Skocz do zawartości

Come on United! VTM typuje :)

VanTheMan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Po dłuższym zastanowieniu postanowiłem założyć tutaj temat z moimi typami. Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogę Wam i sobie w ograbieniu buków. :D

Najlepiej czuję się typując piłkę nożną. Unikam tenisa, czasem zagram tenis, ale tam również nic nie wiadomo. Tak więc typy będą głównie piłkarskie, często under 2.5, a gdy w ofercie będzie ciekawy handicap, również skorzystam :smiech: .

Już wkrótce typy na dziś. :)

PS. Statystyki będę robił, co 3 dni :) ... przynajmniej postaram się :D .

Zgodnie z zapowiedzią, typy na dziś. Wczoraj kursy na poniższe spotkania były o wyższe, ale czuję, że do wieczora jeszcze mogą spaść.

24.08.2006

1) Hajduk Kula v CSKA Sofia 2 @ 1.75

8/10

20:30

2) FC Sion v Josko Ried 1 @ 1.62

7/10

20:00

Czekamy do wieczorka :) Jestem ciekaw, jak się będą zachowywać kursy na te spotkania ;) .

24.08.2006

1) Hajduk Kula v CSKA Sofia 2 @ 1.75 0:0

:n:

8/10

20:30

2) FC Sion v Josko Ried 1 @ 1.62 1:0 :t:

7/10

20:00

Heh...bardziej obawiałem się Sion, a tutaj psikus ;) . Myślałem, że wystarczająco argumentów przemawia za postawieniem na CSKA, ale widocznie Bułgarzy wolą męczyć się w dogrywce niż zapewnić sobie win z niżej notowanym serbskim zespołem już w 90 minutach. Meczu nie oglądałem, ale nie trudno się domyślić, że gospodarze murowali dostęp do bramki, by podmęczyć rywala. Ogólnie średni dzień :zdegustowany: ...

25.08.2006

1) Montpellier v Libourne-St Seurin ----- 1 ----- @ 1.70 :n: 0:1

2) FC Porto v Leiria ----- 1 ----- @ 1.25 :t: 2:1

:arrow: @ 2.13

:arrow: 6/10

:n: :n: :n:

Heh, każdy się dzisiaj na czymś przejechał. Jak nie Barca, czy Werder, to Montpellier przegrywa u siebie z beniaminkiem... :przerazony: .......... :k:

Ale od czego jest weekend :shifty: . Czuję, że będzie OK ;):smiech: .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...