Skocz do zawartości

Nasze wygrane\przegrane kupony

Mazur

Rekomendowane odpowiedzi

jaki jest sens wstawiania singla ako 1.76 i 1.86 ? bo duża stawka i duza wygrana? zagrac za duza stawke nawet kurs 1.2 i odrazu 100 reputacji. Prosze Was chwalcie sie czyms lepszym niz grane singli po normalnych kursach, no chyba ze jak kolega funfel ktory trafil ladnego singla ale ma mniej reputacji niz granie singla po 1.76 , zmiencie zasady bo to jest zenada

a jeszcze jedno,

ciekawe czemu nikt nie pisze w tematach co gra, tylko chwalonko po fakcie :), no chyba, ze sa jakies gratyfikacje za wysokosc reputacji to tez zaczne wstawiac %-)

[ Komentarz dodany przez: Mazur: 2012-02-13, 15:22 ]

Trzeba miec tez trcohe "jaj" zeby postawic za 1.8k kupon, choc dla mnie to az 1.8k a dla innych tylko :)

jesli tak na t patrzysz to fajnie %-)

Jaki budżet takie stawki. Rogal, kiedys pisalem o tym, ze nie ma sensu podawac takich kuponow, ale na nic to sie zdalo, wiec sam zaczalem tu wrzucac zwyczajne kupony. :p Repki leca, biznes sie kreci. :wixa:

tak jak barto pisze :)) według mnie i chyba większości ważniejszy jest typ niż stawka :))

sam wolałbym tutaj wejść i obadać jakiś typ z kursem 5.0 czy wyżej, albo jakieś ako~10 i wyżej :)) taki skill chciałbym widzieć w tym temacie, chociaż już od x czasu ludzie wrzucają tutaj większość swoich trafionych kuponów %-)

tak czy inaczej cieszy to, że jest trochę tych wygranych %-)

peace :piwo1:

Wiadomą rzeczą jest, że ustrzelenie singla po kursie 1,7 to nie sztuka. Ale skoro ktoś ma odwagę zagrać za n-krotność tysiąca, to jakieś uznanie mu się chyba należy ;) Choć najlepsze połączenia to oczywiście dobry kurs + dobra stawka = dobra wygrana :)) (dobry przyklad - Ziele :szok: )

No ale każdy gra według swojego uznania :bz: Na pewno ładniej wygląda AKO 150 za 2zl, niż dwa typy po kursie 2, za 100 zł, ale najważniejsze, moim zdaniem, jest fakt ogrywania buków! I tym trzeba się cieszyć :))

bet365ncn.jpg

dla wyjasnienia na te pkt składa sie:

kazdy gol = 15 pkt

gol do 20 minuty= dodatkowe 10 pkt

wygrana =25pkt

remis=10pkt

kazdy RR=3pkt

zolta kartka=-5pkt

czerwona = -15 pkt bodajze

w 87 minucie brakowalo mi 1 RR , jednak zamiast RR Barca otrzymala kartke czyli - 5 pkt , czyli ratował mnie tylko gol Barcy , noi wiadomo jak sie skonczyło %-)

nhlidi.jpg

Hornqvist nie zagral, wiec po kursie 1.00, ale wklejam bo fartownie siadlo. St.Louis przegralo 2:1 a jedyna bramke strzelil Backes, z kolei Buffalo 1:4 plecy, a jedyna brama Pominville %-)

Limit szczescia wyczerpany :D

Dokładnie, ale tam to trochę skontrowałem na live na 0:0 chociaż. Bardziej zdenerwował mnie O'Sullivan, który grając świetnie przez cały turniej wczoraj po prostu nie był sobą. Szkoda tam ładnych kursów na Del Potro i Stosur. No ale cóż... :bz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...