Hackney Napisano 30 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2006 Płaska stawka 10j, z czasem zwiększenie stawki bądź zamknięcie tematu, zależy od wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 30 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2006 Kupon 1 Znojemští Orli - Sparta Praha 1X (2-2) Sevilla - Zenit St. Petersburg 1 (3-1) Kurs: 2.37 Stawka: 10j EW: 23.7j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 30 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2006 Kupon 2 Lugano - Kloten Flyers 1 (3-0) Sharapova, M - Golovin, T 1 (krecz) Kärpät - Blues 1 (2-2) Kurs: 2.20 Stawka: 10j EW: 22j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 30 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2006 Kupon 3 Diyarbakirspor - Fenerbahce 2 (0-4) Myszkina, A - Sharapova, M 2 (0-2) Federer, R - Blake, James 1 (2-0) SC Anderlecht - SC Lokeren 1 Kurs: 2.39 Stawka: 10j EW: 23.9j Jako że Anderlecht zamyka mi kupon zagram sobie na X2 w tym meczu po kursie 3.40. 1. Jeśli wygra Anderlecht to jestem ponad 10j do przodu 2. Jeśli Anderlecht przegra bądź zremisuje jestem troche ponad 1j do przodu. SC Anderlecht - SC Lokeren 1 X2 @3.40 Wole oczywiście żeby wygrał bo 10j na zakończenie tygodnia to fajna kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 31 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2006 Kupon 4 Reggina - Siena X (1-1) Kurs: 2.10 Stawka: 10j EW: 21j Naziemne zablokowały ten mecz, trzeba grać póki można na necie. Podobno tu ma być znany włoski remis, zobaczymy :cwaniak1: Stawka na ten kupon wynosiła 10 funtów a nie jak tutaj napisałem 10j. W miare możliwości zamieszczę tutaj screen :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 31 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2006 Kupon 5 PZU AZS Olsztyn - Bot Skra Bełchatów 1 (2-3) S.C. Braga - Nacional Madeira 1X FC Utrecht - RKC Waalwijk 1X AKO: 2.12 Stawka: 10j EW: 21.2j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 31 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2006 Kupon 6 Legia Warszawa - Pogoń Szczecin X2 (2-0) Kurs: 3.15 Stawka: 10j EW: 31.5j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2006 Żeby nie było że z świruje z tymi funtami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2006 II tydzień zmagań, jedyną zmianą jest inne stawkowanie, jazda :cwaniak1: Kupon 1 IFK Göteborg - Östers IF 1 (0-0) Triestina - Pescara under 2.5 (2-0) AKO: 2.25 Stawka: 1j EW: 2.25j Mam nadzieje na poprawienie skuteczności typów/kuponów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2006 Kupon 2 New York Mets (T.Glavine) - Washington Nationals (L.Hernandez) 1 (3-2) Philadelphia Phillies (J.Lieber) - St. Louis Cardinals (C.Carpenter) 2 (1-11) AKO: 2.59 Stawka: 1j EW: 2.59j Co prawda STL grają jeszcze ale takiej przewagi nie powinni roztrwonić :cwaniak2: Od jutra same single chyba gram bo szkoda dzisiejszego pierwszego kuponu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2006 Houston Astros (R.Oswalt) - Florida Marlins (D.Willis) 1 @1.55 (1-0) MLB 3/3 :tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2006 Zaglebie Lubin - Polonia Warszawa 1 @1.50 (1-0) Napad drużyny z Lubina rozmontuje każdą obronę i moim zdaniem to jest klucz do wygrania dzisiejszego spotkania. Poza tym mecz u siebie i z drużyną która najprawdopodobniej spadnie... Po ostatnim remisie z Koroną i przegranej z Pogonią czas powrócić do serii wygranych. Myślę że dziś ku temu jest najlepsza okazja i 1.50 to dobry kurs jak na mecz walczącego o wyższe lokaty Zagłębia. Hammarby IF - Helsingborgs IF 1 @1.95 (4-2) Przyznam szczerze że typ trochę w ciemno i sugerowałem się tu tylko tym że drużyny z Goeteborgu i Sztokholmu zremisowały swoje spotkania. To moze być szansa dla Hammarby które w ostatnim sezonie pokonało gości aż 6:2. Zazwyczaj jeden z meczów w sezonie wygrywała jedna drużyna a drugi druga. Więc czemu dzisiaj 3 puntków mają nie zdobyć gospodarze? AC Milan - Lyon 1 @1.71 (3-1) Ładny oj ładny kurs na Milanistów zważywszy na to że ACM który stracił już w zasadzie szanse na mistrza walczy o CL które ma być pocieszeniem. Tydzien temu podobnie jak w meczu z Bayernem na wyjeździe zaliczony remis i teraz wszystko rozegra się we Włoszech. Należy też powiedzieć że każdy bramkowy remis promuje Lyon. Dlatego jeśli drużyna z Włoch chce awansować to 0-0 albo wygrana. W ten pierwszy rezultat wątpię jeśli juz to under 2.5 można zagrać. Myślę ze dzisiaj Milan wygra bez kłopotu, kilku graczy odpoczęło w weekend więc jest ku temu świetna okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2006 Panathinaikos Athen (0) - Tau Vitoria Ceramica (6,5) 2 @1.85 (84-78,5) Ten mecz od razu wpadł mi w oko, szanse obu drużyn oceniam 50/50 z przewagą na TAU! W pierwszej chwili bez namysłu wziełem TAU za 3.30 ale potem wybrałem handi na ten zespół. Dlatego że to za wysoki poziom rozgrywek żeby znajdywać liderów. TAU dało mi w tym sezonie zarobić, podobnie jak Unicaja a Panathinaikos nie przekonuje mne od początku, szczęśliwe wyjście z grupy z tego co kojarze. Także handi na TAU biore jak najbardziej. Chicago WS (F. Garcia) - Cleveland Indians (J Westbrook) 1 @1.64 (2-8) Wczoraj skuteczność dopisała, dzisiaj chyba tylko jeden typek z MLB, najlepsze w mojej opini jest spotkanie CWS właśnie z Clevland. W niedzielę ładna inauguracje ze strony White Soxów - więc trzeba iść za ciosem. -1.5 na CWS ryzykowne dlatego pozostaje przy czystej 'jedynce' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2006 Sofia Arvidsson - Laura Granville 1 (2-0) Vera Zvonareva - Mariana Dia Oliva 1 (2-0) Nadejda Petrova - Katerina Bohmova 1 (2-1) @2.14 Myślę że bezproblemowo powinno wejść Mówiłem :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2006 Krótka rozkminka jutrzejszych spotkań: FC Barcelona - Benfica 1 @1.26 (2-0) Komentarz krótki. To co prezentuje teraz Barcelona to poezja, nie widze innej możliwości jak wygrana tego spotkania i mam nadzieje że drużyna z Kataloni dotrze do finału. Jutro na Camp Nou nie bedzie wątpliwości że Ronaldinho i spółka są lepsi od Portugalczyków. Jagiellonia Bialystok - Heko Czermno 1 @1.57 (0-0) Jagiellonia zajmuje obecnie 5 lokatę i podobnie jak na początek rundy jesiennej tak teraz na wiosnę zremisowała w meczu wyjazdowym, tym razem z Finishparkietem. Heko plasuje się co prawda na 8 lokacie ale jeśli Jaga chce awansować nie może sobie pozwolić na dalsze straty punktów wobec dobrze spisującego się ŁKS'u który dzisiaj objął fotel lidera. Drugim jakże ważnym dla piłkarzy może być fakt publiczności w Białymstoku która na rozpoczęcie rundy czekała b. długo (dwa mecze zostały już przełożone) a drugim jest właśnie ten mecz z Heko. Co prawda jutro będzie mniej kibiców bo nie każdy moze zerwać się z pracy ale ja na pewno wspomogę moich ulubieńców i liczę że oni zrobią ciekawe widowisko na stadionie przy ulicy Słonecznej. Martwi mnie jednak brak Łatki ale myślę że i z tym sobie jakoś poradzimy a Sobolek weźmie na siebie cały ciężar gry. Dobrą informacją jest powrót do gry Markiewicza natomiast drugą złą jest zarządzenie o zamknięciu trybuny ale i z tym sobie jakoś poradzimy. Jutro żółto-czerwoni inkasują 3 oczka To tyle, czuje ze jutro bedzie sporo remisów (Celtic, Besitkas, Pribam) dlatego odpuszczam i tylko dwa solidne typki na jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2006 Houston Astros (0) - Florida Marlins (1,5) 1 @1.86 (3.5-11) 3/5 MLB ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2006 Banik Ostrava - FC Brno 2 @3.65 przełożony zwrot @1.00 Sytuacja na dole tabeli ligi czeskiej jest napięta, tak naprawdę jeszcze nie jest przesądzone kto spadnie a kto zostanie w I lidze. Banik ma tylko dwa puntkty przewagi nad Brnem, to nie dużo a patrząc na ostatnią formę Brna to goście są właśnie faworytem tego spotaknia. Jeśli Brno dzisiaj wygra to może się znaleźć nawet na 10 lokacie (jeśli Pribam przegra z Blasnym) to jednak wydaje się mniej prawdopodobne. Należy do tego dodać że do ostatniej Jihlawy tracą tylko dwa oczka więc przy remisie i wygranej Jihlawy z Ostrawą (mecz 8 kwietnia więc piłkarze Baniku będą troche zmęczeni) mogą spaść na ostatnią lokatę. Gdyby tu jednak Ostrava się trochę podłozyła i nie traciła za wiele sił to z pewnością pokona Jihlawę, w ten sposób oba zespoły pozostaną na tych samych bądz wyższych miejscach. Także myślę że skromna wygrana Brna choćby jedna bramką jest warta ryzyka dla takiego kursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2006 Chicago WS (Contreras, J) - Cleveland Indians (Lee, C) 1 @1.75 (3-4) Dwie porażki "Białych Skarpetek" z rzędu? Niee ma takiej opcji hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2006 Shahar Peer - Dinara Safina 2 (0-2) Olga Savchuk - Ana Isabel Medina 2 (0-2) Lisa Raymond - Patty Schnyder 2 (0-2) @2.29 Mam nadzieje że wszystko gładko wejdzie, licze na pewne wygrane pań Dziewczyny po raz kolejny mnie nie zawodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2006 Sao Paulo - Guadalajara Chivas 1 @1.50 (1-2) Copa Libertadores to nie byle jakie rozgrywki a gospodarze tego spotkania co roku liczą się w nich. Myślę że wykorzystają fakt własnego boiska i pewnie pokonają Guadalajare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2006 Parma - Reggina X @1.60 A jednak mam chwile żeby cos tam napisać. To że Włosi kombinują jak sie da wiemy nie od dziś. Przykład tego mieliśmy tydzien temu kiedy zablokowany u naziemnych mecz Reggina - Siena zakończył sie remisem po kursie 2.20 (zagrałem to za 60zł). W tym tygodniu podobna sytuacja i znów w jednej z ról Reggina. Obie drużyny zajmują miejsca blisko siebie i remisując odskakują rywalom na jedno oczko robiąc sobie przewage trzech punktów więc tylko wygrane rywali spowodują zrównanie się stanem punktowym. Siena i Empoli natomiast mają cięższych przeciwników zwłaszcza Siena która zagra z Laziio (typuję tu remis) a Empoli z Sampdorią (typuję przegraną Empoli). Dlatego uważam że można brać ten remis oczywiście nie wprowadzam tu huraoptymizmu bo oprócz analizy czeka nas 90 minut meczu a na placu (pod presją wydarzeń z innych boisk) może zdarzyć się wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2006 Anna Lena Groenfeld - Dinara Safina 2 @1.53 (2-1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2006 Nie wiem czy w piątek będe miał czas więc podaję typki z których coś złoże na piątek: Diyarbakirspor - Galatasaray 2 @1.35 (1-3) Bochum - Sportfreunde Siegen 1 @1.25 (3-1) Derry - Bohemian 1 @1.75 (1-0) Crotone - Ternana 1 @1.60 (1-1) Kielce Korona - Arka Gdynia 1 @1.60 (1-0) To takie typki z piłki na ostatni dzien przed weekendem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hackney Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2006 Ostatecznie taka rozkminka na weekend: Airdrie - Queen of South @2.65 Puchov - Trnava 2 Stabaek - Sandefjord 1 Pors Grenland - Sogndal @10.05 Catania - Rimini 1 Artmedia - Trecin 1 Ruzomberok - Bystrica 1 Cowdenbeath - Albion 1 Roma - Lecce 1 @5.64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi