Skocz do zawartości

Moje kupony na MŚ 2006. Zapraszam do komentowania:)

fukster

Rekomendowane odpowiedzi

Podaje 5 kuponów zagranych w BACH za darmowy BON 5 zł i jeden z TOTO-MIXA. Życze wszystkim i Sobie wysokich wygranych. Pozdrawiam.

TOTO-MIX

Niemcy- Polska 1 1.60+

Ekwador- Kostaryka 10 1.19+

Anglia- Tryn. Tobago 1 1.20+

Argentyna- Serbia Cz. 1 1.70

Meksyk- Angola 1 1.55

Portugalia- Iran 1 1.40

Japonia- Chorwacja 2 1.90

Brazylia- Australia 1 1.30

Czechy- Ghana 1 1.65

Włochy- USA 10 1.03

Francja- Korea Płd. 1 1.50

Holandia- Wyb. K. Słoń 10 1.09

Stawka 10

Kurs: 57.85

Ew. wygrana 520.70

W kuponach wstawiłem remis Argentyny z Holandią, wydaje mi się, że obie drużyny wyjdą z grupy po pierwszych dwóch meczach grupowych w których zdobędą komplet punktów, w trzecim meczu w konfrontacji między sobą będzie remis i do tego bezbramkowy, w BACH kurs na remis, 3.05 najniższy kurs na remis zaraz po meczu Włochy- Czechy w którym kurs jest 3.00, widocznie buki obawiają się podziału punktów pomiędzy tymi drużynami:)

Po wczorajszym meczu Polaków z reprezentacją Niemiec jestem pewien zwycięstwa drużyny gospodarzy nad zespołem Ekwadoru, będą chcieli się pokazać po nie najlepszym spotkaniu z biało czerwonymi i udowodnić, że są jednym z pretendentów do sięgnięcia po mistrzostwo w tegorocznym mundialu. Komplet pkt. w fazie grupowej na pewno był by dla nich niezłym kopem przed dalszymi rozgrywkami turnieju. Drużyna Ekwadoru już i tak wypełniła swój plan wyjścia z grupy po dzisiejszym łatwym zwycięstwie nad Costa Ricą, także w ostatnim meczu zdecydowanie będą walczyć lecz Niemcy to nie Costa Rica bądź Polska. Typuje pewne zwycięstwo Czarnej Wrony:) W grupie A raczej nie bedzie dwóch drużyn z 7 punktami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...