Gość hhg77777 Napisano 31 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2006 Oakland Athletics - Kansas City Royals 1 1,45 ---> Stawka: 350PLN EWK: 508PLN St Louis Cardinals - Houston Astros 1 1,65 ---> Stawka: 100PLN EWK: 165PLN Stan konta: 9365PLN Detroit Tigers - New York Yankees 1 2,25 Stawka: 50PLN EWK: 113PLN Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers 2 1,70 Stawka: 100PLN EWK: 170PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 1 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2006 Hehe wiedziałem że po świetnym dzionku,musi przyjść odbicie -ale co tam,jak nie wczoraj to dziś / po co komu Twoje komentarze mam ostrżeżenie dać czy już będzie spokój ?? Bursztynku - Ty chyba naprawde chcesz bana załapać Detroit Tigers - New York Yankees 1 2,25 ---> Stawka: 50PLN EWK: 113PLN Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers 2 1,70 ---> Stawka: 100PLN EWK: 170PLN Stan konta: 9215PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 1 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2006 Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers 2 2,0 Stawka: 200PLN EWK: 400PLN Detroit Tigers - New York Yankees 1 1,75 Stawka: 150PLN EWK: 263PLN Cleveland Indians - Chicago White Sox 2 1,72 Stawka: 100PLN EWK: 172PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 2 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2006 Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers 2 2,0 ---> Stawka: 200PLN EWK: 400PLN Detroit Tigers - New York Yankees 1 1,75 ---> Stawka: 150PLN EWK: 263PLN Cleveland Indians - Chicago White Sox 2 1,72 ---> Stawka: 100PLN EWK: 172PLN Stan konta: 9028 I specjalne podziekowanie: lub jeszcze dalej z tymi ciotami z Milwaukee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 2 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2006 Chicago White Sox - Texas Rangers 1 1,70 Stawka: 250PLN EWK: 425PLN Milwaukee Brewers - Washington Nationals 1 1,90 Stawka: 400PLN EWK: 760PLN Pittsburgh Pirates - San Diego Padres 2 2,15 Stawka: 100PLN EWK: 215PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 2006 Chicago White Sox - Texas Rangers 1 1,70 ---> Stawka: 250PLN EWK: 425PLN Milwaukee Brewers - Washington Nationals 1 1,90 ---> Stawka: 400PLN EWK: 760PLN Pittsburgh Pirates - San Diego Padres 2 2,15 ---> Stawka: 100PLN EWK: 215PLN Stan konta: 8493PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 2006 St Louis Cardinals - Chicago Cubs 1 1,42 Stawka: 100PLN EWK: 142PLN Milwaukee Brewers - Washington Nationals 1 1,80 Stawka: 1000PLN EWK: 1800PLN Chicago White Sox - Texas Rangers 1 1,60 Stawka: 700PLN EWK: 1120PLN Po najbliższych nockach - oby udanych,pomyśle nad wprowadzeniem jakichś modyfikacji bo kursy i serie niestety robią sie coraz bardziej nie do grania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 4 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2006 Dzieki chłopaki ale poki co mam dosyć i naprawde po mill zrobie sobie przerwe , bo zupełnie to chyba nie dam rady odstawić tego na bok Ale czytając Wasze posty tu,troche tak głupio odchodzic - dlatego nie grać na moim miekkim serduchu bo banami podziele!! A Ty BRS zasrańcu! - jeszcze jeden koment pod jakaś wypowiedzią w moim temacie,to sie inaczej POLICZYMY!!! mam nadzieje ze jasne to jet Krzysiu ja dbam o porządek w tym dziale ma nie być komentów, to nie będiz e ... sorry, wymogli szefostwa bRs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van der Elk Napisano 4 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2006 Krzysiekow już kiedyś dałem Ci rade, żebyś puszczał kupony z wyższym AKO i wtedy będziesz miał więcej podejść żeby trafić kupon oraz wygrane będą sporo wyższe. Zauważ, iż dość często masz dni, w których trafiasz wszystkie spotkania, a tym samym kończysz wszystkie progresje. W takim przypadku polecam mój pomysł na progresje AKO 4. Jeśli taka progresja Cie interesuje, to napisz do mnie na PW że chcesz szczegóły na czym taka progresja polega. Z tego co wiem to sporo zarobiłeś na tym przez te pare sezonów które grasz, więc po co masz kończyć całą grę? Wystarczy wprowadzić jakieś niewielkie zmiany i powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aroon Napisano 4 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2006 Krzysiekow a nie myslales o graniu under/overów lub handicapów w mlb ja mam mniejszą wiedzę od ciebie a takie coś mi wchodzi ładnie pomyśl nad tym zobaczysz ze odrobisz straty prędzej niz na zwycięstwo a przy twojej wiedzy z tego sportu sukces na takim graniu murowany pozdrawiam i trzymaj się :tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_1984 Napisano 4 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2006 KRZYŚ KRZYŚ KRZYŚ KRZYŚ nie poddawaj sie, nie rob nam tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 8 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2006 Ok - nie tak łatwo widać wywinąć sie z tej choroby Zaczynam grać ciut innym sposobem - mianowicie progresja na AKO 2,7-4,0 w MLB i oczywiście także meczyków z piłki nie odpuszcze bo zaczyna się to co tygryski lubią najbardziej Seattle Mariners - Minnesota Twins 2 1,55 Arizona Diamondbacks - New York Mets 1 1,90 AKO: 2,95 Stawka: 250PLN EWK: 738PLN --------------------------------------------------------------------------------------------------------- I piłeczka Niemcy - Kostaryka 1 1,28 Stawka: 200E EWK: 256E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 9 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2006 Seattle Mariners - Minnesota Twins 2 1,55 ---> Arizona Diamondbacks - New York Mets 1 1,90 ---> AKO: 2,95 Stawka: 250PLN EWK: 738PLN Stan konta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 9 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2006 New York Yankees - Oakland Athletics 1 1,65 Chicago White Sox - Cleveland Indians 1 1,70 AKO: 2,80 Stawka: 400PLN EWK: 1120PLN Arizona Diamondbacks - New York Mets 1 1,90 Stawka: 200PLN EWK: 380PLN Milwaukee Brewers - St Louis Cardinals 2 1,70 Stawka: 100PLN EWK: 170PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 10 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2006 New York Yankees - Oakland Athletics 1 1,65 ---> 5:6 nie no to paranoja jakaś serio - to chyba naprawde znak że trzeba spierdalać na emeryture Chicago White Sox - Cleveland Indians 1 1,70 ---> AKO: 2,80 Stawka: 400PLN EWK: 1120PLN Milwaukee Brewers - St Louis Cardinals 2 1,70 ---> Stawka: 100PLN EWK: 170PLN A Arizonce ciotki w dupe poki co - i tak pewnie zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 10 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2006 Niemcy - Kostaryka 1 1,28 ----> Stawka: 200E EWK: 256E - po odjęciu prowizji jakieś 210PLN do przodu... Trinidad-Tobago - Szwecja 2 1,24 Stawka: 200E EWK: 258E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 11 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2006 OK - ostatteczne zamknięcie tematu - KONIEC Jakby kogoś interesowało - przejebałem ,(NYY dziś mnie dobiło) cały wypracowany zysk, nie chce i szkoda mi nerwów aby to odrabiać... (tym bardziej że teraz mam bardzo kiepską prace Wszytkim którzy zagladali tu tylko po to żeby sprawdzić kiedy zalicze bankruta - serdecznie gratuluje lk i innym którzy w zyciu nie postawili własnych duzych pieniedzy a pierdzielą tylko na boxie jaka to łatwa,miła i przyjemna jest gra w ten sposób oświadczam że sie kurewsko mylą i przestrzegam przed takim sposobem grania - zresztą najpierw to trzeba mieć jaja aby swoje cięzko zarobione pieniądze ładować w takie gówno Franqu,Bartku i reszta którzy grają ten sport u buka - bede za Was trzymał kciuki , walczcie dzielnie pozdrawiam i dużych wygranych życze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overclocker Napisano 11 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2006 Szkoda, wielka szkoda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_1984 Napisano 11 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2006 Krzysiekow, przykro mi z powodu straty kasy i nerwow. Wszystko niby jak sie patrzy pieknia ładnie wyglada, dopuki nie trafi sie na serie ktora trwa za dlugo... Mam nadzieje ze pozostaniesz z nami na forum i ze jeszcze pokazesz jak sie wygrywa w wielkim stylu. NIE ZAŁAMUJ SIE!!!!! JESTEM Z TOBĄ!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franeq Napisano 11 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2006 Naprawde szkoda, ale takie psioczenie nie zmieni Twojej decyzji. Respekt dla Ciebie, bo i tak zawsze byles moim guru MLB i na zawsze nim pozostaniesz Pozdro Mistru EDIT: Bursztyn, My zasrance przepraszamy :roll1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Dyminski Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2006 Hello Krzysiek naprawde wielka szkoda ze rezygnujesz .Mysle ze jednak szybko sie podniesiesz po przegranych. Zycze Ci tego z calego serca. Byles chyba jednym z najlepszych typerow MLB na tym forum. Pozdrawiam i zycze jeszcze raz powodzenia Michal vel crabro. Ps na oslode zdjecie Marii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2006 Jeszcze sie odegrasz ;] jak nie na MLB to na czyms innym ;] powodzenia - ja gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2006 I mi mówiłeś nie poddawaj sie ehhh Kristof, ja Cię znajdę i zobaczysz PS. Franeq robta co chceta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obst_Aero Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2006 dajcie spokój chłopakowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fox71 Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2006 Krzysiek szkoda,ze rezygnujesz.....Wierzę ,że wrócisz do MLB.Zwróciłem uwagę na jedna rzecz,zła passa zaczeła trwać jak zacząłeś grać dubelki.Yankesi faktycznie przegieli.Mi 2 tygodnie temu fatalna passa Detroit pozwoliła uszczuplić portfel na 700 zł.Ty masz jaja i wrócisz do gry.Pozdrawiam fox71 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franeq Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2006 Zdolowalem sie. Chcialem zrobic lepszy temat MLB od Ciebie, ale nie metoda eliminacji Krzys, nie denerwuj P.S. Duble to b. slaby system, ale przy tych kursach. Szykuje juz nowy patent, "niespodzianka dnia" - gdzie kursy beda zajebiste i wiecej leveli progresji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
great91 Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2006 DUZE BRAWA DLA KRZYŚKA!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
989898 Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2006 Przy kapitale 9000 zaczynać progresję od 100 zł oznacza tylko 6 stopni progresji, a jeśli dodamy do tego fakt, że 2-3 ostanie efapy odpadają, bo to stawki 3200, 1600, 800 to zostają nam tylko 3 sanse na trafienie (za 100, 200 i 400). O ile w singlach to nie trudne, to jednak w przypadku dubli sytuacja bardziej się komplikuje i spudłować 3 razy jest bardzo łatwo. Krzysiekow chyba nie zauważył, że przy zmianie sposobu gry i identycznych stawkach jak wcześniej ryzyko bardzo znacznie wzrasta. Myślę, że stawka początkowa w wysokości 100 zł to trochę z dużo. Ja bym zaczynał od 12,5 zł albo 25 zł. Wg. mnie Krzysiekow złapał się na "błyskawiczny zysk", a to jest doświadczenie, któro porusza się ruchem wahadłowym i co jakiś czas wraca z powrotem do każdego typera. Od razu zaznaczę, że nie jest to krytyka i próba "wymądrzania się", ale poprostu uważam, że to przykład tego, co dzieje się z kapitałem jeśli nie uzbroimy się w cierpliwość i wszyscy możemy wyciągnąć z tego przypadku wnioski dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2006 Dzieki wszystkim za wpisy , przemysle wszystkie wpisy jak znajde chwilke... Handicap troszke nie tak jest jka piszesz a o błyskawicznym zysku to juz wogole,znajdz mój temat z tamtego sezonu i przeanalizuj może inaczej to bedziesz widział... Na duble rzuciłem sie po przedtawieniu mi tego sposobu gry przez lk - i powiem ze nie jest on zły ale także wymaga dopracowania... nic spadam do pracy,może coś mi przyswita nowego do główki PS. Handicap już wile miec 5 kroków i w załozeniu zysk 100zł niż przejechać sie na taka kwote jak chociażby w tym miesiacu dla zusku 12,5złotego bo wtedy do by mnie dopiero szlag trafiał a to też możliwe choć troszke mniej prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
989898 Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2006 Handicap troszke nie tak jest jka piszesz a o błyskawicznym zysku to juz wogole,znajdz mój temat z tamtego sezonu i przeanalizuj może inaczej to bedziesz widział... Sugerowałem się tylko tym, że pisałeś stan konta. Wyrażałem tylko swoją opinię. Ale i tak do 9000 doszedłeś startując od 5000, a wg. mnie to świetny wynik. PS. Handicap już wile miec 5 kroków i w załozeniu zysk 100zł niż przejechać sie na taka kwote jak chociażby w tym miesiacu dla zusku 12,5złotego bo wtedy do by mnie dopiero szlag trafiał a to też możliwe choć troszke mniej prawdopodobne. Właściwie masz rację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi