Gość Patryk-POPi Napisano 28 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2006 Witam mam mala propozycje wybralem kilka ciekawych meczy moim zdaniem: WISŁA K.-POLONIA W. 1 BIRMINGHAM-CHELSEA 2 ARSENAL-ASTON VILLA 1 BOLTON-MANCHESTER UTD 2 EVERTON-SUNDERLAND 1 WEST BROMWICH-LIVERPOOL 2 BAYERN-KOELN 1 WOLFSBURG-DUISBURG 1 LECCE-MILAN 2 TREVISO-JUVENTUS 2 INTER-MESSINA 1 to sa moje typy.. Jezeli ktos byl by zainteresowany niech wpisze swoje typy do tych meczy :> a wiec zostalem tu odeslany zeby to wpisac:> mam nadzieje ze teraz wszystko jest OK i moj watek moze jakos "zyc" i nie zostanie zamkniety:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firestorm Napisano 29 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2006 mi sie podoba i cos wybiore sobie na sobote.. WISŁA K.-POLONIA W. 1 (w polska sie nie bawie.. BIRMINGHAM-CHELSEA 2 (dobry typ) ARSENAL-ASTON VILLA 1 BOLTON-MANCHESTER UTD 2 (dobry typ) EVERTON-SUNDERLAND 1 (dobry typ) WEST BROMWICH-LIVERPOOL 2 (dobry typ) BAYERN-KOELN 1 WOLFSBURG-DUISBURG 1 LECCE-MILAN 2 (dobry typ) TREVISO-JUVENTUS 2 (dobry typ) INTER-MESSINA 1 (dobry typ) chociaz sie boje o forme druzyn co graja w lidze mistrzow w tym tygodniu.. niekeidy przekrety robia :devil1: ale powino byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 29 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2006 kolego nie zakładamy na każdy dzień nowego tematu!!! zapoznaj się z regulaminem forum!!!! każdy typer ma prawo do jednego tematu i w tym temacie zamieszcza swoje typy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi