Jazz Napisano 31 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2006 ... czyli jak bonus z Bet-at-home przywrocil mnie do swiata bukmacherstwa Bede podawal tutaj swoje typy z Bet-at-home dostalem dwa bony jeden przegralem na psach i typowaniu, a drugi zamierzam jako tako rozmnozyc gram powoli, nie na sile za male stawki, bo budzet mam jaki mam czyli +/- 5PLN tutaj moja historia w Bet-at-home .... a tutaj co zagralem na dzis (na razie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazz Napisano 31 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2006 poszlo jeszcze dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazz Napisano 31 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazz Napisano 31 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazz Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2006 WYNIKI KOLEJNY KUPON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazz Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazz Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2006 dzisiejszy dzien jest jakis dziwny... i na RG daja dupy 'faworyci' i w kopanej tez nie chca ustepowac wiec strzelaja sobie samobojcza bramke w 88 min... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazz Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2006 tiaaa kopanej ciag dalszy, czyli jak przegrac z juniorami 0:4... KUPON NA JUTRO - nie kopana, a wiec cos 'pewnego' - RG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazz Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2006 reasumujac jest do almagro, ferrero ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazz Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi