Gość profesjonalista Napisano 19 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2006 Witam! Chciałbym sie z Wami podzielić moją wiedzą oraz Dobrymi Typami jakie posiadam Jestem tutaj nowy i chciałbym wam coś udowodnić ze osoba nowa nie jest zła ... Wczoraj podałem na czacie u Was Typ po kursie 3.20 na zachętne i oczywiście wszedł (ale to Nic dla mnie) Dostałem juz podziękowania za które serdecznie Dziękuje ! Nie Gram aby wygrać jak najwięcej ale Stawki też nie są małe zaczne grac za małe pieniądze i wypracuje sobie budżet ... Zacznijcie Grać zemna a nie pożałujecie.. Jestem Dobrym Typerem z Tenisa i Hokej + Piłka (wybrane Ligi) Mam jeszcze do was Prożbe ... Piszcie jaki Kurs Wam Robić na kupon ... i Zobaczycie Co Potrafie :cwaniak1: Pozdrawiam ! ****************************************************************** Może to Głupie co napisałem ale Zobaczycie jak To ze mną jest ****************************************************************** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość profesjonalista Napisano 20 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2006 # 1 # :cwaniak1: Manch.Utd.-Fulham ===> 1 ===> 1.32 Inverness-Celtic ===> 2 ===> 1.38 PSV Eind.-Nijmegen ===> 1 ===> 1.27 Brondby-Viborg ===> 1 ===> 1.46 O'Sullivan-Junhui ===> 1 ===> 1.25 Holandia-Chorwacja ===> 1 ===> 1.41 Roddick-Ferrero ===> 1 ===> 1.39 Stawka-> 50 pln Kurs -> 8.29 Ewk-> 327.40 pln Profesjonal Pozdrawiam :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overclocker Napisano 20 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2006 Mam jeszcze do was Prożbe ... Piszcie jaki Kurs Wam Robić na kupon ... i Zobaczycie Co Potrafie A skuteczność 100% też gwarantujesz ? Poproszę AKO ~40-50 Głupie to co piszesz... w końcu się przejedziesz, pewnie masz kase na 4 kupony za 50 zł, a takie tasiemce zawsze nie wchodzą, ba, nawet rzadziej niż rzadko wchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi