CluBerS Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Takie coś z finału US.Open Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Wczorajszy speedway. Zle sie zaczelo, ale koniec dobry [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2011-09-14, 15:58 ] Zauważyłem że masz bardzo dobre typy ze speedway'a, tylko stawki zwiększ to będziesz zarobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Tyle pewek i zaden uj sie nie podzieli oprocz Zielaka , gratulacje all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CluBerS Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 kolejna perełka na live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitliko Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Szkoda, że przy tym drugim stawka nie większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 uoo kolego, czapki z glow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 grubo, pewnie ten kupon znajdziemy niedlugo, w mega spawdzonej, certyfikowanej stronie z insiderami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 insiderami chyba o fixy Ci chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 toc to wlasnie po glowie chodzilo, insidery , fixy to zawsze w pakiecie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitliko Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 grubo, pewnie ten kupon znajdziemy niedlugo, w mega spawdzonej, certyfikowanej stronie z insiderami nawet nie wiem po prostu poszły 3 kupony na "2/1" i akurat ten wszedł, gdybym był pewien tego to bym puścił za 200 a nie 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi0984 Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Wklejam tu już bo to będzie wygrana Szkoda że nie większa stawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Wklejam tu już bo to będzie wygrana Szkoda że nie większa stawka Na przekor daje 3:2 Czechy, to sie nazywa typer, co sie cieszy jeszcze przed koncowym gwizdkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 ja aby 2.90 złapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MbMega Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 dzisiejsza siata na live, jeden farfocel tylko się trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2011-09-14, 15:58 ] Zauważyłem że masz bardzo dobre typy ze speedway'a, tylko stawki zwiększ to będziesz zarobiony Interesuję się speedwayem od dawna, ale dopiero w tym roku zaczalem obstawiac ta dyscypline i czasem cos wejdzie Gdybym wiedzial, ze caly czas bede wygrywal to pewenie, ze bym zwiekszyl stawki, a takto wole mniej wygrac, niz bym mial (odpukac )wiecej przegrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2011 Gdybym wiedzial, ze caly czas bede wygrywal to pewenie, ze bym zwiekszyl stawki, a takto wole mniej wygrac, niz bym mial (odpukac )wiecej przegrac to daj cynk co grasz, ja zagram LM w pyte wyniki , single na litwe wtopa 2/2 dobrze ze siata zarabiony troszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soderling Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2011 Zaczynałem od 50 pln, które wygrałem w kasynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soderling Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2011 Passa jest kapitalna, mam nadzieję, że potrwa jeszcze trochę, bo mam zamiar stawki zwiększyć, bo to juz chyba odpowiednia pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2011 bys sie podzielil typami z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camillas Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2011 To sie pochwale swoim dzisiejszym pechem , 200 euro moglo wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2011 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CluBerS Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2011 Liga Europa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2011 Jednak takie "peffki" o których jest cichutko są najlepsze :mrgreen: - bez stresu ,nerwów ... po prostu iziiiii (4:1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2011 Czytałeś to co pisałem na SB dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2011 nie miałem okazji ale zaraz nadrobie zaległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CluBerS Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2011 Live było 2-13 ja postawiłem przy 12-16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2011 po zjebanej lidze mistrzow i europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2011 Dzisiaj postawione za drobne z bonusa Bwin Ale juz wiekszosc przerypana na Boltonie i Leverkusen Bwin.png"> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MbMega Napisano 18 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2011 mamy brąz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi