Rodriguez Napisano 23 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2006 Mam 100 złotych niewiem czy wpłacać to np. na Betandwin i mieć 200. Ale Żeby to później wypłacić trzeba te pieniądze obrucić itd. Postanowiłem założyć ten temat żeby się sprawdzić czy wygrałbym coś jeszcze czy stracił. No to startujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodriguez Napisano 23 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2006 Związku z tym że to pewien test przyjmijmy że mam 50 złotych na Betandwin. Gram na ako. 2 . Stawka również wynosi 2 bo na takim przykładzie najlepiej sprawdzić czy ktos wychodzi na plus czy minus. A pozatym za 2 można grać już u buka naziemnego (ja preferuje wśród naziemnych STS) . Każdy ma jakiś swój system ja np. grając na ako 2 Będe wybierał na kupon 3 mecze . Dwa będą miały kursy ok. 1,3 a jeden będzie miał kurs ok 1,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodriguez Napisano 23 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2006 Gram tak Palermo - Slavia typ ;Palermo strzeli pierwszego gola kurs 1,3 Hamburger - Thun typ; 1 kurs1,35 12:15 E. Likhovtseva / V. Zvonareva -A. Bondarenko / K. Bondarenko typ; 1 kurs .1,15 AKO 2,01 STAWKA 2 Ew.wyg. 4,02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodriguez Napisano 24 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2006 Hamburger -Thun Palermo - Slavia E. Likhovtseva / V. Zvonareva -A. Bondarenko / K. Bondarenko kuponik wszedł Stan konta 52,02 Plus /Minus +2,02 Typy 3/3 100% średni kurs 1,26 kupony trafione / wszystkich 1/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi