pyrlik_stw Napisano 22 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2006 Witam panowie i panie. Powróce w wielkim stylu. Ostatnio bardzo dużo mi wchodzi U/O. Postanowiłem więc, że założe temat z moim typami na U/O . Postaram się je podawać codziennie. Będe grał kaską wirtualną, ponieważ z gotówka u mnie ciężko . Zaczynamy od 500j. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2006 JADYMY !! :D Żeby nie było to mówie teraz. Kursy biore z BAW . Valarenga vs. Lyn TYP:Under 2,5 kurs:1,80 Stawka:50j EW:90j Ham Kam vs. Sandefjord TYP:Over 2,5 kurs:1,65 Stawka:50j EW:82,5j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2006 JADYMY !! :DŻeby nie było to mówie teraz. Kursy biore z BAW . Valarenga vs. Lyn 1-2 niezaliczony gol dla Valarengi w 87 minucie ehhh TYP:Under 2,5 kurs:1,80 Stawka:50j EW:90j Ham Kam vs. Sandefjord 3-0 TYP:Over 2,5 kurs:1,65 Stawka:50j EW:82,5j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2006 Zmieniam kursy Teraz będą z parbet.com Na dzisiaj jeszcze również z norweskiej: Fredrikstad vs. Viking TYP:Over 2,5 kurs:1,87 Stawka:50j EW:93,5j Mam nadzieje, że dzisiaj będzie lepiej od debiutu . Wybaczcie, że bez analiz, ale czasu nie mam zbytnio na rozpisywanie się. Obiecuje, że następny raz będzie analiza Pzdr ...poprosze o jakieś statystyki // Chomik Wiem Wiem Wieczorkiem gdy mecze się skończą będą statystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2006 Zmieniam kursy Teraz będą z parbet.com Na dzisiaj jeszcze również z norweskiej: Fredrikstad vs. Viking 2-1 <--- wynik z pierwszej połowie. Nie chce mi się czekać do końca . TYP:Over 2,5 kurs:1,87 Stawka:50j EW:93,5j Mam nadzieje, że dzisiaj będzie lepiej od debiutu . Wybaczcie, że bez analiz, ale czasu nie mam zbytnio na rozpisywanie się. Obiecuje, że następny raz będzie analiza Pzdr ...poprosze o jakieś statystyki // Chomik Wiem Wiem Wieczorkiem gdy mecze się skończą będą statystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2006 PODSUMOWANIE: Wszystkie typy:3 Typy trafione:2 Skuteczność:66,(6)% STAN KONTA:526j(+26j) hehe nie najgorzej Jeżeli chcecie analizy to będe je pisał w temacie Under/Over. Dział Piłka Nożna --> Ligi Zagraniczne. Jedna dość obszerna była dzisiaj tam umieszczona. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi