Gość krasny Napisano 15 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2006 Obstawiłem na dzisiaj taki kuponik : P.UEFA Lille - Szachtar Donieck 1 Schalke - Espanyol ( tu troszkę niepewne) 1 (Szachtar jest mistrzem na swoim boisku,a Lille na swoim ,sędzią meczu będzie Polak ,więc liczę na niego,dlugo się zastanawiałem nad Schalke,ale niech stracę ) Tenis Marsylia Baghdatis - Ancic 1 nie wiem zawiodłem się ten mecz pozostanie tez w mojej pamięci (bez zastanowienia postawiłem tutaj na Baghdatisa,ciągle mam w pamięci mecz z Nalbandianem w Austalian Open ) Siatkówka Liga Mistrzów N.Masseik - Skra Bełchatów 2 ( skra idzie po mistrza ) ZIO Hokej 1 tercja USA - Łotwa 1 nawet tutaj weszło Kurs AKO 16.46 Postawiłem za 50 Pln do wygrania 740 Pln Nie wiem co to będzie z tym Pucharem dzisiaj,ale poczekamy zobaczymy. :shifty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krasny Napisano 15 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2006 Puchar UEFA Daję mu nazwę antykuponu Betis -Alkmaar 2 ArtmediaB-Lewski S. 1 Hertha - Rapid Bukareszt 02 Łowecz - Strasbourg 10 jednak bułgarzy nie sprawili niespodzianki NBA 15.02 N.York - Toronto 2 Piłka nożna spotkanie towarzyskie Meksyk - Korea 1 w 1 poł. ZIO HOKEJ Rosja - Słowacja 1 Ako 221.43 do wygrania 398.55 Drugi kupon Meksyk - Korea 1 w całym meczu ZIO Hokej mężczyzni Włochy - Kanada 7+( powyżej 7 goli ,1,75 bardzo ładny kurs polecam ) :cwaniak1: Muldy na zwycięstwo Davida Begga nie wiem na czym to polegało , ale postawiłem Skoki narciarskie Małysz-Kasai 2 Janda-Neumayer 2 Morgenstern-Kofler 2 Nie będe swoich typów popierał czymś , bo wiem ,że takie rozpoznania nic nie dają ,biore to wszystko na wyczucie. Nie zapomnę wczorajszego dnia przez Cypryjczyka,świniak nie potrafił serwować,tak go wyasował Ancic.Po meczu pewnie dostał od Chucka z półobrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krasny Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2006 Oto moje typy na dzisiaj : Hokej ZIO B01 Finlandia - Włochy 7+ 1,65 (wczorajszy mecz Włochów z Kanadą udowodnił,że ta drużyna poza kilkoma bramkami nic nie osiągnie , a rywali na razie ma bramkostrzelnych ) P.UEFA 561 Slavia-Palermo 2 2,38 ( cosa nostra powinna pokazać co potrafi , dobrze im idzie w lidze,jest to debiut nowego trenera,pomimo niesprzyjajacej temperatury ). AKO 3,92 do wygrania 353 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi