Gość mAtIsSs Napisano 2 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2006 Witam, w tym temacie będę zamieszczał moje typy. Licze również na trochę krytyki, ale podpartej analizą. Chciałbym również uprzedzić, że wszystkie kursy wzięte są z BetAndWin. Jeżeli będę miał czas to będę zamieszczał również analizy i statystyki typów, ale zamieszczam ten wątek w tym dziale żeby nie być do niczego zobowiązanym jeżeli nie będę miał czasu. No cóż, chyba to wszystko co chciałem powiedzieć, jeżeli coś sobie przypomnę - napiszę w kolejnych wiadomościach. Trzymajcie kciuki Typy już niedługo. Pozdrawiam, mAtIsSs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mAtIsSs Napisano 2 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2006 Kupon 1 - kombinacyjny Jako, że już wcześniej grałem zaczynamy od stanu konta : 31,60zł ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zdarzenie 1 : Piłka nożna - Bundesliga FC Koeln - Hamburger SV X2 - kurs 1,28 Data zdarzenia 2006-05-02/20:00 Analiza : Hamburger traci tylko 5 pkt. do prowadzącego Bayernu, a do końca tylko 3 kolejki, ma jeszcze teoretyczne szanse na tytuł mistrzowski (jest dokładnie tak samo jak z Wislą Kraków w lidze polskiej). Myślę, że zrobią wszystko, aby wygrać ten mecz. Niepokojąca jest tylko znakomita ostatnimi czasy forma FC Koeln, myślę jednak, że nie zdołają pkonać drużyny, ktora walczy eszcze o mistrzostwo. Ostatni mecz tych drużyn : 3:1 dla Hamburgu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zdarzenie 2 : Piłka nożna - 2. Bundesliga Wacker Burghausen - SC Paderborn 07 1X - kurs 1,19 Data zdarzenia 2006-05-02/17:30 Analiza : Tutaj mam gorsze uzasadnienie typu . Po prostu lepszy bilans u siebie ma Burghausen niż na wyjeździe Paderborn, a do tego dochodzi jeszcze zwycięstwo 3:1 w poprzednim meczu tych drużyn Burghausen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zdarzenie 3 : Piłka nożna - 2. liga austriacka FC Gratkorn - Austria Lustenau X2 - kurs 1,25 Data zdarzenia 2006-05-02/19:00 Analiza: Tutaj bardziej liczę na remis niż na zwycięstwo Austrii. Chciałbym jeszcze wspomnieć, że Austria walczy o mistrzostwo kraju i głupio by było stracić jej punkty, gdyż to by znacznie utrudniło sprawę. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zdarzenie 4 : Piłka nożna - Premiership Blackburn Rovers - Chelsea FC X2 - kurs 1,28 Data zdarzenia 2006-05-02/21:00 Analiza: Chelsea już ma tytuł po efektownym zwycięstwienad ManU, ale ich trener, Jose Mourinho na pewno nie odpuści, musi coś udowodnić, bo puchar kraju im nie wyszedł, Liga Mistrzów również, a z resztą to jest mistrz motywacji, myślę, ża na remis zagrają na pewno. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zdarzenie 5 : Piłka nożna - Anglia, League 2 Rochdale - Carlisle United X2 - kurs 1,21 Data zdarzenia 2006-05-02/20:45 Analiza: Po prostu nie może przegrać tego meczu Carlise, bo jak wygra lub zremisuje to już ma tytuł. W tej analizie to chyba tyle ------------------------------------------------------------------------------------------------------ AKO 2,95 Stawka za kupon 2,60zł EWK 7,67zł Z kuponu ze statystykami rozliczę się jutro, trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mAtIsSs Napisano 3 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2006 Rozliczenie z Kuponu 1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zdarzenie 1 : Piłka nożna - Bundesliga FC Koeln - Hamburger SV X2 - kurs 1,28 Data zdarzenia 2006-05-02/20:00 Weszło, wynik 0:1 ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zdarzenie 2 : Piłka nożna - 2. Bundesliga Wacker Burghausen - SC Paderborn 07 1X - kurs 1,19 Data zdarzenia 2006-05-02/17:30 Weszło, wynik 5:1 ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zdarzenie 3 : Piłka nożna - 2. liga austriacka FC Gratkorn - Austria Lustenau X2 - kurs 1,25 Data zdarzenia 2006-05-02/19:00 Nie weszło, wynik 2:1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zdarzenie 4 : Piłka nożna - Premiership Blackburn Rovers - Chelsea FC X2 - kurs 1,28 Data zdarzenia 2006-05-02/21:00 Nie weszło, wynik 1:0 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zdarzenie 5 : Piłka nożna - Anglia, League 2 Rochdale - Carlisle United X2 - kurs 1,21 Data zdarzenia 2006-05-02/20:45 Weszło, wynik 0:2 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- :f: ! ! ! Oczywiście kupon nie wszedł ! ! ! :f: Typy trafione w kuponie 3/5 Procent trafionych typów w tym kuponie 60% Typy trafione ogółem 3/5 Procent trafionych typów ogółem 60% Stan konta 29.00zł Narazie wyniki fatalne Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej. Niebawem typy na dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mAtIsSs Napisano 3 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2006 Kupon 2 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zdarzenie 1: Piłka nożna - Ligue 1 Stade Rennais - Paris Saint-Germain typ - 1, kurs 1,90 Data zdarzenia 2006-05-03/20:45 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zdarzenie 2: Piłka nożna - Bundesliga FC Schalke 04 - Arminia Bielefeld typ - 1, kurs 1,50 Data zdarzenia 2006-05-03/20:00 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zdarzenie 3: Piłka nożna - Primera Division RCD Mallorca - Valencia CF typ - 2, kurs 1,95 Data zdarzenia 2006-05-03/20:00 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zdarzenie 4: Piłka nożna - Słowacja - 1. Liga FC Artmedia Bratislava - MSK Żilina typ - 1, kurs 1,50 Data zdarzenia 2006-05-03/17:00 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stawka : 2zł Stan Konta : 29zł - 2zł = 27zł AKO : 8,61 EWK : 17.22zł Ewentualny stan konta po wygranej : 44,22zł Mam nadzieję, że tym razem wyjdzie i coś wreszcie wygram... Trzymajcie kciuki Bardzo bym chciał żeby wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi