Skocz do zawartości

Progresje c.d.

retoox

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnimi czasy mam bardzo dobra skutecznosc. Doprowadziło to do tego, ze mam troszke wiecej srodkow na testowanie roznorakich zabaw progresjami. Na chwile obecna spodobała mi sie wizja utrafienia AKO 100 :) Pewnie wiele sobie teraz mysli szalony pomysł. Moim zdaniem rzecz trudna ale jak najbardziej do osiagniecia. Planuje podjac 10 prob. Jaki bedzie tego efekt niewiem... . Sposob grania: głownie single, ale niezawsze, stała stawka poczatkowa na kazda z 10 prob, suma wygrana na poszczegolnych etapach ( podczas danej proby) bedzie za sumowana, co pomoze ewentualnie szybciej osiagnac cel. Typy: na poczatku beda dobierane niestarannie, kryterium wyboru moze byc np. to ze dany mecz leci w tv i zeby se go lepiej ogladało... gry jednak ako przekroczy 10 wowczas zaczne coraz dokladniej dobierac zdarzenia. Od czasu do czasu moze pojawi sie rowniez jakas mała analiza.

Próba I

Inter Mediolan - Ajax Amsterdam

Ilość rzutów rożnych w całym meczu (regulaminowy czas gry)?

Typ: Więcej niż 10,5 :nie:

Stawka 6.12j

EWK: 11.32j

Kolejny typ z gatunku: zagrywany zeby sie mecz lepiej ogladało.

Próba II

Szwecja - Francja

Typ: Szwecja 2.00 :tak:

Irlandia - Dania

Typ: Dania 1.28 :tak:

Stawka 5j

EWK: 12.8j

Teraz probujemy gry na przeszacowanych kursach. Oba typy no Algarve Cup.

Próba II

Niemcy - USA

Typ: Niemcy lub X :tak:

Stawka 12.8j

EWK: 17.5j

Typ z gatunku tych telewizyjnych jednak jak dla mnie bardzo pewny. Kurs w BAW spadł od wczoraj z 1.42 na 1.37. W innych bukach mozna poszukac wyzszych kursów np. bet24.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...