Gość Tykul Napisano 14 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2006 Witam wszystkich! Postanowiłem założyć swój temat w którym będę podawał moje typy i mam nadzieję że przydadzą się one komuś. Kursy pochodzić będą z Bet-at-home. Z reguły gram progresją tam, gdzie to tylko przynosi zyski, jednak także od czasu do czasu puszczę singiel czy dubelek. Nie bawię się w tasiemce bo na dłuższą metę nie ma to sensu. Nie gram nigdy na siłę, ponieważ z reguły nie przynosi to oczekiwanych efektów. Statystyki swoich typowań będę podawał na bieżąco. Chyba tyle słowem wstępu... Ok,czyli zaczynam Na dziś jeden typ z MLB: Florida Marlins - Houston Astros 2 - 1.60 2j 3:1 Jeśli Astros dziś nie dadzą rady jutro gram kolejny krok na ich wygraną. Jednak mam nadzieję że nie będę musiał, gdyż wystawiają Clemensa Stan konta: 27.81j + 2j w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tykul Napisano 14 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2006 Właśnie zauważyłem że w Lidze Światowej oprócz Polaków którzy grają w nocy, nad ranem odbędą się jeszcze dwa spotkania. Więc wybrałem jedno: Japonia - Serbia i Montenegro 2 - 1.30 5j 3:0 Stan konta: 22,81j + 7j w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tykul Napisano 15 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2006 STATYSTYKA Typy podane: 2 Typy trafione: 0 Skuteczność: 0% Kupon na zmniejszenie straty 5j z meczu Serbów: Chiny - Włochy 2 Bułgaria - Egipt 1 AKO: 1,21 stawka: 10j Stan konta: 12.81j + 10j w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi