Skocz do zawartości

Raz a dobrze !!

zmien sobie nick !

Rekomendowane odpowiedzi

:uwaga: Podaję w temacie tylko jeden typ dziennie według mnie najpewniejszy. Statystyki będę podawał co 10 typów. :uwaga:

Alkmar - Besiktas (pojedynek)

typ: 1

kurs 1,80

STS

... 1 typ dziennie, statystyki po 10 typach = staty co 10 dni, czyli zbyt długo... // Chomik

Real - Alavez

typ: 1

kurs: 1,27

STS

//Jak już napisałem w pierwszym poście podsumowanie co 10 typów i na bank będę to robił !! Co do stawek nie mogę ich podawać dlatego że większość z tych typów łączę z innymi i nie są to kupony, ale tak jak sobie założyłem jeden najpewnieszy typ dnia. Chodzi mi o to aby dojść o ile to możliwe do wytypowania z 90% skutecznością jednego naprawdę pewnego typu na dany dzień aby każdy kto tutaj zajży miał pewność iż jak pożyczy sobie taki typ to ma spore szanse na wygraną. Jeżeli już tak się zdaża, że puszczam je jako singla zawsze jest to za minimum 100-200żł. To tyle pozdrawiam.

Kanada - Szwecja

typ: -3,5(Kanada)

kurs: 1,50

BaW

//Dziś tragedia jeżeli chodzi o typy. Nie mam na dobrą sprawę nic, ale skoro Kanadyjki złoto mają raczej w kieszeni a skoro ma w bramkach 42-1 w tym 8-1 w grupie to w finale chyba nie zrobią lipy i nie zagrają jak USA półfinał. Polecam !!

Kanada - Szwecja

typ: -3,5(Kanada)

kurs: 1,50

BaW

//Dziś tragedia jeżeli chodzi o typy. Nie mam na dobrą sprawę nic, ale skoro Kanadyjki złoto mają raczej w kieszeni a skoro ma w bramkach 42-1 w tym 8-1 w grupie to w finale chyba nie zrobią lipy i nie zagrają jak USA półfinał. Polecam !!

:c: masakra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...