Szczepi Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 takie małe bąbelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 taki strzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 zmien buka, w innych sie lapalo 6.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 Gdzie niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 zmien buka, w innych sie lapalo 6.5 ale to bylo live, jak dobrze pamietam w 3 secie, wczesniej postawilem zaklad tez za 100 na seta niby zatwierdzony a go nie mialem jak si epozniej okazalo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 Gdzie niby? 10bet bylo ok 8.39, w pinku ok 8.09, a popularne buki w Naszym kraju dawały 5.5-6.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 Jak on to zrobił to ja nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 WAZNE ZE WYGRAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 a tutaj takie cos moze wygrana nie jakas wielka ale,,,,, Mamy mistrza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 15 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 16 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 16 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2010 Obrazek było blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 17 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2010 wrzucę na pamiątkę, żeby pokazać, że jednak można zagrać taki kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2010 prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 17 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiko Napisano 18 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2010 jeżu piekny ostani kuponik, gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość klose Napisano 18 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 18 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2010 jeżu piekny ostani kuponik, gratuluje klose też ładnie pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 18 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2010 Zagrać taką kasę na remis w meczu ? trzeba mieć jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 18 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2010 nie trzeba ktos kiedys pisal ze stawia sie tyle na ile mozna sobie pozwolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 18 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2010 mowie a co mi szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 18 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2010 Gratki akupoczek, a ja chciałem postawić all-in na Angolów jak dobrze że się ogarnąłem i straciłem tylko 25 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grota Napisano 18 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2010 a ja sie nie ogarnalem i po przegranym kuponie przez niemcow, potem drugim przez usa to myslalem, ze chociaz anglicy nie zawala... ale dzisiaj jest zdecydowanie dzien na przegrywanie pieniedzy. mam nadziej, ze przez najblizsze 2 dni nie bedzie niespodzianek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość klose Napisano 19 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2010 Dzięki i sorka za tą czerwoną kartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 szkoda że Fińskie bydlaki nie pograły w pierwszym spotkaniu ale nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Lubie latwe szybkie meczyki obstawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Obrazek juz ktoś kiedyś chwalił się swoimi mega wypasionymi wygranymi I tez chyba screena z baha były %-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Lubie latwe szybkie meczyki obstawiac ale czasem warto tez zagrac dlugoterminowe, wiec fajnie ze zrozniczowanie obstawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 EL Senior Burszytinho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi