ZIELEmale Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2009 nie licho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2009 Nie byłoby w tym kuponie nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że chciałem grać 4 razy over Źle spojrzałem i wyszedł fajny kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 7 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Junior Napisano 7 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2009 a mi zabrakło szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 7 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2009 Wczorajsze drobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2009 Wreszcie i ja mogę się pochwalić i dołączyć do grona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2009 Tak na opamiętanie dla niektórych. Nie wklejamy tutaj wszystkich kuponów ze swojego życia. Posprzątane i niech mi to będzie ostatni raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcelonawin Napisano 21 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2009 a czemu nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 21 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2009 Bo ten temat do tego nie służy? Wklejamy tylko kupony, które są warte wklejenia zarówno wygrane jak i przegrane. A nie wszystkie jakie się w życiu wygrało ponad 100 PLN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 12 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2009 ehh głupi krecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 14 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2009 takie małe co nieco z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 14 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2009 Gdyby over w meczu Lazio siadl tez bym dzis tu wkleil cos niecos. A tak ledwo sie zwrocilo wszystko na overku Caps-Pengs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 20 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2009 jak zwykle 1 mecz na kuponie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 31 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2009 te "ciekawsze" kupony.. szkoda że wczoraj 1,2 kurs zje**ł, no ale i tak nima źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość igorek9 Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2009 Ja też mogę pokazać wam kupon wszech czasów z 2008r. Zarejestrowałem się dzisiaj i dlatego pokażę wam najwyższy kurs(do tej pory chyba na świecie).Może ktoś trafi jeszcze większy wszystko jest możliwe.Ale co z tego jak bukmacher w pewien sposób mnie oszukał i zweryfikował stawkę do najniższych z możliwych tj. 0,03gr. a powinien do 0,3 gr.Nie wiem jak dodać scren tego zakładu! [ Komentarz dodany przez: BePe: 2009-06-02, 11:57 ] Możesz dodać w załączniku edytując swój post lub przez fotosik - też w edycji posta masz "Dodaj obrazek tutaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość igorek9 Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2009 Ja też mogę pokazać wam kupon wszech czasów z 2008r. Zarejestrowałem się dzisiaj i dlatego pokażę wam najwyższy kurs(do tej pory chyba na świecie).Może ktoś trafi jeszcze większy wszystko jest możliwe.Ale co z tego jak bukmacher w pewien sposób mnie oszukał i zweryfikował stawkę do najniższych z możliwych tj. 0,03gr. a powinien do 0,3 gr.Nie wiem jak dodać scren tego zakładu! [ Komentarz dodany przez: BePe: 2009-06-02, 11:57 ] Możesz dodać w załączniku edytując swój post lub przez fotosik - też w edycji posta masz "Dodaj obrazek tutaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2009 WTF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2009 hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2009 Za ile miałeś pierwotną stawkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość igorek9 Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2009 Za ile miałeś pierwotną stawkę ?za 1zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2009 a to chuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2009 przeciez jakby nie zmniejszyli stawki kupony ( pewnie zmniejszyli jak kupon wszedl i dopisali 97gr do konta ) to by musieli oglosic upadlosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość igorek9 Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2009 przeciez jakby nie zmniejszyli stawki kupony ( pewnie zmniejszyli jak kupon wszedl i dopisali 97gr do konta ) to by musieli oglosic upadlosc tu chodzi o to że wysoki kurs mają prawo weryfikować ale dlaczego do 0,03gr a nie do 0,3gr bo według ich regulaminu na jeden kupon nie może być wypłacona większa wygrana jak 25000$ i powinni mi zweryfikować do takiej stawki a nie 10 razy mniejszej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość igorek9 Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2009 przeciez jakby nie zmniejszyli stawki kupony ( pewnie zmniejszyli jak kupon wszedl i dopisali 97gr do konta ) to by musieli oglosic upadlosc tu chodzi o to że wysoki kurs mają prawo weryfikować ale dlaczego do 0,03gr a nie do 0,3gr bo według ich regulaminu na jeden kupon nie może być wypłacona większa wygrana jak 25000$ i powinni mi zweryfikować do takiej stawki a nie 10 razy mniejszej!!! nie zweryfikowali zaraz po zawarciu zakładu i tym bardziej powinni zaliczyć stawkę do max. wygranej na jeden kupon w danym dniu tj. 25000$ tak jak napisali w regulaminie a nie weryfikować na widzi mi się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 bo nie zapeszyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 co racja to racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 farcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi