ZeeZ Napisano 9 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2006 ... albo i nie Glownie WTA, pozostale typy zazwyczaj zapozyczone. Wlasnie skonczyl sie Wimbledon, moja faworytka byla Justine ale rozsadek kazal stawiac na Amelie i calkiem dobrze na tym wyszedlem. Probuje szczescia w grze za grosze w betandwin. Taka jazda probna przed powazniejsza gra u powazniejszego buka. Ciekawe co uda mi sie zrobic z 10zl +kilka zakladow w trakcie. START FROM SCRATCH Tour de France 2006 - Stage 8 Kupon 1 ako 1.55 stawka 2zl Head-to-Head B. Eisel/L. Paolini Kupon 2 ako 1.90 stawka 2zl Head-to-Head T. Boonen/R. McEwen Bilans 10zl w tym 4zl w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeeZ Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2006 Kupon 1 ako 1.55 stawka 2zl Head-to-Head B. Eisel/L. Paolini Kupon 2 ako 1.90 stawka 2zl Head-to-Head T. Boonen/R. McEwen Ogladajac final Wimbledonu panow skusilem sie jeszcze na live: Kupon 3 ako 1.95 stawka 2zl Roger Federer (SUI) - Rafael Nadal (ESP) (Kto wygra 2. seta?) Kupon 4 ako 1.60 stawka 2zl Roger Federer (SUI) - Rafael Nadal (ESP) (Ile minut będzie trwał 1. set ) Mniej niż 45,5 Zostal ostatni kupon Kupon 5 ako 2.45 stawka 2zl Włochy - Francja 1 Niemcy - Portugalia 1 X po regulaminowym czasie oznacza zwrot stawki Bilans 22.31 PLN w tym 0 PLN w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeeZ Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2006 uno problemo zablokowali mi konto Polecam Główny zakład kurs 1,15 CSKA Moscow - FK Rostov lub Handicap kurs 1,35 CSKA Moscow - FK Rostov (0:1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeeZ Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2006 Krotka historia. Posiadalem konto w betandwin, zalozylem je dawno temu i rownie dawo temu je zablokowalem. Nie dokonalem zadnej wplaty, nie skorzystalem z zadnej promocji. Nie dawno zalozylem drugie konto, chcialem pograc korzystajac z bonu 27zl. Ladnie mi szlo, chcialem zlegalizowac moje konto wiec napisalem w tej sprawie meila do supportu. Wyjasnilem cala sytuacje, posiadanie dwoch kont, poprosilem o zlikiwidownie jednego. Taka dostalem odpowiedz: Szanowny Graczu. Uprzejmie informujemy, że ponowna rejestracja jest niezgodna z naszym regulaminem. W celu weryfikacji danych potrzebujemy kopię dowodu tożsamości (dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy). Na kopii widoczne muszą być następujące dane: - imię i nazwisko, - data urodzenia - zdjęcie. W przypadku nowego dowodu tożsamości, prosimy o przesłanie kopii obu stron dowodu. Prosimy zatem o przesłanie nam ksera faksem (nr fax: 0043-15 85 60 44 18) lub skanu/zdjęcia cyfrowego mailem na adres: support.pl@betandwin.com w załączniku typu „jpg”. Jeśli jest to skan lub zdjęcie cyfrowe dowodu, objętość pliku nie może przekroczyć 2 MB. Prosimy na kopii dopisać nazwę użytkownika. Jest to zgodne z obowiązującymi u nas ogólnymi warunkami handlowymi, które zaakceptował Pan przy rejestracji oraz służy tylko i wyłącznie stwierdzeniu pełnoletności oraz tożsamości. Niestety do czasu wyjaśnienia sprawy konta muszą pozostać zablokowane. Z poważaniem, Support Team z betandwin Dlugo nie myslac, zeskanowalem dowod i wyslalem go im dzisiaj. W odpowiedzi otrzymalem: Szanowny Graczu! Pana konto zakładów zostało bezpowrotnie zamknięte przez Dział Bezpieczeństwa. Upoważnia nas do tego nastepujący punkt naszego regulaminu, który zaakceptował Pan podczas rejestracji: "ODPOWIEDZIALNOŚĆ CYWILNA/PRZETWARZANIE DANYCH 4. Spółka ma prawo wykluczyć użytkownika z uczestnictwa w całej ofercie BAW International Ltd., bez podawania przyczyn." Informujemy jednocześnie, iż na podstawie następującego punktu regulaminu, nie jest Pan uprawniona do dokonania wypłaty z konta. "W przypadku podejrzeń o manipulację lub oszustwo oraz w przypadku naruszenia warunków handlowych, a w szczególności wielokrotnego równoczesnego uczestnictwa w grach oraz wielokrotnego otwierania kont, spółka może wykluczyć danego użytkownika z dalszych zakładów lub z udziału w dalszych grach. W takim przypadku spółka wypłaci wykluczonemu klientowi kwotę będącą równowartością stanu jego konta – z potrąceniem 10% opłaty manipulacyjnej – pod warunkiem, że kwota z konta została uzyskana zgodnie z przepisami. Darmowo przyznana kwota na koncie lub wygrana uzyskana za pomocą darmowej stawki, które zostały uzyskane niezgodnie z przepisami, przepadają w całości." Z poważaniem, Support Team z betandwin Tak wiec tym razem uczciwosc nie poplacila .... PS. Tak szybkiej odpowiedz od supportu nigdy nie dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pr1nce Napisano 12 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2006 ja zastosowalem inna metode. "zalozcie 9kont na betandwin. przy rejestracji podajcie Wasze prawdziwe imie i nazwisko, date urodzenia takze, zmieniajcie tylko ulice i miasto. Musicie tez podac tam adres email, ale ja proponuje wpisac tam poprostu jakas dluganazwe (np. zomozomokokos@..., i tak dla kazdego konta, chodzi o to zebyscie wymyslili nazwe ktora nie jest raczej zajeta, a naktora pozniej wyslecie sobiwe maila aktywujacego)Kazde z kont doladujcie sobie bonem za 27zl i znajdzcie dwa mecze w ktorych sa najwyzsze stawki. 2mecze po 3mozliwe opcje (wygrywa A,remis, wygrywa B) daje 9kombinacji. 1/1 1/X 1/2 X/1 X/X X/2 2/1 2/X 2/2 Ktorys kupon napewno Wam wejdzie. Wtedy zmieniacie w opcjach ulice i miasto na te prawdziwe, zakladcie skrzynke email z taka nazwa jaka podaliscie przy rejestracji na tym koncie, wysylacie ponowneo maila z aktywacja, aktywujecie konto, wysylacie im skan dowodu do pierwszej wyplaty, wplacacie 40zl, zeby zapisal sie wasz numer karty kredytowej) i teraz teoretycznie mozna wyplacac.... "teoretycznie" poniewaz trzeba miec powyzej 13x zl zeby moc wyplacic ten bon. ja tak sie dorobilem 1000zl tylko dalem ciala z adresami i sie zorientowali. GL" takze, kretactwo tez nie poplaca. mimo wszystko BAW to kretacze i mendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeeZ Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2006 Od dzis ..... wypinamy sie na betandwin. Malutki kuponik na dzis/jutro: Siatkowka Zakład systemowy 4 z 7 (35 rzedow) za symboliczne 4gr na rzad Całkowity kurs: 3,26 Całkowita stawka: 1,40 Wygrana: 4,57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeeZ Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2006 Stany Zjednoczone - Polska (Typ) 2 :tak: Korea Południowa - Kuba (Typ) 2 :tak: Japonia - Serbia i Montenegro (Typ) 2 Chiny - Włochy (Typ) 2 :tak: Rosja - Francja (Typ) 1 Bułgaria - Egipt (Typ) 1 :tak: Argentyna - Brazylia (Typ) 2 :tak: Wygrana 0,72 PLN Jeden buk mnie w c***a zrobil, no nic, co myslicie o takim singielku? Hertha BSC Berlin - FK Moscow typ: 1 1,60 stawka 15PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi