Polak22 Napisano 28 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2006 Kupon nr 30 Gamebookers ----------------------------------------------- Brazylia - Francja - 1 - 1.80 Włochy - Ukraina - 1 - 1.57 kurs: 2.83 stawka: 494,70 zł zakladana wygrana: 1400,00 zł ----------------------------------------------- stan konta: +487,68 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak22 Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 Kupon nr 31 Gamebookers ---------------------------------------------- Brazylia - Francja (0:1) - 1 - 3.40 stawka: 30,00 zł zakladana wygrana: 102,00 zł ---------------------------------------------- stan konta: +457,68 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak22 Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 Kupon nr 32 Gamebookers --------------------------------------------------- Brazylia - Francja - HT/FT - 1/1 - 2.50 stawka: 20,00 zł zakladana wygrana: 50,00 zł --------------------------------------------------- stan konta: +437,68 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak22 Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 Kupon nr 33 Gamebookers ---------------------------------------------- Brazylia - Francja - over 2,5 - 2.20 stawka: 50,00 zł zakladana wygrana: 110,00 zł ---------------------------------------------- stan konta: +387,68 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak22 Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 Wielkie rozczarowanie... Przeceniłem leniwych Brazylijczyków i niedoceniłem francji, moze dlatego ze nigdy ich nie lubiłem. Podsumowując - to jest sport, tu nie ma pewniaków. Bukmacherzy zarobili dzisiaj kupe kasy, a henry i zidan to stare cioty Slowa uznania dla Waciaka. Przed meczem powiedzial mi ze watpi w zwyciestwo Brazylijczyków, na co ja odparlem ze jak wykracze to spale mu dom z cala rodzina w srodku Oczywiście tego nie zrobie, a Waciakowi gratuluje nosa :tak: Nie martwcie sie, jeszcze odbierzemy bukom nasza kase P.S. Ja narazie robie sobie przerwe, zostaly juz tylko trudne do przewidzenia spotkania, wiec nie ruszam. Koncze przygode z mundialem z wynikiem +500 zł (nie wszystkie kupony tutaj wrzucalem) i czekam na mistrzostwa europy z wieksza kasa, ewentualnie za mniejsze pieniadze w miedzyczasie cos wrzuce. Powodzenia i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi