Skocz do zawartości

Procent składany

MJankowski3

Rekomendowane odpowiedzi

PROGRESJA NR 17

ETAP 2

Malisse X. - Mirnyi M. 1 1,30 1:2 :wsciekly:

Li N. - Pelletier M.-E. 1 1,10 4:6 2:6 :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly:

Perry S. - Peschke K. 1 1,40 2:0 :spoko:

STAWKA 10,27

AKO 2.00

KUPON PRZEGRANY - PROGRESJA NR 17 W TRAKCIE GRY

STAN KONTA 144,84 PLN

PROGRESJA NR 17

ETAP 3

Islandia - Hiszpania over 2,5 goals 1.72 0:0 :wsciekly:

Norwegia - Estonia 1 1.13 39:19 :spoko:

STAWKA 20.55

AKO 1.94

PS. W 60 minucie zagrałem na livie kontre - poniżej 0,5 gola za 15 PLN po kursie 2,55 - wygraną z tego zakładu dodam do tej progresji. Wygrana wyniosła nieco ponad 20 PLN zatem potraktuje to jako zwrot kosztów z etapu nr 3 - nie odnotowałem strat na tym etapie więc nie musze przechodzić do etapu nr 4 :).

PROGRESJA NR 17

ETAP 3 POPRAWKA

Cincinnati Reds u St. Louis Cardinals (Totals) Więcej niż 9 0:5 :wsciekly:

STAWKA 20.70

AKO 2.05

KUPON PRZEGRANY - PROGRESJA NR 17 W TRAKCIE GRY

STAN KONTA 124,14 PLN

Dzisiaj gram ostatni kupon za 40 PLN - jeżeli trafię to zaczynam nową progresję, jeżeli nie to kończę system :).

PROGRESJA NR 17

ETAP 4

Białoruś - Andora over 2,5 1.50

USA - Dominikana 1 1.22 2:3 :wsciekly:

STAWKA 48 PLN

AKO 1.83

Sfrajerzyłem się, chciałem zagrać Słowenie -19,5 punkta ale ostatecznie chciałem postawić na dwa pewne mecze - jak sie okazało mecze wcale nie były pewne, USA najpierw przegrało dwa wygrane sety, a potem jeszcze zdecydowana porażka w tie-breaku :). Ogólnie na systemie wyszedłem jakieś -25 PLN (nie gram ostatniego etapu progresji). Szkoda tylko tych 16-tu progresji, które zakończyły się dość szybko. Wniosek jest taki, że trzeba grać tylko i wyłącznie single na kurs ok. 1.85, najlepiej na zdarzenia dwudrogowe. Niebawem zaczne testować nowy system gdyż ten na dłuższa metę jest raczej nieopłacalny - jedna progresja w zasadzie przekreśla cały wypracowany wcześniej zysk :).

Gość chris-all

Witam.Zaintersowała mnie ta metoda i zaczełem ją grać.Muszę przyznać że pomysły masz dobre i fajne.Doszedłem do 5 progresji i 5 etapu.Grałem 5 etap za stawkę procentową tak jak napisałeś czyli 51.61% po kursie minimalnym 1,75 obliczoną według Ciebie.Troszkę byłem zdziwiony jak wszedł mi meczyk z czego bardz się cieszyłem natomiast odzyskane pieniążki były mniejsze nim zacząlem wogóle grę tym sposobem spróbuj to zweryfikować bo naprawdę wydaje mi się to dobry sposób gry.Przynajmniej na kapitał 200 zł.Podam Tobie od 5 progresji I etap do V etapu.

kwota po 4 progresjach 220.03

I ETAP 7.10 X 2,02kurs :((

II ETAP 14.19X1,90 :((

III ETAP 28.38 X1,90 :((

IV ETAP 56,78 X2,38 :((

V ETAP 113,55 X 1,75 :D:niesmak:

I prośba gdyż doskonale sobie z tym radzisz .Potzrebuje rozpiski procentowe na kurs 1,5 5 etapów i kurs 1,75 na 7 etapów czy jestes w stanie coś takiego zrobić?Z góry dziękuje.Gdzieś na forum czytałem że jednak rezygnyjesz z tego sposobu gry lub chcesz go ulepszyć (podobno doszedłeś do 17 progresji) jakie ulepszenia bedziesz wpeowadzał daj znać.Jakoś twoj plan gry przypadł mi najbardziej do gusto.Pozdr

MJankowski3,

Hej! :) Już odpowiadam na wszystkie pytania :).

Ta symulacja była zrobiona dla kursu dokładnie 2.00, w praktyce okazało się, że gram niższe kursy - 1.75-1.90 więc faktycznie zyski były troche mniejsze od przewidywanych - zwłaszcza na tych wyzszych poziomach :).

Ideą każdego systemu, którym gram jest maksymalizacja bezpieczeństwa - w tym przypadku jest troche tak, że na wyższych poziomach lepiej zagrać nizszy kurs od 2.00 i zakonczyc progresję i zadowolić sie mniejszym zyskiem. W przypadku gdybyś na 5-tym poziomie trafił kurs 2.0 wygrałbyś na czysto 113,55 PLN minus koszt tych wszystkich 5 etapów co dałoby zysk z progresji 7.10 PLN. Trafiając kurs 1.75 mogłeś wyjść właśnie nawet na malutki minus - to własnie wynika z tego, że te procenty są ustalone dla kursu 2.00 :).

Jezeli chodzi o drugą czesc pytania to proszę ściągnij sobie ten plik:

http://rapidshare.de/files/29028537/prog_stop.xls.html

Tutaj podajesz tylko kwotę wyjsciową, kurs jaki chcesz grać i ilośc poziomów - kalkulator sam wszystko wyliczy - i wartości procentowe i kwoty w PLN :).

5 poziomów na kurs 1.50 bedzie wygladac tak

POZIOM 1 0,83%

POZIOM 2 2,48%

POZIOM 3 7,44%

POZIOM 4 22,31%

POZIOM 5 66,94%

Kazdy trafiony kupon powieksza budzet o 0,41%

7 poziomów na kurs 1.75 wygladac bedzie tak:

POZIOM 1 0,36%

POZIOM 2 0,83%

POZIOM 3 1,93%

POZIOM 4 4,51%

POZIOM 5 10,52%

POZIOM 6 24,56%

POZIOM 7 57,30%

Kazdy trafiony kupon powieksza budzet o 0,27%

http://rapidshare.de/files/29028693/stopniowanie.xls.html

Polecam jeszcze sciagnac sobie ta tabelke - mojego autorstwa :p - dzieki niej dowiemy się ile musimy trafić kuponów z konkretnym AKo zeby np. podwoic swój budzet itd. :)

Ja obecnie gram tym systemem za prawdziwe pieniądze

http://obstawianie.com/-vt9529.htm#162801

i testuje na kartce nieco szalony inny system :)

http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=2762568&an=0&page=0#2762568

Jezeli chodzi o drugą czesc pytania to proszę ściągnij sobie ten plik:

http://rapidshare.de/file...g_stop.xls.html

Tutaj podajesz tylko kwotę wyjsciową, kurs jaki chcesz grać i ilośc poziomów - kalkulator sam wszystko wyliczy - i wartości procentowe i kwoty w PLN :).

kawał dobrej roboty- pochwała dla Ciebie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...