Gość mateusz209 Napisano 5 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2006 6 Sierpień Korona Kielce-Wisła Płock=KORONA KIELCE 1.90 Bet-at-home 2 kolejka Orange Ekstraklasy,niektórzy twierdzą że to Arka zagrała słabo przegrywając 3:0 przed własną publicznością ja jednak jestem zdania że to Korona zagrała fantastycznie.Wydaję mi się że Korona powinna sobie z łatwością poradzić z Wisłą Płock która w tym sezonie występuje bez swojego zawodnika wszech czasów-Jelenia.Wisła Płock w tym sezonie spisuję się nadzwyczaj dobrze,może wyniki tego nie odzwierciedlają ale gra napewno.Myślę jednak że tak wspaniała pomoc Korony zgniecie Wisłę Płock,a obrona nie przepuści żadnej groźnej akcjii po stronie drużyny z Płocka.Jeżeli miałbym typować wynik to 3:0. Typ: 1 Kurs: 1.90 Stawka:47,77 Wygrana:90,76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mateusz209 Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2006 KUPON 2 Kielce Korona - Wisla Plock -1,90 Kto wygra wyścig? (Zakład na zwycięzcę) -Massa F.-2,70 Stawka:5,00 zł Kurs:5,13 Maks.wygrana:25,65 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mateusz209 Napisano 7 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2006 6 Sierpień Korona Kielce-Wisła Płock=KORONA KIELCE 1.90 BAH 2 kolejka Orange Ekstraklasy,niektórzy twierdzą że to Arka zagrała słabo przegrywając 3:0 przed własną publicznością ja jednak jestem zdania że to Korona zagrała fantastycznie.Wydaję mi się że Korona powinna sobie z łatwością poradzić z Wisłą Płock która w tym sezonie występuje bez swojego zawodnika wszech czasów-Jelenia.Wisła Płock w tym sezonie spisuję się nadzwyczaj dobrze,może wyniki tego nie odzwierciedlają ale gra napewno.Myślę jednak że tak wspaniała pomoc Korony zgniecie Wisłę Płock,a obrona nie przepuści żadnej groźnej akcjii po stronie drużyny z Płocka.Jeżeli miałbym typować wynik to 3:0. Typ: 1 Kurs: 1.90 Stawka:47,77 Wygrana:90,76 KUPON 2 Kielce Korona - Wisla Plock -1,90 Kto wygra wyścig? (Zakład na zwycięzcę) -Massa F.-2,70 Stawka:5,00 zł Kurs:5,13 Maks.wygrana:25,65 PLN Skuteczność=0% Stan konta= -53 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mateusz209 Napisano 7 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2006 6 Sierpień Korona Kielce-Wisła Płock=KORONA KIELCE 1.90 BAH 2 kolejka Orange Ekstraklasy,niektórzy twierdzą że to Arka zagrała słabo przegrywając 3:0 przed własną publicznością ja jednak jestem zdania że to Korona zagrała fantastycznie.Wydaję mi się że Korona powinna sobie z łatwością poradzić z Wisłą Płock która w tym sezonie występuje bez swojego zawodnika wszech czasów-Jelenia.Wisła Płock w tym sezonie spisuję się nadzwyczaj dobrze,może wyniki tego nie odzwierciedlają ale gra napewno.Myślę jednak że tak wspaniała pomoc Korony zgniecie Wisłę Płock,a obrona nie przepuści żadnej groźnej akcjii po stronie drużyny z Płocka.Jeżeli miałbym typować wynik to 3:0. Typ: 1 Kurs: 1.90 Stawka:47,77 Wygrana:90,76 KUPON 2 Kielce Korona - Wisla Plock -1,90 Kto wygra wyścig? (Zakład na zwycięzcę) -Massa F.-2,70 Stawka:5,00 zł Kurs:5,13 Maks.wygrana:25,65 PLN Skuteczność=0% Stan konta= -53 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mateusz209 Napisano 7 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2006 Kupon 1 - źle Kupon 2- źle Skuteczność-0% Stan konta- -53zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mateusz209 Napisano 7 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2006 7 Sierpień: Gonzalez F. - Soderling R. Typ - Typ: 1 1,70 Moya C. - Gaudio G. Typ - Typ: 1 1,50 Srichaphan P. - Simon G. Typ - Typ: 1 1,50 Hewitt L. - Chela J.I. Typ - Typ: 1 1,35 Baghdatis M. - Benneteau J. Typ - Typ: 1 1,20 Kurs:6,20 stawka:3,30 maks.wygrana:20,45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi