b@rto Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Obrazek juz ktoś kiedyś chwalił się swoimi mega wypasionymi wygranymi I tez chyba screena z baha były %-) Szukalem na koncie goscia takiego zakladu, bo tez jak widze screena z baha to od razu jest niepewnosc. Jednakze, nie znalazlem takiego zakladu, wiec moge powiedziec, ze jest to prawdziwy zaklad albo ja jestem slepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość klose Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Obrazek juz ktoś kiedyś chwalił się swoimi mega wypasionymi wygranymi I tez chyba screena z baha były %-) Nie wiem kto i mało mnie to interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2010 moje rekordowe AKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2010 Kuda? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2010 Kuda? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2010 moje rekordowe AKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 28 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2010 dzieki chłopaki , zawsze wiedzialem ze moge na Was liczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 28 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2010 przy moim ako 400 (dawno dawno temu na Expekt sie udało za 1zł ) to taki sobie wynik ale gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 30 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2010 moje rekordowe AKO moje też chyba jedno z większych jak nie największe btw. jak w grupach nie szło typowanie tak od 1/8 mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 30 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2010 Widać po stawce, że za all in puszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 1 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2010 All elajner 4 valiu of corz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 1 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2010 Widać po stawce, że za all in puszczone. zawsze robię takie stawki, żeby na koncie była równa sumka chłopcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 1 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2010 Oczywiście, oczywiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 1 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2010 to dalej se tak wmawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 4 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidCFC Napisano 4 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2010 Uuu, brawo brawo. Siadło ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 6 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2010 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 6 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2010 caringtony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 6 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2010 nie wierze , pewnie fake albo screen kumpla edit. Gratuluje Irku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 6 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2010 Zwykły fake...przecinek przesunięty o 2 miejsca Powinna być stawka 3,13zł Iras, graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 6 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2010 gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 6 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 6 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2010 O Ja p ierdol e , postawil za kase z urodzin i pomnozyl Gratyfikacje EDIT : Persh z Wakacji tez wali Gratyfikacje A c**j Gruby tez sie pewno ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2010 :mrgreen: ku**a hazardzista,jakie ligi w ogóle ale liczy sie to co w siatce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 7 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2010 Statystyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 11 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2010 Uploaded with ImageShack.us nosz kuuuurwaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 11 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2010 Normalka. Zawsze ostatni typ na kuponie nie wchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 11 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2010 to nie był ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 11 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2010 Chyba do okulisty czas się wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi