camillas Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2012 Sobotnie meczyki Bet365.jpg"> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camillas Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2012 I nocne singielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2012 bylo blisko, system 6 z 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2012 adrian-rks, Z tym Zidanem to szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MbMega Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2012 siateczka standardowo jeszcze świeże, właściwie z nogą skończyłem co mi na dobre wyszło, ale miałem dobry dzień więc no risk no fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funfel Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2012 OGIEŃ NA TŁOKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2012 jaki jest sens wstawiania singla ako 1.76 i 1.86 ? bo duża stawka i duza wygrana? zagrac za duza stawke nawet kurs 1.2 i odrazu 100 reputacji. Prosze Was chwalcie sie czyms lepszym niz grane singli po normalnych kursach, no chyba ze jak kolega funfel ktory trafil ladnego singla ale ma mniej reputacji niz granie singla po 1.76 , zmiencie zasady bo to jest zenada a jeszcze jedno, ciekawe czemu nikt nie pisze w tematach co gra, tylko chwalonko po fakcie , no chyba, ze sa jakies gratyfikacje za wysokosc reputacji to tez zaczne wstawiac [ Komentarz dodany przez: Mazur: 2012-02-13, 15:22 ] Trzeba miec tez trcohe "jaj" zeby postawic za 1.8k kupon, choc dla mnie to az 1.8k a dla innych tylko jesli tak na t patrzysz to fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2012 Jaki budżet takie stawki. Rogal, kiedys pisalem o tym, ze nie ma sensu podawac takich kuponow, ale na nic to sie zdalo, wiec sam zaczalem tu wrzucac zwyczajne kupony. Repki leca, biznes sie kreci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2012 tak jak barto pisze według mnie i chyba większości ważniejszy jest typ niż stawka sam wolałbym tutaj wejść i obadać jakiś typ z kursem 5.0 czy wyżej, albo jakieś ako~10 i wyżej taki skill chciałbym widzieć w tym temacie, chociaż już od x czasu ludzie wrzucają tutaj większość swoich trafionych kuponów tak czy inaczej cieszy to, że jest trochę tych wygranych peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2012 Wiadomą rzeczą jest, że ustrzelenie singla po kursie 1,7 to nie sztuka. Ale skoro ktoś ma odwagę zagrać za n-krotność tysiąca, to jakieś uznanie mu się chyba należy Choć najlepsze połączenia to oczywiście dobry kurs + dobra stawka = dobra wygrana (dobry przyklad - Ziele ) No ale każdy gra według swojego uznania Na pewno ładniej wygląda AKO 150 za 2zl, niż dwa typy po kursie 2, za 100 zł, ale najważniejsze, moim zdaniem, jest fakt ogrywania buków! I tym trzeba się cieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2012 dla wyjasnienia na te pkt składa sie: kazdy gol = 15 pkt gol do 20 minuty= dodatkowe 10 pkt wygrana =25pkt remis=10pkt kazdy RR=3pkt zolta kartka=-5pkt czerwona = -15 pkt bodajze w 87 minucie brakowalo mi 1 RR , jednak zamiast RR Barca otrzymala kartke czyli - 5 pkt , czyli ratował mnie tylko gol Barcy , noi wiadomo jak sie skonczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2012 Hornqvist nie zagral, wiec po kursie 1.00, ale wklejam bo fartownie siadlo. St.Louis przegralo 2:1 a jedyna bramke strzelil Backes, z kolei Buffalo 1:4 plecy, a jedyna brama Pominville Limit szczescia wyczerpany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orson Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2012 Zagrane za koncowke z konta, szkoda ze to nie bylo jakies 9,50 powiedzmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camillas Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2012 Takie tam...pechowe w Betsafe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orson Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2012 Dzisiaj porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilku Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2012 Pozytywny tłusty czwartek w Digibet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2012 To i coś ode mnie z tego jakże miłego tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2012 najz runn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilku Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2012 Tym razem pech na ostatnich meczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2012 nic tylko rozjebać te kurwiszcze z Monachium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilku Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2012 Dokładnie, ale tam to trochę skontrowałem na live na 0:0 chociaż. Bardziej zdenerwował mnie O'Sullivan, który grając świetnie przez cały turniej wczoraj po prostu nie był sobą. Szkoda tam ładnych kursów na Del Potro i Stosur. No ale cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kha1 Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2012 48€ w plecy po tym jak obstawiłem na zwycięstwo Sportingu z Legią ;-) w szoku jestem do tej pory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2012 Takie wybrane kupony z ostatnich 2 tygodni, były też porażki ale budżet 200% na plus wiec dobry poczatek roku po dłuższej przerwie od bukmacherki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi