Skocz do zawartości

MLB - gramy znów :))

Gość hhg77777

Rekomendowane odpowiedzi

Gość hhg77777
Oakland Athletics - Kansas City Royals 1 1,45 ---> :p:

Stawka: 350PLN

EWK: 508PLN :spoko:

St Louis Cardinals - Houston Astros 1 1,65 ---> :p:

Stawka: 100PLN

EWK: 165PLN :spoko:

Stan konta: 9365PLN

Detroit Tigers - New York Yankees 1 2,25

Stawka: 50PLN

EWK: 113PLN

Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers 2 1,70

EWK: 170PLN

Gość hhg77777

Hehe wiedziałem że po świetnym dzionku,musi przyjść odbicie :p -ale co tam,jak nie wczoraj to dziś :smiech:

/ po co komu Twoje komentarze %-) mam ostrżeżenie dać czy już będzie spokój :k: ??

Bursztynku - Ty chyba naprawde chcesz bana załapać :))%-)

Detroit Tigers - New York Yankees 1 2,25 ---> :f:

Stawka: 50PLN

EWK: 113PLN

Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers 2 1,70 ---> :f:

Stan konta: 9215PLN

Gość hhg77777

Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers 2 2,0

Stawka: 200PLN

EWK: 400PLN

Detroit Tigers - New York Yankees 1 1,75

Stawka: 150PLN

EWK: 263PLN

Cleveland Indians - Chicago White Sox 2 1,72

EWK: 172PLN

PAKS106053122_viewer.jpg

Gość hhg77777
Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers 2 2,0 ---> :c::krzeslo::wsciekly:

EWK: 400PLN

Detroit Tigers - New York Yankees 1 1,75 ---> :p:

Stawka: 150PLN

EWK: 263PLN :spoko:

Cleveland Indians - Chicago White Sox 2 1,72 ---> :f:

EWK: 172PLN

Stan konta: 9028

I specjalne podziekowanie:

pan.gif lub jeszcze dalej z tymi ciotami z Milwaukee :wsciekly::mur:

Gość hhg77777

Chicago White Sox - Texas Rangers 1 1,70

Stawka: 250PLN

EWK: 425PLN

Milwaukee Brewers - Washington Nationals 1 1,90

Stawka: 400PLN

EWK: 760PLN

Pittsburgh Pirates - San Diego Padres 2 2,15

EWK: 215PLN

Gość hhg77777
Chicago White Sox - Texas Rangers 1 1,70 ---> :f:

EWK: 425PLN

Milwaukee Brewers - Washington Nationals 1 1,90 ---> :f:

EWK: 760PLN

Pittsburgh Pirates - San Diego Padres 2 2,15 ---> :p:

EWK: 215PLN :spoko:

Stan konta: 8493PLN

Gość hhg77777

St Louis Cardinals - Chicago Cubs 1 1,42

EWK: 142PLN

Milwaukee Brewers - Washington Nationals 1 1,80

Stawka: 1000PLN

EWK: 1800PLN

Chicago White Sox - Texas Rangers 1 1,60

Stawka: 700PLN

EWK: 1120PLN

Po najbliższych nockach - oby udanych,pomyśle nad wprowadzeniem jakichś modyfikacji bo kursy i serie niestety robią sie coraz bardziej nie do grania... :/

Gość hhg77777

Dzieki chłopaki ale poki co mam dosyć i naprawde po mill zrobie sobie przerwe , bo zupełnie to chyba nie dam rady odstawić tego na bok :ups::help:

Ale czytając Wasze posty tu,troche tak głupio odchodzic :/ - dlatego nie grać na moim miekkim serduchu bo banami podziele!! :k:

A Ty BRS zasrańcu! %-) - jeszcze jeden koment pod jakaś wypowiedzią w moim temacie,to sie inaczej POLICZYMY!!! mam nadzieje ze jasne to jet %-)

Krzysiu ja dbam o porządek w tym dziale %-) ma nie być komentów, to nie będiz e ... sorry, wymogli szefostwa :k: bRs

Krzysiekow już kiedyś dałem Ci rade, żebyś puszczał kupony z wyższym AKO i wtedy będziesz miał więcej podejść żeby trafić kupon oraz wygrane będą sporo wyższe. Zauważ, iż dość często masz dni, w których trafiasz wszystkie spotkania, a tym samym kończysz wszystkie progresje. W takim przypadku polecam mój pomysł na progresje AKO 4. Jeśli taka progresja Cie interesuje, to napisz do mnie na PW że chcesz szczegóły na czym taka progresja polega.

Z tego co wiem to sporo zarobiłeś na tym przez te pare sezonów które grasz, więc po co masz kończyć całą grę? Wystarczy wprowadzić jakieś niewielkie zmiany i powinno być ok.

Krzysiekow a nie myslales o graniu under/overów lub handicapów w mlb ja mam mniejszą wiedzę od ciebie a takie coś mi wchodzi ładnie pomyśl nad tym zobaczysz ze odrobisz straty prędzej niz na zwycięstwo a przy twojej wiedzy z tego sportu sukces na takim graniu murowany pozdrawiam i trzymaj się :tak:

Gość hhg77777

Ok - nie tak łatwo widać wywinąć sie z tej choroby %-)

Zaczynam grać ciut innym sposobem - mianowicie progresja na AKO 2,7-4,0 w MLB i oczywiście także meczyków z piłki nie odpuszcze bo zaczyna się to co tygryski lubią najbardziej :jupi:

%-)

Seattle Mariners - Minnesota Twins 2 1,55

Arizona Diamondbacks - New York Mets 1 1,90

AKO: 2,95

EWK: 738PLN

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

I piłeczka :smiech:

Niemcy - Kostaryka 1 1,28

Stawka: 200E

EWK: 256E

Gość hhg77777
Seattle Mariners - Minnesota Twins 2 1,55 ---> :p:

Arizona Diamondbacks - New York Mets 1 1,90 ---> :krzeslo::wsciekly:

AKO: 2,95

Stawka: 250PLN :c:

EWK: 738PLN

Stan konta:

Gość hhg77777

New York Yankees - Oakland Athletics 1 1,65

Chicago White Sox - Cleveland Indians 1 1,70

AKO: 2,80

EWK: 1120PLN

Arizona Diamondbacks - New York Mets 1 1,90

EWK: 380PLN

Milwaukee Brewers - St Louis Cardinals 2 1,70

Gość hhg77777
New York Yankees - Oakland Athletics 1 1,65 ---> 5:6 :szok: nie no to paranoja jakaś serio :krzeslo: - to chyba naprawde znak że trzeba spierdalać na emeryture puke7dq.gif

Chicago White Sox - Cleveland Indians 1 1,70 ---> :p:

AKO: 2,80

Stawka: 400PLN :szok::wsciekly:

EWK: 1120PLN puke7dq.gif

Milwaukee Brewers - St Louis Cardinals 2 1,70 ---> :p:

EWK: 170PLN :spoko:

A Arizonce ciotki w dupe poki co - i tak pewnie zostanie :zdziwiony::/

Gość hhg77777
Niemcy - Kostaryka 1 1,28 ----> :p:

EWK: 256E :spoko: - po odjęciu prowizji jakieś 210PLN do przodu...

Trinidad-Tobago - Szwecja 2 1,24

EWK: 258E

Gość hhg77777

OK - ostatteczne zamknięcie tematu - KONIEC

Jakby kogoś interesowało - przejebałem ,(NYY dziś mnie dobiło) cały wypracowany zysk, nie chce i szkoda mi nerwów aby to odrabiać... (tym bardziej że teraz mam bardzo kiepską prace puke3nk.gif

Wszytkim którzy zagladali tu tylko po to żeby sprawdzić kiedy zalicze bankruta - serdecznie gratuluje

lk i innym którzy w zyciu nie postawili własnych duzych pieniedzy a pierdzielą tylko na boxie jaka to łatwa,miła i przyjemna jest gra w ten sposób oświadczam że sie kurewsko mylą i przestrzegam przed takim sposobem grania - zresztą najpierw to trzeba mieć jaja aby swoje cięzko zarobione pieniądze ładować w takie gówno puke3nk.gif

Franqu,Bartku i reszta którzy grają ten sport u buka - bede za Was trzymał kciuki , walczcie dzielnie

pozdrawiam i dużych wygranych życze...

Krzysiekow, przykro mi z powodu straty kasy i nerwow.

Wszystko niby jak sie patrzy pieknia ładnie wyglada, dopuki nie trafi sie na serie ktora trwa za dlugo...

Mam nadzieje ze pozostaniesz z nami na forum i ze jeszcze pokazesz jak sie wygrywa w wielkim stylu.

NIE ZAŁAMUJ SIE!!!!! JESTEM Z TOBĄ!!!!

:niesmak:

Naprawde szkoda, ale takie psioczenie nie zmieni Twojej decyzji.

Respekt dla Ciebie, bo i tak zawsze byles moim guru MLB %-) i na zawsze nim pozostaniesz :smiech:

Pozdro Mistru :)

EDIT: Bursztyn, My zasrance przepraszamy :roll1:

:p: Hello

Krzysiek naprawde wielka szkoda ze rezygnujesz .Mysle ze jednak szybko sie podniesiesz po przegranych.

Zycze Ci tego z calego serca.

Byles chyba jednym z najlepszych typerow MLB na tym forum.

Pozdrawiam i zycze jeszcze raz powodzenia :p:

Michal vel crabro.

Ps na oslode zdjecie Marii ;)

Krzysiek szkoda,ze rezygnujesz.....Wierzę ,że wrócisz do MLB.Zwróciłem uwagę na jedna rzecz,zła passa zaczeła trwać jak zacząłeś grać dubelki.Yankesi faktycznie przegieli.Mi 2 tygodnie temu fatalna passa Detroit pozwoliła uszczuplić portfel na 700 zł.Ty masz jaja i wrócisz do gry.Pozdrawiam fox71

Zdolowalem sie. Chcialem zrobic lepszy temat MLB od Ciebie, ale nie metoda eliminacji :) Krzys, nie denerwuj :p

P.S. Duble to b. slaby system, ale przy tych kursach. Szykuje juz nowy patent, "niespodzianka dnia" - gdzie kursy beda zajebiste i wiecej leveli progresji.

Przy kapitale 9000 zaczynać progresję od 100 zł oznacza tylko 6 stopni progresji, a jeśli dodamy do tego fakt, że 2-3 ostanie efapy odpadają, bo to stawki 3200, 1600, 800 to zostają nam tylko 3 sanse na trafienie (za 100, 200 i 400). O ile w singlach to nie trudne, to jednak w przypadku dubli sytuacja bardziej się komplikuje i spudłować 3 razy jest bardzo łatwo. Krzysiekow chyba nie zauważył, że przy zmianie sposobu gry i identycznych stawkach jak wcześniej ryzyko bardzo znacznie wzrasta. Myślę, że stawka początkowa w wysokości 100 zł to trochę z dużo. Ja bym zaczynał od 12,5 zł albo 25 zł. Wg. mnie Krzysiekow złapał się na "błyskawiczny zysk", a to jest doświadczenie, któro porusza się ruchem wahadłowym i co jakiś czas wraca z powrotem do każdego typera. Od razu zaznaczę, że nie jest to krytyka i próba "wymądrzania się", ale poprostu uważam, że to przykład tego, co dzieje się z kapitałem jeśli nie uzbroimy się w cierpliwość i wszyscy możemy wyciągnąć z tego przypadku wnioski dla siebie.

Gość hhg77777

Dzieki wszystkim za wpisy , przemysle wszystkie wpisy jak znajde chwilke...

Handicap troszke nie tak jest jka piszesz a o błyskawicznym zysku to juz wogole,znajdz mój temat z tamtego sezonu i przeanalizuj może inaczej to bedziesz widział...

Na duble rzuciłem sie po przedtawieniu mi tego sposobu gry przez lk - i powiem ze nie jest on zły ale także wymaga dopracowania...

nic spadam do pracy,może coś mi przyswita nowego do główki ;)

PS. Handicap już wile miec 5 kroków i w załozeniu zysk 100zł niż przejechać sie na taka kwote jak chociażby w tym miesiacu dla zusku 12,5złotego bo wtedy do by mnie dopiero szlag trafiał a to też możliwe choć troszke mniej prawdopodobne.

Handicap troszke nie tak jest jka piszesz a o błyskawicznym zysku to juz wogole,znajdz mój temat z tamtego sezonu i przeanalizuj może inaczej to bedziesz widział...

Sugerowałem się tylko tym, że pisałeś stan konta. Wyrażałem tylko swoją opinię. Ale i tak do 9000 doszedłeś startując od 5000, a wg. mnie to świetny wynik.

PS. Handicap już wile miec 5 kroków i w załozeniu zysk 100zł niż przejechać sie na taka kwote jak chociażby w tym miesiacu dla zusku 12,5złotego bo wtedy do by mnie dopiero szlag trafiał a to też możliwe choć troszke mniej prawdopodobne.

Właściwie masz rację...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...