik Napisano 1 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2006 KUPON 1 Angielska League One Swansea City - Yeovil Town Kurs: 1,80 Stawka: 2zł Ewentualna wygrana: 3,60zł --------------------------------------------------------------------- KUPON 2 Holenderska Jupiter League Fortuna Sittard - FC Dordrecht 90 Kurs: 1,85 Stawka: 2zł Ewentualna wygrana: 3,70zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shurik Napisano 2 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2006 KUPON #1-2zł (1:1) KUPON #2+3,70zł (0:4) Stan konta: 11,09zł (- 0.30gr) Typy trafione/nietrafione: 1/1 Skuteczność: 50% ------------------------------------------------------------------------------------- KUPON 3 Eliminacje Mistrzostw Europy 2008 Białoruś - Albania Malta - Bośnia i Hercegowina Kurs: 2,08 Stawka: 2zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi