CluBerS Napisano 18 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2011 Udana Niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CluBerS Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2011 Raz : Dwa : Trzy : Cztery : Piąty : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camillas Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2011 A to moje weekendowe kuponiki ,wkoncu dobra seria. Wygrane w ojro oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camillas Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2011 Moja największa wygrana w karierze miałem nosa przy stanie 0-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camillas Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 Troche ryzyka ale sie opłacało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 Masakra panowie trzese sie caly nie chce mi sie robic zdjecia kuponu z STS bo mam to w dupie, zagralem 10 meczy w tym over milanu i zaje**li mi kupon z AKO 320~~ ;( MASAKRA a sedzia nie odgwizdal karnego jesczze pod koniec meczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 Byl czas przywyknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 Masakra panowie trzese sie caly nie chce mi sie robic zdjecia kuponu z STS bo mam to w dupie, zagralem 10 meczy w tym over milanu i zaje**li mi kupon z AKO 320~~ ;( MASAKRA a sedzia nie odgwizdal karnego jesczze pod koniec meczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przykro mi ale tak jak ktoś wyżej zapodał że czas przywyknąć bo tak się dzieje w bukmacherce Też miałem kilka razy podobną sytuacje choć nie na ako 320 lecz troche niżej ale każdy gra po swojemu p.s. życze szybkiego rewanżu na bukach i wysokiej wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 Masakra panowie trzese sie caly nie chce mi sie robic zdjecia kuponu z STS bo mam to w dupie, zagralem 10 meczy w tym over milanu i zaje**li mi kupon z AKO 320~~ ;( MASAKRA a sedzia nie odgwizdal karnego jesczze pod koniec meczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przykro mi ale tak jak ktoś wyżej zapodał że czas przywyknąć bo tak się dzieje w bukmacherce Też miałem kilka razy podobną sytuacje choć nie na ako 320 lecz troche niżej ale każdy gra po swojemu p.s. życze szybkiego rewanżu na bukach i wysokiej wygranej Ja już gram mase czasu i nawet jak wypadał 1 mecz to nie w takim stylu tyle akcji, Milan siedzial na Udinese, a znowu Udine kontry dawało słupki obrony itp kurde szok. Było minęło, mogłem sie szybko wzbogacić Pozdrawiam! Jutro tez jest dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2011 Może i stawka niewielka, ale kurs ładny. Pamięta mnie ktoś jeszcze z tego forum? :> [ Komentarz dodany przez: Chomik: 2011-09-24, 11:25 ] ktoś na pewno pamięta od kogoś się kiedyś brało typy z Bundesligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2011 http://imageshack.us/g/571/36880820.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2011 po ostatnich niepowodzeniach w końcu ruszyłem do przodu syndrom jednego meczu w końcu odpuścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2011 dołożyłem ajax na live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2011 Może mała stawka ale zawszę coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamT Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2011 persh nie dobijaj mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2011 drugi za dwasta umoczylo titans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2011 a mi tych pewek nie dales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2011 to był taki typowy wariat liczyłem na ten drugi kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2011 Obrót bonusem z ComeOn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2011 Stracone na LM, ale odrobione z nawiązką na angielskiej lidze + 3 kupony w grze z angielskiej na 350 w grze, pewnie nie wejdzie, więc jak ktoś chce to napisze co zagrane Dodaję jeszcze kupony, z których mi brakuje po 1 zdarzeniu, coś na pewno nie wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2011 ala Iras ale do niego daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2011 Barca i Twente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2011 [ Komentarz dodany przez: Pietaszek89: 2011-10-02, 23:26 ] NFL Typer Zrobimy swoją stronkę z typami NFL/NHL i zaczniemy zbijać kokosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cimasz Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi