Skocz do zawartości

.:: Typy do mojego nowego systemu ::.

mario22

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem przedstawić w tym temacie skuteczność mojego systemu i będę podawać typy. Mam nadzieje żę pójdzie mi dobrze, no zobaczymy :evil:

Jeżeli ktoś nie wie o jaki system mi tutaj chodzi to zapraszam do tematu:

http://obstawianie.com/tematy168/-system-15-plus-progresja--vt8027.htm#134817

stan początkowy konta 2zł :D

Prosze o nie pisanie postów w tym temacie !!

Jeżeli chodzi o moją stronke to czasem serwer nawala i za to przepraszam :oops:

bo ta stronka co podales z opisem systemu mi nie wchodzi

Strona czasami sie nie ładuje bo jest na darmowym serwerze a jeżeli coś jest darmowe to nie jest najlepszej jakości, bynajmniej jeżeli chodzi o serwery. W przyszłości planuje przenieść ją na profesionalny serwer a jak na razie to musimy sie męczyć

A tak na przyszłość to prosiłbym nie zaśmiecać mi w ten sposób tematu zawsze można sie skontaktować przez gg 8428959 lub w profilu mam podanego maila

Dziś obstawiłem jeszcze jeden kupon no ale niestety nie zdążyłem podać go na forum. Na szczęście udało mi sie go trafić wiec pochwale sie tutaj :D

Denmark - Viasat Cup

FC Nordsjaelland 3-0 Silkeborg :spoko:

No i kolejny kupon trafiony ale nie będę go tutaj liczyć bo podałem go po czasie

Na szczęście udało sie :D

Przerywam mój temat gdyż zbliża sie SESJA - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny.

i zaczynam sie uczyć dla tego nie będę miał czasu by podawać typy, ale za 2 tygodnie postaram sie wznowić temat.

Pozdro dla wszystkich

Można teraz pisać posty na temat tych typów. Może pomoże mi to w dalszym typowaniu a może jest ktoś komu to wychodzi lepiej :cwaniak1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...