magiq1989 Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2011 graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2011 Wczorajsze bety od PROsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2011 Zagrałem prawie to samo, także swoich nie wklejam Oby jak najdłużej seria się trzymała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2011 Kilka kuponów ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2011 Nawet i bodzios coś czasem trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurol Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2011 A i jeszcze 1 kuponik z dzisiejszej sesji bukmacherskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2011 Nocka poszła średnio, ale GP Australii kursik ok. 9 ustrzelony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2011 Ten sam zakład przy 1:1 odpuściłem, ale przy 1:2 nie mogłem się już powstrzymać, żeby nie zagrać. Od razu po zaakceptowaniu Holandia na 2:2. Na 3:2 Ruud, ale mega robotę zrobił Affelay, odbiór, potem rajd i niesamowite podanie. Nie dziwie się, że Barca po niego sięgnęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel87 Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2011 Affelay bardzo dobry zawodnik ale nie dla Barcy, nie moze tam pokazac pełni swoich mozliwosci. Po prostu w grze Barcy nie ma rajdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2011 Kilka wygranych kuponów: Na, ale żeby nie było, że tylko wygrywam to też kilka przegranych: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2011 nie chwal sie bo Kap(l)ica znajdzie Cie i zabierze CI siano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2011 dzis i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2011 Ale Lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2011 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2011 Miło zacząć weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2011 Urwa to tylko ja nie wygrywam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2011 nie tylko Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2011 Piqen ładny pierwszy typ MÓW MI PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2011 popatrz sobie resztę a nie jeden fartowny Twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2011 Fartowny pokryty z 7 strzałami zapasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2011 Sam żeś jest fartowny jak takiś kozak to daj swoje peffki z hoka cwaniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2011 Dostajesz je prawie codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2011 Dziś nie było wczoraj też nie na darmo tylko płace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2011 Jak wystawią linie w Betsafe to Ci napiszę, a po Expektowskie podbij na PW Wczoraj mnie nie było i nic nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2011 Na szczęście ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2011 Tobet ograbiony Dinamo izzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulka Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2011 Dobrze że jest Lech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2011 izolda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2011 Uploaded with ImageShack.us :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2011 Widzę Painta opanowałeś do perfekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi