Skocz do zawartości

AKO 2, czyli jak zarabiać na małych kursach :D

Apocalyptiq

Rekomendowane odpowiedzi

Ze względu na brak czasu będę zamieszczał tu swoje typy w postaci screena z excela (po prostu na serwerze będę podmieniał ten plik na nowy). Wiem, że każdy kto tu stawia, dostaje 50 zł na początek, ale ja wolę podawać tu swoje rzeczywiste stawki i podawać tylko bilans, nie stan konta. Tak więc życzcie mi powodzenia w typowaniu :wstyd: Czego i wam życzę :tak:

[EDIT]

Ostatnio przeglądałem forum i spodobał mi się system pataba - progresja na gospodarza, na kurs około 2,50. Ja też zagram tym systemem, ale zmiejsze bariere kursu - od 1,90 do 2,60 :D Zobaczymy jak mi pójdzie... Życzcie mi szczęścia :D

[EDIT]

Została jeszcze sprawa ze stawkami... Na każdą nową progresję będę stawiał 5% stanu mojego konta, wydaje mi się że to nie jest ani za dużo ani za mało... I stawki następnych poziomów progresji będą ważone - tzn. w drugim poziomie wygram stawkę z poprzedniego poziomu, zamierzaną wygraną z poprzedniego poziomu i aktualną stawkę.

[EDIT]

Jednak ta gra na gospodarzy coś nie za bardzo działa... Postaram się więc składać dubelki na gospodarzy, tak po kursie około 1,5. Póki co spróbuje odzyskać straty underkami...

KUPONY AKO2

Kupony.JPG

PROGRESJA AKO2

KuponyPro.JPG

Dzisiejsze typy weszły :D Teraz trzeba coś ustalić na jutro... Na pewno wezmę Iraklis... Zastanawiałem się jeszcze nad Romą, ale ta ma dość duże braki w kadrze... Co myślicie o jutrzejszym meczu Romy? Macie może jakieś typy na jutro w zakresie 1,3-1,6?

Małe sprawozdanie z meczu artmedii :D

Artmedia 3-2 Dubnica

<- 4' Reiter

->40' Adam

<-49' Straka

->51' Kopacka (pen)

<-88' Halenar

Adrenalinka do ostatnich minut, ale się udało :D I te moje wygrane zawdzęczam bardziej mojej wierze w wygraną moich faworytów, nawet jak przegrywają nie bluzgam na nich, tylko wierze, że wygrają... I jak widzicie to działa :D Sami tego spróbujcie :D Tylko ostrzegam, że trzeba mieć silną moc wiary i najlepiej być głęboko wierzącym chrześcijaninem (tak jak ja :D).

Heh... Trochę mnie poniosło w tej progresji... 100zł w plecy... Ale teraz muszę przestrzegać kilku zasad: stawiać tylko na ligi europejskie i nie stawiać typy na chybił trafił. I nie stawiać na siłę - jak nie ma jakiegoś godnego uwagi typu, nie stawiać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...