Gość Patryk-POPi Napisano 31 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2006 hmmm wiec zaczynam grac na Bet-at-home moj cel na poczatek: wplacilem skromne 10 zl:> i chcem zdobyc troszke kasy na granie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patryk-POPi Napisano 31 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2006 moje kuponiki na dzis: Birmingham City - Chelsea FC (Typ) 2 Arsenal FC - Aston Villa (Typ) 1 Everton FC - Sunderland (Typ) 1 West Bromwich - Liverpool FC (Typ) 2 RSC Anderlecht - SC Lokeren (Typ) 1 FC Utrecht - RKC Waalwijk (Typ) 1 Legia Warszaw - MKS Pogon Szczecin (Typ) 1 Kuponik nr.2 Bayern München - FC Köln (Typ) 1 Osasuna - Getafe (Typ) 1 Valencia - Cadiz (Typ) 1 Lecce - AC Milan (Typ) 2 Inter Milano - FC Messina (Typ) 1 Wisla Krakow - Polonia Warszaw (Typ) 1 Kuponik nr.3 Birmingham City - Chelsea FC (Typ) 2 Arsenal FC - Aston Villa (Typ) 1 Everton FC - Sunderland (Typ) 1 West Bromwich - Liverpool FC (Typ) 2 RSC Anderlecht - SC Lokeren (Typ) 1 FC Utrecht - RKC Waalwijk (Typ) 1 Legia Warszaw - MKS Pogon Szczecin (Typ) 1 Mam nadzieje ze ktorys z nich mi wejdzie:) i bede mial czym grac dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patryk-POPi Napisano 2 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2006 oto Moje typy na Niedzielke: Hannover 96 - Bielefeld 1X Manchester City - Middlesbrough FC 1 US Palermo - Ascoli 1 Lazio Roma - Empoli 1 Sampdoria Genoa - Cagliari Calcio 1 Chievo Verona - Livorno 1x Osasuna - Getafe 1 Valencia - Cadiz 1 FC Porto - Gil Vicente 1 FC Groningen - Vitesse Arnheim 1 moze ktos cos znajdzie sobie w nich ciekawego:> (ps.pare z nich jest dosyc odwaznych moim zdaniem:){uprzedzalem} //Pisz kursy poszczególnych spotkań!!Waciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patryk-POPi Napisano 8 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2006 Oto typy na Niedzielke:) Moze ktos cos z tego wybierze:) (polecam jeszcze gdzie niegdzie sie podeprzec) FC Stade Rennes - FC Sochaux 1 Chelsea FC - West Ham United 1 Liverpool FC - Bolton Wanderers 1 Hamburger SV - Gladbach 1 FC Sevilla - Real Zaragoza 1 Racing de Santander - FC Barcelona 2 AS Roma - Lecce 1 PSV Eindhoven - FC Groningen 1 Twente Enschede - ADO Den Haag 1 Benfica Lissabon - Maritimo Funchal 1 FC Penafiel - Boavista Porto x2 przepraszam za nie pisanie kursow, od nastepnego wpisu bede pisal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patryk-POPi Napisano 20 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2006 no to wracam po pewnej przerwie:> dzis spokojne pewniaczki tylko podam: Borussia Dortmund - VFL Bochum Typ - Typ: 1 Ruch Chorzow - Stal Stalowa Wola Typ - Typ: 1 Safin M. - Nalbandian D. Typ - Typ: 1 Srebotnik K. - Kirilenko M. Typ - Typ: 1 RBC Roosendaal - Cambuur Leeuwarden Typ - Typ: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi