mephisto4 Napisano 5 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2006 Ok. Plan jest taki... Musimy znaleźć spotkanie, w którym kurs na over będzie wynosił powyżej 2,0. Obstawiamy sobie taki over za jakąś tam stawkę. Wiadomo, że większość buków internetowych na wszystkie spotkania mundialu ma zakłady live. Zauważyłem (na przykładzie meczy live z bet-at-home), że przy stanie 2:0, albo 1:1, kurs na under często wędruje powyżej 2,0. W tym momencie obstawiamy under za taką samą stawkę i spokojnie czekamy na końcowy gwizdek.... Co o tym myślicie? Myślę, że takie kursy na over zdarzą się w późniejszych fazach turnieju, gdy będą ze sobą grały wyrównane drużyny, a bukmacherzy będą przewidywać ostrożne podejście tych zespołów do meczu.... Czekam na opinie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patab Napisano 5 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2006 TEz myslalem o czyms takim, ale ja mialem zamiar brac undery >1,70 i czekac az over podszkoczy do >2,30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Thant Napisano 5 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2006 a co zrobisz jak bedzie 0-0 ? albo 1-0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto4 Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2006 Myślałem też właśnie w drugą stronę, tylko, że tu jest taki myk, że trzecia bramka może paść zanim kurs zdąży dojść do satysfakcjonującej wielkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto4 Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2006 Thant... no i tu właśnie jest problemik... jeszcze właśnie się zastanawiam nad tym i myślę, że ktoś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Thant Napisano 5 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2006 jak dla mnie to lepiej stawiac na mecze na tych mistrzostwach a nie bawic sie w under/over ... pozatym moj pewniak nr.1 na te mistrzostwa -> Niemcy - Polska kurs na Niemcow 1.65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto4 Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2006 No tak... zwykłych typów każdy ma już kilka i wiadomo, że będzie je grał. Ale temat dotyczy under/over i tego się trzymajmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi