Wyjadacz Napisano 7 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2006 Witam. Bede tu prezentował swoje typy. Gram w bet and win. Moj sposob gry polega na obstawianiu niewielu meczy ( kurs max 3) ze większa kwotę (min 20 zł). Typyje głownie wydarzenia piłkarskie i hokejowe. Proszę o konstruktywne uwagi, krytyke i porady Wpłata 40PLN ------------------------------------------------------------------ Kupon I Stafford Rangers - Stalybridge Celtic 1 Eisbären Berlin - Nürnberg Ice Tigers 1 SC Bern - Kloten Flyers 1 AKO: 3.66 Stawka: 20.00 EW: 73.08 ------------------------------------------------------------------- Kupon II Gretna - Dumbarton 1 Gravesend & Northfleet - Hereford United x2 Villarreal FC - Glasgow Rangers 1 AKO: 2.15 Stawka: 20.00 EW: 43 ------------------------------------------------------------------- STAN KONTA: 0 PLN EW (w sumie): 116.08 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 7 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2006 ------------------------------------------------------------------ Kupon I Stafford Rangers - Stalybridge Celtic 1 Eisbären Berlin - Nürnberg Ice Tigers 1 SC Bern - Kloten Flyers 1 AKO: 3.66 Stawka: 20.00 EW: 73.08 ------------------------------------------------------------------- Kupon II Gretna - Dumbarton 1 Gravesend & Northfleet - Hereford United x2 Villarreal FC - Glasgow Rangers 1 AKO: 2.15 Stawka: 20.00 EW: 43 ------------------------------------------------------------------- Łączna wygrana: 73PLN Stan Konta: 73PLN (+33PLN) Skuteczność: 5/6 = 83% Co tu mozna powiedzieć ... utwierdza mnie to w przekonaniu by nie obstawiać meczy "na szczycie" (villareal - x). Ale grunt ze zysk jest:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 7 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2006 Tak na dobranoc ----------------------------------------------------------------------- Kupon I Phoenix Coyotes u Detroit Red Wings -2 Universitario (PER) - Velez Sarsfield (ARG) -2 AKO: 2.85 Stawka: 10.00 EW: 28.50 ----------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 8 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2006 Tak na dobranoc ----------------------------------------------------------------------- Kupon I Phoenix Coyotes u Detroit Red Wings -2 Universitario (PER) - Velez Sarsfield (ARG) -2 AKO: 2.85 Stawka: 10.00 EW: 28.50 ----------------------------------------------------------------------- Stan konta 60 PLN (+20) Skutecznośc: 6/8 = 75% Z moich obserwacji wynika ze wszystko może sie zdarzyc w sportach amerykańskich. Valez wygrał ten mecz a Detroit nie poradziło sobie z Phoenix, a wlasnie ten mecz traktowałem jako "pewniak" podczas gdy nie liczyłem zbytnio na Valez (kurs 1,9!) No cóż ... "tą razą nie wyszło" ale dzisiaj też jest wieczór:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 8 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2006 ------------------------------------------------------------------ Kupon I IK Oskarshamn - Nybro Vikings IF 1 Rögle BK - Växjö Lakers HC 1 Skellefteå - Björklöven 1 AKO: 2.98 Stawka: 20.00 EW: 60.00 ------------------------------------------------------------------- Kupon II SC Magdeburg - TBV Lemgo 1 Lewes - Sutton United 1 AKO: 2.70 Stawka: 20.00 EW: 54.00 ------------------------------------------------------------------- Kupon III AC Milan - FC Bayern Monachium 1x Liverpool FC - Benfica Lizbona 1 Standard - Gent 1 AKO: 2.63 Stawka: 20.00 EW: 52.60 ------------------------------------------------------------------- Łączna przewidywana wygrana: 166 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 9 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2006 ------------------------------------------------------------------ Kupon I IK Oskarshamn - Nybro Vikings IF 1 Rögle BK - Växjö Lakers HC 1 Skellefteå - Björklöven 1 AKO: 2.98 Stawka: 20.00 EW:60.00 ------------------------------------------------------------------- Kupon II SC Magdeburg - TBV Lemgo 1 Lewes - Sutton United 1 AKO: 2.70 Stawka: 20.00 EW: 54.00 ------------------------------------------------------------------- Kupon III AC Milan - FC Bayern Monachium 1x Liverpool FC - Benfica Lizbona 1 Standard - Gent 1 AKO: 2.63 Stawka: 20.00 EW: 52.60 ------------------------------------------------------------------- Stan Konta: 114 PLN (zysk: +74 PLN) Hm ...nie ma czego komentować. 7 na 8 meczy prawidłowo wytypowanych. Najbardziej zadziwił mnie Liverpool ktory przegrał na wlasnym podwórku z Benficą. Tym wieksze to bylo zaskoczenie gdyz czekajac na sms'a od BAW z wynikiem meczu odebralem juz 7 smsów z dobrym wynikiem wiec Liverpool byl ostatni. No coż ... w meczach na szczycie wszyskto moze sie zdarzyć... wracam do niższych lig i hokeja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 9 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2006 A dzisiaj sporo sie wydarzy w hokeju finskim i czeskim. Typy za jakis czas ( ok 30 min przed rozpoczęciem meczy o 17.30) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 9 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2006 Hm... oto wydarzenia sportowe ktore dzis analizowalem i typowalem. Dzis troszke grubiej zagralem ale mam nadzieje ze warto bylo zaryzykować ------------------------------------------------------------------- Kupon I HIFK-Helsinki - Lukko-Rauma 1 Nitra - Skalica 1 Kosice - Slovan Bratysława 1 AKO: 2.96 Stawka: 30.50 EW:90.00 ------------------------------------------------------------------- Kupon II kelag Wörthersee Piraten - WBC Kraftwerk Wels 1 Sport - Hermes 1 Kiekko-Vantaa - Jokipojat 1 AKO: 3.17 Stawka: 30.00 EW: 95.00 ------------------------------------------------------------------- Kupon III Middlesbrough FC - AS Roma 1x FC Midtjylland - Lyn Oslo 1 El Ismaily - Suez Cement 1 AKO: 3.38 Stawka: 30.00 EW: 101.40 ------------------------------------------------------------------- Łączna przewidywana wygrana: 286 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deepthroat Napisano 9 Marzec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2006 Nieźle, nawet lepiej niż nieźle. Sporo wygrywasz... i nawet jeżeli jeden z trzech kuponów nie wejdzie to i tak wychodzisz na "+". Sporo stawiasz... więc to raczej nie moja liga. Kiedyś postawiłem 15 zł ale przegrałem, więc pewnie mam teraz jakiś uraz... i dlatego nie stawiam wyższych stawek jak 5 zł. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 9 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2006 ------------------------------------------------------------------- Kupon I HIFK-Helsinki - Lukko-Rauma 1 Nitra - Skalica 1 Kosice - Slovan Bratysława 1 AKO: 2.96 Stawka: 30.50 EW:90.00 ------------------------------------------------------------------- Kupon II kelag Wörthersee Piraten - WBC Kraftwerk Wels 1 Sport - Hermes 1 Kiekko-Vantaa - Jokipojat 1 AKO: 3.17 Stawka: 30.00 EW: 95.00 ------------------------------------------------------------------- Kupon III Middlesbrough FC - AS Roma 1x FC Midtjylland - Lyn Oslo 1 El Ismaily - Suez Cement 1 AKO: 3.38 Stawka: 30.00 EW: 101.40 ------------------------------------------------------------------- Łączna wygrana z dzisiejszych kuponów: 191.4 PLN Stan konta: 211.4 PLN (+171.4) Skuteczność: 21/24 = 84% Całkiem nieźle, co prawda jedno spotkanie nie weszło ale nie ma powodów do narzekań, dobra skuteczność i zyski coraz większe... rozkręcam się Juz jutro około 18 nowe typy (na jutrzejszy wieczór) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 10 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2006 -------------------------------------------------------------------- Kupon I Partizani - Vllaznia 1 (Albania) Al-Jaish - Al-Jehad 1 (Syria) Shabab Al Hussein - Al-Baq`a 1 (Jordan) AKO: 2.00 Stawka: 31.00 EW: 62.00 -------------------------------------------------------------------- Ciekawy kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 10 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2006 --------------------------------------------------------------------Kupon I Partizani - Vllaznia 1 (Albania) Al-Jaish - Al-Jehad 1 (Syria) Shabab Al Hussein - Al-Baq`a 1 (Jordania) AKO: 2.00 Stawka: 31.00 EW: 62.00 -------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 10 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2006 ------------------------------------------------------------------- Kupon I DEG Metro Stars - Kassel Huskies 1 Hannover Scorpions - Eisbären Berlin 2 AKO: 3.38 Stawka: 30.00 EW: 101.4 ------------------------------------------------------------------- Kupon II DEG Metro Stars - Kassel Huskies 1 ERC Ingolstadt - Krefeld Pinguine 1 Landshut Cannibals - Dresdner Eislöwen 1 AKO: 3.95 Stawka: 30.00 EW: 118.50 ------------------------------------------------------------------- Aj aj aj... dopiero teraz gdy przepisywałem kupony z Bet And Win zobaczyłem ze popełniłem fatalny błąd mianowicie spotkanie DEG Metro Stars - Kassel Huskies zawarłem na 2 kuponach. Ale sie zobaczy w sumie meczyk pewny. Myśle ze przynajmnije jeden z tych kuponów powinien wejść, więc progres bedzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 10 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2006 Kuponik z ostatniej chwili, troszke dużo dzis zagralem.... ------------------------------------------------------------------- Kupon I Volendam - Fortuna Sittard 1 FC Zwolle - FC Omniworld 1 SG Union WEB Arbesbach/Döbling - SG Supervolley Enns 1 SG TBB Trier - ALBA Berlin 2 AKO: 3.18 Stawka: 32.00 EW: 101.76 PLN -------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyjadacz Napisano 11 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2006 ------------------------------------------------------------------- Kupon I Volendam - Fortuna Sittard 1 FC Zwolle - FC Omniworld 1 SG Union WEB Arbesbach/Döbling - SG Supervolley Enns 1 SG TBB Trier - ALBA Berlin 2 AKO: 3.18 Stawka: 32.00 EW: 101.76 PLN -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------Kupon I DEG Metro Stars - Kassel Huskies 1 Hannover Scorpions - Eisbären Berlin 2 AKO: 3.38 Stawka: 30.00 EW: 101.4 ------------------------------------------------------------------- Kupon II DEG Metro Stars - Kassel Huskies 1 ERC Ingolstadt - Krefeld Pinguine 1 Landshut Cannibals - Dresdner Eislöwen 1 AKO: 3.95 Stawka: 30.00 EW: 118.50 ------------------------------------------------------------------- bez komentarza. Okryłem sie wczoraj hańba i nie pozostaje mi nic innego jak zmyć ja dobrymi typami. W związku z tym dzis rano pusciłem taki oto kuponik ( mecze juz sie odbyły (10.00) kupon wysłalem o 9.33 także jest w 100% uczciwy a winiki jeszcze do mnie smsem od BAW nie przyszły. ------------------------------------------------------------------- Kupon I Liberty Oradea - Minerul Lupeni Ameri - Lokomotivi Tbilisi Borjomi - Dinamo Sokhumi AKO: 2.87 Stawka: 32.00 EW: 91.84 ------------------------------------------------------------------- Zobaczymy ... lada chwila wyniki będą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi