adamexis Napisano 19 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2006 Cześć wymyśliłem cykliczne zdarzenia do grania progresją. Wybrałem 3 zespoły analizując kolejne 2 mecze z nowym rywalem w MLB. Arizona Diamondbacks ARI,Chicago Cubs CHC,Oakland Athletics OAK. Przeanalizowałem sezon 2005 i zrobiłem arkusz w którym są 3 progresje ARI+CHC,ARI+OAK,CHC+OAK.Otrzymujemy ako 3-4 z 2 zdarzeń i je gramy. Interesuje mnie zbieg zdarzen gdzie drużyna ARI,CHC, po rozegraniu pierwszego meczu z nowym rywalem w kolejnym meczu odnosi przeciwny wynik(brk serii oznaczony w arkuszu literą "X") seria mie nie interesuje oznaczona "S". I tak po całym sezonie 2005 otrzymaliśmy 3 serie zdarzeń: ARI+CHC:3-5-3-7-6-1-5-2-3-2-1 ARI+OAK:3-4-2-5-5-7-7-3-3-1-2 CHC+OAK:2-9-13-6-1-3-1-2 Jak widać mamy tu 2 czarne serie zdarzeń 9 i 13 reszta do przełkniecia. Jieszcze raz napisze że brałem pod uwagę 2 kolejne mecze i "prawie" grałem 2 mecz na przeciwny wynik. Dołączyłem arkusz poglądowy na te zespoły. Jak ktoś postanowi grać tym sposobem i znajdzie jakieś lepsze zestawienia drużyn to niech o tym napisze chętnie na nie lukne i porozpisuje. Zaleta jaką widze to że bukmacher kursy ustawia pod serie a pod zmiane wyniku uzyskamy większy troche kurs do zagrania. Piszczie co o tym myślicie to sie usprawni system. Pozdro dla wszystkich forumowiczów życze wysokich wygranych. Systemem nie gram obecnie bo wkładu nie mam wystarczającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi