Bielanek Napisano 8 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2006 No to już jesteśmy w środku:) Mój sposób jest następujący... Gram na drużyny, które wcześniej wybiorę, takie, które mają długie serie Obstawiam wynik drużyny taki, jakim zakończyła ona swoje ostatnie spotkanie. Jeżeli w ostatnim spotkaniu przegrała to obstawiam na jej porażkę, a jeżeli wygrała to na zwycięstwo itd. Rozpocznę to dziś Już niedługo pierwsze typy... Zobaczymy czy się opłaca. Jakie proponujecie drużyny?! Oczywiście wszystko opiera się na progresji w MLB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 15 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2006 Wybrałem drużyny: - Kansas City 5P - NY Mets 7W - Washington 6P - Boston 1W Będę grał te drużyny wcześniej okazałym sposobem:) Pamiętajcie, że to jest test i pieniądze są wirtualne... Gram na zysk z każdego spotkania minimalnie 1zł. Pozdrawiam Początkowy budżet 200zł! Tampa Bay Devil Rays - Kansas City Royals 1 (1,73) STAWKA:1,37zł New York Mets - Milwaukee Brewers 1 (1,61) STAWKA:1,64zł Florida Marlins - Washington Nationals 1 ( 2,08 ) STAWKA:0,93zł Boston Red Sox - Seattle Mariners 1 (1,61) STAWKA:1,64 EDIT: Jedyna możliwość przegranej jest, gdy drużyny będzie bez przerwy raz wygrywała, a drugi raz przegrywała i tak ciągle na zmianę... Wybierając drużyny z dołu i z góry tabeli jest to bardzo rzadkie! Po drugie jeżeli drużyna wygrywa i jest na fali to łatwiej jest jej wygrać, a jeżeli ma serie porażek to trudno jest jej powstać. Co myślicie o tym sposobie? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttom Napisano 15 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2006 będzie ciężko żeby się sprawdził ten system bo są jeszcze remisy , no ale życzę powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cimasz Napisano 15 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2006 będzie ciężko żeby się sprawdził ten system bo są jeszcze remisy , no ale życzę powodzenia . What??? Z całym szacunkiem - od kiedy w MLB są remisy??? [ Komentarz dodany przez: Krzysiekow: 15-04-2006, 23:01 ] w MLB remisy - dawno się tak nie uśmiałem serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 15 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2006 będzie ciężko żeby się sprawdził ten system bo są jeszcze remisy , no ale życzę powodzenia . Oczywiście w MLB remisów nie ma. Mam nadzieję, że ten system przyniesie zyski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2006 Tampa Bay Devil Rays - Kansas City Royals 1 (1,73) STAWKA:1,37zł New York Mets - Milwaukee Brewers 1 (1,61) :oops: STAWKA:1,64zł Florida Marlins - Washington Nationals 1 ( 2,08 ) :oops: STAWKA:0,93zł Boston Red Sox - Seattle Mariners 1 (1,61) :oops: STAWKA:1,64 Stan konta:196,79zł Niedługo podaję nstępne typy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2006 Tampa Bay Devil Rays - Kansas City Royals 1 (1,80) Stawka:1,25zł New York Mets - Milwaukee Brewers 2 (2.00) Stawka:2,64zł Florida Marlins - Washington Nationals 2 (1,90)Stawka:2,14zł Boston Red Sox - Seattle Mariners 1 (1,45)Stawka:5,86zł Więc narazie tak będzie się to przedstawiać Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skoczekBuk Napisano 16 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2006 będzie ciężko żeby się sprawdził ten system bo są jeszcze remisy , no ale życzę powodzenia . to cos takiego jak remisy w siatkowce AZS olsztyn - Skra belchatow 2:2 ...powracajac do tematu pierwsza runda nie wypadla okazale .. ale nie ma sie co zalamywac ;] powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2006 będzie ciężko żeby się sprawdził ten system bo są jeszcze remisy , no ale życzę powodzenia . to cos takiego jak remisy w siatkowce AZS olsztyn - Skra belchatow 2:2 ...powracajac do tematu pierwsza runda nie wypadla okazale .. ale nie ma sie co zalamywac ;] powodzenia Na tym polega progresja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2006 TABELA Z SERIAMI MLB Ja przegrywam tylko w przypadku WLWLWL it., więc przedstawię najdłuższe serie przegranej "NSP" w mojej progresji zakładając, że zaczynam grać po pierwszym meczu! ARI LWWLLWLWLW NSP=5 ATL WLWLWLLWLLW NSP=5 BAL WWLLLLWWLWW NSP=2 BOS WLWWWWWLLW NSP=2 CHC WLWWWLWLW NSP=4 CWS WLLLLWWWWL NSP=1 CIN LWWWWLWLWW NSP=4 CLE LWWWWWWLLL NSP=1 COL WLLWWWWLWL NSP=3 DET WWWWWLLLLW NSP=1 FLO LWLLXLLLWW NSP=2 HOU WLWWLWWLWL NSP=3 KCR LLWWLLLLL NSP=1 LAA WLLWWLWWLL NSP=2 LAD LWLWLWLLWL NSP=6 MIL WWWWWLLLWL NSP=2 MIN LWLLLLWWWW NSP=2 NYM WLWWXWWWWW NSP=2 NYY WLLLLWWWWL NSP=1 OAK LWWLWWWLLLL NSP=2 PHI LLLLWLWLWW NSP=5 PIT LLLLLLWLWWL NSP=3 SDP WXLLLLWWLL NSP=1 SFG LXWWLWWWLW NSP=2 SEA LWWWLLLLWWL NSP=2 STL WWWLLLWWLL NSP=1 TBD LLWWLWLLWLW NSP=3 TEX L WLLLLWLLWW NSP=2 TOR WLWLWLLWWW NSP=5 WAS LWLLWLLLLLL NSP=2 Myślę, że jest to bardzo zachęzająca statystyka! Moim zdaniem systen ten ma przewagę nad systemem "przełamań passy", ponieważ podczas przełamania wygrywamy raz, a podczas dlugiej passy ja wygrywam tyle ile trwa passa, a przegrywam raz Mam nadzieję, że mnie rozumiecie. Jeżeli się mylę to mnie poprawcie! Przy wybraniu dobrej drużyny nie przekraczamy II poziomu!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2006 Tampa Bay Devil Rays - Kansas City Royals 1 (1,80) Stawka:1,25złWygrana:1zł New York Mets - Milwaukee Brewers 2 (2.00) :oops: Stawka:2,64zł Florida Marlins - Washington Nationals 2 (1,90) Stawka:2,14zł Wygrana:1,92zł Boston Red Sox - Seattle Mariners 1 (1,45) Stawka:5,86zł Wygrana:2,63 Stan konta:199,7zł Tak jak mówiłem, zamierzam mieć zysk po 3-4 dniach około 6-7zł Zobaczymy! Jeszcze jedna progresja do zakończenia i taki zysk będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2006 Chicago White Sox - Kansas City Royals 1 (1,35) Stawka:2,86zł New York Mets - Atlanta Braves 1 (1,45) Stawka:12,28zł Washington Nationals :?: Boston Red Sox - Seattle Mariners 1 (1,64) Stawka:1,56zł To są typy na dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2006 Chicago White Sox - Kansas City Royals 1 (1,35) Stawka:2,86zł New York Mets - Atlanta Braves 1 (1,45) Stawka:12,28zł Washington Nationals Boston Red Sox - Seattle Mariners 1 (1,64) Stawka:1,56zł Stan konta:207,22zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2006 Chicago White Sox - Kansas City Royals 1 (1,40) Stawka:2,50zł New York Mets - Atlanta Braves 1 (1,64) Stawka:1,56zł Philadelphia Phillies - Washington Nationals 2 (2,45) Stawka:0,69zł Boston Red Sox - Tampa Bay Devil Rays 1 ( 1,48 ) Stawka:2,09zł Tak przedstawia się następna kolejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielanek Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2006 A więc wybrałem nowe drużyny, według mnie lepsze. Oto one: -St Louis Cardinals -San Diego Padres -New York Yankees -Cleveland Indians -Chicago White Sox -Kansas City Royals Teraz gramy już za prawdziwe pieniądze... stawka : 1.49zł Pittsburgh Pirates - St Louis Cardinals 2 (1,67) stawka : 0.75zł Colorado Rockies - San Diego Padres 2 (2,33) stawka: 1,61zł Toronto Bluejays - New York Yankees 2 (1,62) stawka: 0,89zł Baltimore Orioles - Cleveland Indians 1 (2,12) stawka: 0,00zł Chicago White Sox - Kansas City Royals POMIJAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi