Skocz do zawartości

Tips by Etrusc

obst_Etrusc

Rekomendowane odpowiedzi

Honka v KuPS over 2.5 - 1.50 :t:

stawka 12

GB

:p:

//Właściwie dziś miało nic nie iść, gdyż z piłki dla mnie na dziś nie ma nic ciekawego. Uefa to jest tylko nabijanie kabzy bukom dlatego nawet na to nie patrzę. No może Drogheda mnie interesuje - 2 tygodnie temu ze szwagrem założyłem się o 2 browarki że nie awansują i odpadną także wynik chętnie sprawdzę A wracając do mojego typu na dziś to naprawdę bramkostrzelna Honka po dwóch wtopach u siebie z rzędu !! dziś powinna się odblokować i troszku postrzelać. Oczywiście trafienie KuPs miło widziane. Wahałem sie czy grać po takim kursie bo w końcu to nie jakaś 2 Norwegia czy Japonia ale moim zdaniem powinny wpaść ze 4 bramki. Po wczorajszym dobrym dniu dziś malutka stawka - mimo, że oceniam typ 9/10 to jednak po 1,50 overki gra sie w troszkę innych ligach.

FC Barcelona v FC Sevilla [HTFT] 1/1 - 2,05 :n:

stawka: 25

GB

To typ na deser :) Mam nadzieje, że Barca zrobi z nich marmolade. Ja to widzę tak Eto ok.44 minuty :D a w drugiej Roni kończy zawody. Vamosss :p: Visca el Baarca.

TVP 2 godz. 20:15 - dziękujemy pięknie !! :)

//Hmm... tak mnie Barca tylko raz w życiu załatwiła raz w lidze jak poszło przez nią 9 kuponów jednego dnia !! I dziś. Poza tym dziś Ci co cokolwiek wygrali to jednostki - jestem o tym głęboko przekonany.

Manchester City v Arsenal 1.67 - 1

Chyba powinna byc 2 ;)

A pozatym zycze powodzenia choc sam tego typu nie bede gral ,jka dla mnie za chimerycznie jeszcze Kanonierzy graja %-)

//Oczywiście 2 dzięki za zwrócenie uwagi już poprawiam w poście. Chimerycznie ? - oni wręcz jak ciotki grają, ale gram po to, że zawsze moczyć nie bedą chyba a muszą oddać co zabrali. Pozdrawiam i nie dziękuję chyba tak to sie mówi :p:

Charlton v Bolton 0:0 AH 2 - 1.87

stawka: 100

GB

//Charlton to ogórki i pewnie z Watffordem spadną do 2 ligi. Poza tym nie wygrali z Boltonem od 1999 roku i nie wiem dlaczego akurat dziś mieliby tego dokonać. Zagrałem i tak asekuracyjnie gdyż przy remisie jest zwrot stawki. Grałbym grubiej ale mnie deko za mocno wczoraj wydupczyła głównie Barca to na razie trzeba sie troszku odbić :)

Manchester City v Arsenal 1.67 - 1

Chyba powinna byc 2 ;)

A pozatym zycze powodzenia choc sam tego typu nie bede gral ,jka dla mnie za chimerycznie jeszcze Kanonierzy graja %-)

I trza było sie sluchac to pierwsza mysl podpowiada %-), zagrałem i utopilem tka jak Ty :p oby dzis było lepiej dla nas obu :spoko:

Dziś to już wogóle nie wiem nic. alebo będzie coś z tego albo będzie to wyjątkowo czarny weekend :/

Racing Santander v Atletico Madrid 1,32 - x2 :t:

Xanthi v Ergotelis 1.37 - 1 :n:

FK Austria Magna v Ried 1,53 - 1 :n:

Trabzonspor v Denizlispor 1,47 - 1 :t:

NAC Breda v Ajax Amsterdam 1.40 - 2 :t:

ako: 5,69

Stawka: 50

GB

//Miał iść Ajax over 2,5 bo to mi się najbardziej podobało ale w tym czasie jak pisałem analizę do WK na ten właśnie over kurs spadł z 1,60 na 1,45 no to jak tak to lepiej zagrać cały mecz.

A żeby nie było że z tym overkiem to ściema to jeszcze takie coś :) W Ajax bardzo dziś zainwestowałem a więc niech moc będzie z nimi, a Chelsea nienawidzę, ale w drugą wtopę z rzędu to nawet ja nie wierzę.

Blackburn v Chelsea 1.50 - 2 :t:

NAC v Ajax over 2.5 - 1.45 :t:

ako: 2,18

staweczka: 50

GB

Celta v Barcelona 2 to score - 1.13 :t:

W. Burghausen v 1860 2 to score - 1,18 :t:

Exeter City v Crawley 1 to score - 1,15 :t:

Northwich v Grays Ath 2 to score - 1,23 :t:

ako: 1,89

stawka: 50

GB

//Jak i dziś wtopa to załamka.

Oita v Urawa Reds over 2.5 - 1.60 :t:

Shimizu v Kyoto under 3.5 - 1.80 :t:

ako: 2,88

stawka: 7,04

GB

//E.... miałem odrabiac tylko straty bez żadnych głupot ale moją szczególną uwagę zwrócił kurs na under Shimizu na granicy 3,5 - aż takimi overowcami te kapelki nie są a już w przeszłości w ich meczach, a przynajmniej w ostatnich 8 latach nie padł bodajże ani jeden tak wysoki wynik. Kurs git - próbujemy. Na dokładkę Urawa z tym, że jej się bardzie obawiam. Staweczka maleńka gram tylko dla zabawy - oczywiście tylko ten kupon

//Shimizu 1-0 !! Dla mnie GB totalnie pomylił się tutaj z granicą 3,5 na u/o Gdyby nie wtopa z weekendu na bank poleciałby singiel za min. 100

Kalmar FF v Norrkoping over 2.5 - 1.80 :t:

ako: 1,80

stawka: 10,28

GB

:jupi:

//Wczoraj oferta była żałosna ale dziś to już lekka przesada. Tutaj zgodnie z tradycją chyba powinien być under, ale że to puchar spróbujemy overka. Dziś staweczka malutka i gram tylko z braku laku.

Emmen v Graafschap 2 to score - 1.41 :t:

Volendam v Agovv 1 to score - 1.09 :t:

For. Sittard v Dordrecht 2 to score - 1.18 :t:

Helmond Sport v Bosch 2 to score - 1.23 :t:

TOP Oss v EVV Eindhoven 2 to score - 1.55 :n:

ako: 3,46

stawka: 37,73

GB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...