krecik1986 Napisano 7 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2006 Gram va bank to co dostałem w promocji- 20 zł- od tej kwoty zaczynam grać. Pierwszy typ: Baghdatis, M - Nadal, R 1,38 :mrgreen: Spartak Moskva - Amkar : Liczba bramek Bramki - mniej niż 2,5 1,70 Stawka: 20,00PLN Możliwy zysk: 47,00PLN Jeżeli będzie wtopa przy tym zakładzie kończę na tym pierwszym, jeżeli wygram jadę z tym dalej. Życzcie więc mi powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik1986 Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2006 wtopiłem to niestety... ale mam następny bonus. Tym razem ze starbet.de- 5 ojro Muszę do obrócić przynajmniej 3 razy w zakładach kombinacyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik1986 Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2006 Deutschland-Portugal Deutschland / X :mrgreen: Kalmar FF - Tampere United Kalmar FF / X :mrgreen: IF Brommapojkarna - Assyriska Föreningen IF Brommapojkarna / X :mrgreen: Mauresmo, Amelie - Henin-Hardenne, Justine Kurs: 2.41 Stawka: 5 Euro Możliwy zysk: 12.05 Euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik1986 Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2006 Jedna cecha mojego charakteru bardzo mi się podoba-mam silną wole Nie popuszcze bukmacherom i odegram się... Tym razem udało mi się chyba już cufem zdobyć bon do kolejnego bukmachera- 5zł- tyle wynosi saldo początkowe. Jeżeli teraz już się nie uda... to chyba będę musiał się pożegnać z tym tematem. Miałem 2500 już prawie w rękach ale przez głupotę to straciłem- tyle pragnę odegrać... na dobry początek :tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik1986 Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2006 IFK Norrköping - Trelleborgs FF (Podwójna szansa) 1x 1,40 :mrgreen: De Voest R. - Kubot L. (Typ) 1,80 Stawka 2,50 PLN Kurs 2,52 maks. wygrana 6,30 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi