Skocz do zawartości

..::TyPy By mAtIsSs::..

Gość mAtIsSs

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mAtIsSs

Witam,

w tym temacie będę zamieszczał moje typy. Licze również na trochę krytyki, ale podpartej analizą. Chciałbym również uprzedzić, że wszystkie kursy wzięte są z BetAndWin. Jeżeli będę miał czas to będę zamieszczał również analizy i statystyki typów, ale zamieszczam ten wątek w tym dziale żeby nie być do niczego zobowiązanym jeżeli nie będę miał czasu. No cóż, chyba to wszystko co chciałem powiedzieć, jeżeli coś sobie przypomnę - napiszę w kolejnych wiadomościach. Trzymajcie kciuki :D Typy już niedługo.

Pozdrawiam,

mAtIsSs

Gość mAtIsSs

Kupon 1 - kombinacyjny

Jako, że już wcześniej grałem zaczynamy od stanu konta : 31,60zł

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdarzenie 1 :

Piłka nożna - Bundesliga

FC Koeln - Hamburger SV :arrow: X2 - kurs :arrow: 1,28

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-02/20:00

Analiza : Hamburger traci tylko 5 pkt. do prowadzącego Bayernu, a do końca tylko 3 kolejki, ma jeszcze teoretyczne szanse na tytuł mistrzowski (jest dokładnie tak samo jak z Wislą Kraków w lidze polskiej). Myślę, że zrobią wszystko, aby wygrać ten mecz. Niepokojąca jest tylko znakomita ostatnimi czasy forma FC Koeln, myślę jednak, że nie zdołają pkonać drużyny, ktora walczy eszcze o mistrzostwo. Ostatni mecz tych drużyn : 3:1 dla Hamburgu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdarzenie 2 :

Piłka nożna - 2. Bundesliga

Wacker Burghausen - SC Paderborn 07 :arrow: 1X - kurs :arrow: 1,19

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-02/17:30

Analiza : Tutaj mam gorsze uzasadnienie typu :D. Po prostu lepszy bilans u siebie ma Burghausen niż na wyjeździe Paderborn, a do tego dochodzi jeszcze zwycięstwo 3:1 w poprzednim meczu tych drużyn Burghausen.

Zdarzenie 3 :

Piłka nożna - 2. liga austriacka

FC Gratkorn - Austria Lustenau :arrow: X2 - kurs :arrow: 1,25

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-02/19:00

Analiza: Tutaj bardziej liczę na remis niż na zwycięstwo Austrii. Chciałbym jeszcze wspomnieć, że Austria walczy o mistrzostwo kraju i głupio by było stracić jej punkty, gdyż to by znacznie utrudniło sprawę.

Zdarzenie 4 :

Piłka nożna - Premiership

Blackburn Rovers - Chelsea FC :arrow: X2 - kurs :arrow: 1,28

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-02/21:00

Analiza: Chelsea już ma tytuł po efektownym zwycięstwienad ManU, ale ich trener, Jose Mourinho na pewno nie odpuści, musi coś udowodnić, bo puchar kraju im nie wyszedł, Liga Mistrzów również, a z resztą to jest mistrz motywacji, myślę, ża na remis zagrają na pewno.

Zdarzenie 5 :

Piłka nożna - Anglia, League 2

Rochdale - Carlisle United :arrow: X2 - kurs :arrow: 1,21

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-02/20:45

Analiza: Po prostu nie może przegrać tego meczu Carlise, bo jak wygra lub zremisuje to już ma tytuł. W tej analizie to chyba tyle :D

AKO :arrow: 2,95

Stawka za kupon :arrow: 2,60zł

EWK :arrow: 7,67zł

Z kuponu ze statystykami rozliczę się jutro, trzymajcie kciuki ;)

Gość mAtIsSs

Rozliczenie z Kuponu 1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdarzenie 1 :

Piłka nożna - Bundesliga

FC Koeln - Hamburger SV :arrow: X2 - kurs :arrow: 1,28

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-02/20:00

Weszło, wynik 0:1 ! :jupi:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdarzenie 2 :

Piłka nożna - 2. Bundesliga

Wacker Burghausen - SC Paderborn 07 :arrow: 1X - kurs :arrow: 1,19

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-02/17:30

Weszło, wynik 5:1 ! :jupi:

Zdarzenie 3 :

Piłka nożna - 2. liga austriacka

FC Gratkorn - Austria Lustenau :arrow: X2 - kurs :arrow: 1,25

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-02/19:00

Nie weszło, wynik 2:1 :f:

Zdarzenie 4 :

Piłka nożna - Premiership

Blackburn Rovers - Chelsea FC :arrow: X2 - kurs :arrow: 1,28

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-02/21:00

Nie weszło, wynik 1:0 :f:

Zdarzenie 5 :

Piłka nożna - Anglia, League 2

Rochdale - Carlisle United :arrow: X2 - kurs :arrow: 1,21

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-02/20:45

Weszło, wynik 0:2 :jupi:

:f: :f: :f:! ! ! Oczywiście kupon nie wszedł ! ! ! :f: :f: :f:

Typy trafione w kuponie :arrow: 3/5

Procent trafionych typów w tym kuponie :arrow: 60%

Typy trafione ogółem :arrow: 3/5

Procent trafionych typów ogółem :arrow: 60%

Stan konta :arrow: 29.00zł

Narazie wyniki fatalne :( Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej. Niebawem typy na dzisiaj :p

Gość mAtIsSs

Kupon 2

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdarzenie 1:

Piłka nożna - Ligue 1

Stade Rennais - Paris Saint-Germain :arrow: typ - 1, kurs :arrow: 1,90

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-03/20:45

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdarzenie 2:

Piłka nożna - Bundesliga

FC Schalke 04 - Arminia Bielefeld :arrow: typ - 1, kurs :arrow: 1,50

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-03/20:00

Zdarzenie 3:

Piłka nożna - Primera Division

RCD Mallorca - Valencia CF :arrow: typ - 2, kurs :arrow: 1,95

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-03/20:00

Zdarzenie 4:

Piłka nożna - Słowacja - 1. Liga

FC Artmedia Bratislava - MSK Żilina :arrow: typ - 1, kurs :arrow: 1,50

Data zdarzenia :arrow: 2006-05-03/17:00

Stawka : 2zł

Stan Konta : 29zł - 2zł = 27zł

AKO : 8,61

EWK : 17.22zł

Ewentualny stan konta po wygranej : 44,22zł

Mam nadzieję, że tym razem wyjdzie i coś wreszcie wygram... Trzymajcie kciuki ;)

Bardzo bym chciał żeby wyszło... :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...