Zygus Napisano 11 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2006 Hej! Czy moglby mi ktos doradzic z jakiego najlepiej systemu korzystac. Mam niestety takiego pecha ze przewaznie jeden mecz na kuponie mi nie wchodzi, a to najbardziej boli. Moja skutecznosc w typowaniu to ok 75%, a sredni kurs 1,50. Czy jest jakis system dzieki ktoremu przy zachowaniu dalej takiej skutecznosci beda zawsze wygrywal. Nie chodzi o zadne gigantyczne wygrane. Bede wdzieczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 Mam niestety takiego pecha ze przewaznie jeden mecz na kuponie mi nie wchodzi, a to najbardziej boli. A kto nie ma takiego pecha A co do systemu - najlepiej sklejaj sobie dubelki i zrob z tego progresje... I każdy kupon graj tak za 2% stanu konta. Lecz ja jakoś do progresji nie jestem przekonany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandzos Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 Hej!Moja skutecznosc w typowaniu to ok 75%, a sredni kurs 1,50. Jesli naprawde masz skutecznosc 75% na typy z kursem 1,5 to nie potrzeba zadnego systemu - graj single. Pomysl z progresja z postu apocaliptyq'a tez zly nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 A jak jeden typ Ci nie wchodzi zawsze to graj rozpisy 4/5 albo 6/7 czy cos takiego Z tego bys mial nawet ladna kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 No jak masz zawsze skuteczność 75%, to najlepiej jest grać chyba 3z4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 Aha... I jak masz ową skuteczność 75%, to zamieszczaj swoje typy na forum Chętnie do nich zaglądne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_premier Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 przy takiej skutecznosci grając single masz 12,5% yield to dosc duzo grając progresję na ako >2 yield powinien ci wzrosnac do przynajmniej 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygus Napisano 12 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 Progresja odpada, jakos nie jestem przekonany i nie mam zbyt duzego wkladu. Przy systemie 3 z 4 jakie powinny byc kursy by wyjsc na plus, przy nietarfieniu jednego spotkania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 Kursy powinny wynosić przynajmniej 1,6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_premier Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 no to spróbuj systemu rokowego na 1,5 lub 2 rób po kilka kroków a nie stracisz a typy możesz umieszczac bo ciekaw ich jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygus Napisano 12 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 no to spróbuj systemu rokowego na 1,5 lub 2rób po kilka kroków a nie stracisz a typy możesz umieszczac bo ciekaw ich jestem A co to za system, pierwsze slysze o takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_premier Napisano 14 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2006 wiesz nie chce mi sie szukac opisów ale np system krokowy z AKO 2 wyglada tak: krok 1 gramy za 2zł krok 2gramy za 2zł krok3 gramy za4 zł krok 4 gramy za4zł krok 5 gramy za8zł itd czyli w pierwszym kroku odzyskujemy stawkę a poxniej w co drugim robimy rezerwe z półtora można grac podobnie tylko rzadziej odkąłdac poszukja w necie znajdziesz mase opisów do tego i pokąz jak grasz bo taka skutecznosc to ewenement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi