Skocz do zawartości

Typy by Aroon - Progresje

Aroon

Rekomendowane odpowiedzi

RYZYKANT:

5.10.06

Hokej

04:00 Colorado - Dallas 1.65 X2 przeciw drużynie Wojciecha Wolskiego (2:2) :t: po dogrywce przegrali nawet systemem amerykańskim by weszło

stawka: 10zł

zysk: 16zł

:spoko:

Kasa z Progresji: +17zł

PEWNIAK:

6.10.06

Hokej

02:30 Minnesota - Colorado 1.35 1X przeciwko drużynie Wojciecha Wolskiego (2:2) :t: i znów po dogrywce przegrali cieniasy i tyle Wolski daj więcej zarobic chłopie

stawka: 16zł

zysk: 21zł

Kasa z Progresji: +22zł

Proszę o jakieś komentarze czy to jest dobry sposób grania przeciwko naszym jakie sa wasze opinie na ten temat :p

RYZYKANT:

7.10.06

Piłka Nożna

17:00 Kazakhstan - Polska 2.50 1X (0:1) :n: było blisko sensacji

stawka: 4zł

zysk: 10zł

:f:

Polska (Piłka Nożna) winna=4zł

Juz mam typka na niedziele tylko niech nasi zawala sprawę i pożegnamy Holendra który i tak juz dużo wydoił z naszego PZPN którego rządy zmierzają ku końcowi :p

PEWNIAK:

8.10.06

Boks

02:00 Tomasz Adamek - Paul Briggs 2.35 2 (2:1) :n: wygrał na punkty ale mało brakowało już był liczony w pierszej rundzie by był nokaut

stawka: 4zł

zysk: 9zł

Tomasz Adamek (Boks) winny=4zł

Pewnie się zastanawiacie dlaczego pewniak Adamek nie ma szans nie dość że pokłócił się z Kingiem o kontrakt i walki to w takiej nerwówce ma bronić tytułu sądze że Brigss go załatwi na punkty i odeśle do polski pewnie amerykanie coś tam wykombinują by polak przegrał z tym Kingiem nie ma żartów on tam rządzi a po drugie Briggs to murzyn a wiadomo oni mają lepszą wytrzymałość od białych i zawsze białym pięściarzom sie z nimi cięzko walczyło polecam zagrać ten typ za grubszą kwotę pewnie się coponiektzórzy nie zgodza na forum ale to ich sprawa jutro rano wszystko będzie jasne kto miał rację :cwaniak1:

PEWNIAK:

8.10.06

Futbol Amerykański

22:05 San Francisco 49ers - Oakland Raiders NFL 1.50 1 :t: przeciwko drużynie Sebastiana Janikowskiego

stawka: 10zł

zysk: 15zł

Kasa z Progresji: +27zł

Singiel

11-10-06

20:30 Polska - Portugalia 2,10 2 :n: no i jebana ku**a była niespodzianka na szczęscie w rezerwie miałem 5 stóweczek zagrałem na remis kaczorów których byłem bardziej pewien niżnaszych sprzedawczyków :jupi:

stawka: 1000zł

wygrana: 2000zł

:c:

Na takie typy to ja moge miesiącami czekać od ostatniego supertypu przeciwko polakom na mundialu troche czasu minęło wtedy jak wygrałe powiedziałem sobie że 500zł przeznacze na granie a 1000zł znów bedzie czekał na supertyp i taki będzie juz w ta środę wchodzi bankowo już nie na 100% tylko na 1000000% jak buki mogą być takie głupie tylko poniosą straty ja bym na ich miejscu to wycofał z oferty ale to ich strata my znów zarobimy sporo szmalu :lol:

Typ po za progresją tu już nie będzie niespodzianki :p:

RYZYKANT:

9.10.06

Hokej

02:00 Colorado - Vancouver NHL 1.65 X2 :n: przeciwko drużynie Wojciecha Wolskiego

stawka: 8zł

zysk: 13.2zł

Wojciech Wolski (Colorado Avelanche/Hokej) winny=8zł

PEWNIAK:

10.10.06

Tenis

17:35 Kubot Lukasz - Grosjean Sebastien 1.20 2 :n:ku**a już sam nie wiem co myśleć menda francuz czy świetny polak prędzej czy później szmaciarz odda kase

stawka: 30zł

zysk: 36zł

Kubot Lukasz(Tenis) winny=30zł

PEWNIAK:

11.10.06

Piłka Nożna

20:30 Polska - Portugalia 1.20 X2 z podpórka bo to jest progresja i chodzi przede wszystkim o nie wygranie polaka/ów a wogóle to można śmiało grać 2 :n:

stawka: 50zł

zysk: 60zł

:c:

Polska (Piłka Nożna) winna=54zł

Kubot Lukasz(Tenis) winny=30zł

RYZYKANT:

12.10.06

Tenis

16:15 Melzer J. - Kubot L. 1.25 1 No łukasz oddaj kasę do jasnej cholery nie tak jak polaczki :t: (2:1)

stawka: 150zł Kubot Lukasz(Tenis) winny=30zł

zysk: 187zł

:jupi: dzięki Łukasz a polaczki za miesiąc z belgią zwrócą

PROGRESJA:

Kasa = +34zł

Trafione = 5

Ogółem = 11

Yield = -36.4%

Skuteczność = 45%

RYZYKANT:

15.10.06

Hokej

04:00 Colorado - Edmonton Oilers 1.65 X2 No Wojtek czas oddać mi to co moje wygrasz kiedy indziej Łukasz sie dibrze spisał liczę na Ciebie remis usatysfakcjonuje wszystkich :t:

stawka: 20zł Wojciech Wolski (Colorado Avelanche/Hokej) winny=8zł

zysk: 33zł

:jupi:

PROGRESJA:

Kasa = +39zł

Trafione = 6

Ogółem = 12

Yield = -25.0%

Skuteczność = 50%

Wojtek dziekuje Ci graty dla ciebie i za naszych słabeuszy remis był bardzo blisko ale cóź takie życie :p:

Opracowałem swój własny system który przyniósl mi sporo kasy na hokeju w sezonie zasadniczym NHL polega on na graniu remisów w hokeju można też w piłce nożnej.

Wybieramy dwa spotkania gdzie jest największe prawdopodobieństwo trafienia remisu lub dwóch remisów i ustawiamy to na 5 kuponach

PRZYKŁAD:

Mecz A: 1(2,15) X(4,30) 2(2,45)

Mecz B: 1(2,20) X(4,30) 2(2,40)

1A * XB = 9,24 * 2zł = 18,48zł

XA * 1B = 9,46 * 2zł = 18,92zł

2A * XB = 10,5 * 2zł = 21,00zł

XA * 2B = 10,3 * 2zł = 20,60zł

XA * XB = 18,5 * 2zł = 37,00zł

W sumie mamy 5 kuponów po 2zł czyli stawiamy 10zł

jeżeli uda sie nam trafić w remis jesteśmy prawie 100% do przodu a jeżeli trafimy na dwa remisy to mamy prawie 300% zysku.Do tego systemu możemy dołączyć jeszcze progresje na wejście kuponu czyli jeżeli nie padnie żaden remis podwajamy stawke tak jak w normalnej progresji.Ten system ładnie mi się sprawdzał w sezonie zasadniczym gdzie ugrałem na hokeju sporo kasy teraz zamierzam go wykorzystać w piłce nożnej,

Doszedłem do wniosku że trzeba robić to w czym się jest najlepszym a ja lubie wyszukiwać remisy więc z dniem jutrzejszym zaczynam progresje na mój system który podałem w dziale z systemami gry zobaczymy jak mi będzie szło na razie testuje na sucho oczywiście progresja przeciwko polakom dalej trwa ale na ciekawsze spotkania zapraszam do śledzenia moich poczynań :cwaniak1:

Wtorek 17.10.06:

04:30 Los Angeles - Detroit NHL 2.80 4.05 2.15 (1:3)

01:30 N.Y. Islanders - Nashville NHL 2.65 4.05 2.25 (1:1)

Stawka 2zł/kupon=10zł

Kupon 3

04:30 Los Angeles - Detroit NHL 2.15 2 :n:

01:30 N.Y. Islanders - Nashville NHL 4.05 X :t:

zysk +7zł

:jupi:

Rozpiszę jak coś wejdzie na razie tylko typy :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...