Skocz do zawartości

strzelam i trafiam ...

ZeeZ

Rekomendowane odpowiedzi

... albo i nie

Glownie WTA, pozostale typy zazwyczaj zapozyczone.

Wlasnie skonczyl sie Wimbledon, moja faworytka byla Justine ale rozsadek kazal stawiac na Amelie i calkiem dobrze na tym wyszedlem. Probuje szczescia w grze za grosze w betandwin. Taka jazda probna przed powazniejsza gra u powazniejszego buka. Ciekawe co uda mi sie zrobic z 10zl +kilka zakladow w trakcie.

START FROM SCRATCH

Tour de France 2006 - Stage 8

:arrow: Kupon 1 ako 1.55 stawka 2zl

Head-to-Head B. Eisel/L. Paolini

:arrow: Kupon 2 ako 1.90 stawka 2zl

Head-to-Head T. Boonen/R. McEwen

Bilans 10zl w tym 4zl w grze

:arrow: Kupon 1 ako 1.55 stawka 2zl

Head-to-Head B. Eisel/L. Paolini :spoko:

:arrow: Kupon 2 ako 1.90 stawka 2zl

Head-to-Head T. Boonen/R. McEwen :spoko:

Ogladajac final Wimbledonu panow skusilem sie jeszcze na live:

:arrow: Kupon 3 ako 1.95 stawka 2zl

Roger Federer (SUI) - Rafael Nadal (ESP) (Kto wygra 2. seta?) :spoko:

:arrow: Kupon 4 ako 1.60 stawka 2zl

Roger Federer (SUI) - Rafael Nadal (ESP) (Ile minut będzie trwał 1. set ) Mniej niż 45,5 :spoko:

Zostal ostatni kupon

:arrow: Kupon 5 ako 2.45 stawka 2zl

Włochy - Francja 1 :wsciekly:

Niemcy - Portugalia 1 :spoko:

X po regulaminowym czasie oznacza zwrot stawki

Bilans 22.31 PLN w tym 0 PLN w grze

uno problemo

zablokowali mi konto :D

Polecam

Główny zakład kurs 1,15

CSKA Moscow - FK Rostov

lub

Handicap kurs 1,35

CSKA Moscow - FK Rostov (0:1)

Krotka historia.

Posiadalem konto w betandwin, zalozylem je dawno temu i rownie dawo temu je zablokowalem. Nie dokonalem zadnej wplaty, nie skorzystalem z zadnej promocji. Nie dawno zalozylem drugie konto, chcialem pograc korzystajac z bonu 27zl. Ladnie mi szlo, chcialem zlegalizowac moje konto wiec napisalem w tej sprawie meila do supportu. Wyjasnilem cala sytuacje, posiadanie dwoch kont, poprosilem o zlikiwidownie jednego. Taka dostalem odpowiedz:

Szanowny Graczu.

Uprzejmie informujemy, że ponowna rejestracja jest niezgodna z naszym regulaminem.

W celu weryfikacji danych potrzebujemy kopię dowodu tożsamości (dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy). Na kopii widoczne muszą być następujące dane:

- imię i nazwisko,

- data urodzenia

- zdjęcie.

W przypadku nowego dowodu tożsamości, prosimy o przesłanie kopii obu stron dowodu.

Prosimy zatem o przesłanie nam ksera faksem (nr fax: 0043-15 85 60 44 18) lub skanu/zdjęcia cyfrowego mailem na adres: support.pl@betandwin.com w załączniku typu „jpg”.

Jeśli jest to skan lub zdjęcie cyfrowe dowodu, objętość pliku nie może przekroczyć 2 MB.

Prosimy na kopii dopisać nazwę użytkownika.

Jest to zgodne z obowiązującymi u nas ogólnymi warunkami handlowymi, które zaakceptował Pan przy rejestracji oraz służy tylko i wyłącznie stwierdzeniu pełnoletności oraz tożsamości.

Niestety do czasu wyjaśnienia sprawy konta muszą pozostać zablokowane.

Z poważaniem,

Support Team z betandwin

Dlugo nie myslac, zeskanowalem dowod i wyslalem go im dzisiaj. W odpowiedzi otrzymalem:

Szanowny Graczu!

Pana konto zakładów zostało bezpowrotnie zamknięte przez Dział Bezpieczeństwa.

Upoważnia nas do tego nastepujący punkt naszego regulaminu, który zaakceptował Pan podczas rejestracji:

"ODPOWIEDZIALNOŚĆ CYWILNA/PRZETWARZANIE DANYCH

4. Spółka ma prawo wykluczyć użytkownika z uczestnictwa w całej ofercie BAW International Ltd., bez podawania przyczyn."

Informujemy jednocześnie, iż na podstawie następującego punktu regulaminu, nie jest Pan uprawniona do dokonania wypłaty z konta.

"W przypadku podejrzeń o manipulację lub oszustwo oraz w przypadku naruszenia warunków handlowych, a w szczególności wielokrotnego równoczesnego uczestnictwa w grach oraz wielokrotnego otwierania kont, spółka może wykluczyć danego użytkownika z dalszych zakładów lub z udziału w dalszych grach. W takim przypadku spółka wypłaci wykluczonemu klientowi kwotę będącą równowartością stanu jego konta – z potrąceniem 10% opłaty manipulacyjnej – pod warunkiem, że kwota z konta została uzyskana zgodnie z przepisami. Darmowo przyznana kwota na koncie lub wygrana uzyskana za pomocą darmowej stawki, które zostały uzyskane niezgodnie z przepisami, przepadają w całości."

Z poważaniem,

Support Team z betandwin

Tak wiec tym razem uczciwosc nie poplacila ....

PS. Tak szybkiej odpowiedz od supportu nigdy nie dostalem :D

Gość pr1nce

ja zastosowalem inna metode.

"zalozcie 9kont na betandwin. przy rejestracji podajcie Wasze prawdziwe imie i nazwisko, date urodzenia takze, zmieniajcie tylko ulice i miasto.

Musicie tez podac tam adres email, ale ja proponuje wpisac tam poprostu jakas dluganazwe (np. zomozomokokos@..., i tak dla kazdego konta, chodzi o to zebyscie wymyslili nazwe ktora nie jest raczej zajeta, a naktora pozniej wyslecie sobiwe maila aktywujacego)Kazde z kont doladujcie sobie bonem za 27zl i znajdzcie dwa mecze w ktorych sa najwyzsze stawki.

2mecze po 3mozliwe opcje (wygrywa A,remis, wygrywa B) daje 9kombinacji.

1/1 1/X 1/2 X/1 X/X X/2 2/1 2/X 2/2

Ktorys kupon napewno Wam wejdzie. Wtedy zmieniacie w opcjach ulice i miasto na te prawdziwe, zakladcie skrzynke email z taka nazwa jaka podaliscie przy rejestracji na tym koncie, wysylacie ponowneo maila z aktywacja, aktywujecie konto, wysylacie im skan dowodu do pierwszej wyplaty, wplacacie 40zl, zeby zapisal sie wasz numer karty kredytowej) i teraz teoretycznie mozna wyplacac.... "teoretycznie" poniewaz trzeba miec powyzej 13x zl zeby moc wyplacic ten bon.

ja tak sie dorobilem 1000zl tylko dalem ciala z adresami i sie zorientowali. GL"

takze, kretactwo tez nie poplaca. mimo wszystko BAW to kretacze i mendy.

Od dzis ..... wypinamy sie na betandwin.

Malutki kuponik na dzis/jutro:

Siatkowka

siatka.jpg

Zakład systemowy 4 z 7 (35 rzedow) za symboliczne 4gr na rzad :D

Całkowity kurs: 3,26

Całkowita stawka: 1,40

Wygrana: 4,57

Stany Zjednoczone - Polska (Typ) 2 :tak:

Korea Południowa - Kuba (Typ) 2 :tak:

Japonia - Serbia i Montenegro (Typ) 2 :nie::przerazony:

Chiny - Włochy (Typ) 2 :tak:

Rosja - Francja (Typ) 1 :nie::przerazony:

Bułgaria - Egipt (Typ) 1 :tak:

Argentyna - Brazylia (Typ) 2 :tak:

Wygrana 0,72 PLN

Jeden buk mnie w c***a zrobil, no nic, co myslicie o takim singielku?

Hertha BSC Berlin - FK Moscow typ: 1 1,60 stawka 15PLN

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...