Gość maciej4321 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2006 Chciałem się zapytać czy ma może ktoś tego ebooka „Stań się postrachem bukmacherów” jeżeli tak to niech prześle mi na pocztę macias84@poczta.fm z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchbox Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2006 Korzystaj z opcji jaka jest na forum w górnym prawym rogu "Szukaj" tu masz wynik http://obstawianie.com/search.htm?mode=results Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betexpert Napisano 11 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2006 Chciałem się zapytać czy ma może ktoś tego ebooka „Stań się postrachem bukmacherów” jeżeli tak to niech prześle mi na pocztę macias84@poczta.fm z góry dzięki daruj sobie to badzieiwe -szkoda czasu i miejsca na dysku pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 Zgadzam się Sam mam ten poradnik, a w nim żadnych nowości nie ma... Kilka opisow rozpisow, same podstawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2006 Właśnie przeglądam owy "poradnik"... Cena - 39,95 zł ... A są tam same podstawy - rozpis systemow, opis progresji... Nic odkrywczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_komorokoro Napisano 18 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2006 Właśnie przeglądam owy "poradnik"... Cena - 39,95 zł ... A są tam same podstawy - rozpis systemow, opis progresji... Nic odkrywczego... Zgadzam się, ale zawsze jakis się trafi i 40 zyli da zarobic i oto tu chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patab Napisano 18 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2006 Właśnie przeglądam owy "poradnik"... Cena - 39,95 zł ... A są tam same podstawy - rozpis systemow, opis progresji... Nic odkrywczego... Zgadzam się, ale zawsze jakis się trafi i 40 zyli da zarobic i oto tu chodzi Dokladnie tez mialem ten "poradnik poczatkujacego". Jesli by porownywal ich kategoriami, to wartosc wszystkich informacji na forum warta jest przynajmniej 1824,46 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@vlo Napisano 26 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2006 Jesli by porownywal ich kategoriami, to wartosc wszystkich informacji na forum warta jest przynajmniej 1824,46 zł. jak to obliczyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patab Napisano 26 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2006 Jesli by porownywal ich kategoriami, to wartosc wszystkich informacji na forum warta jest przynajmniej 1824,46 zł. jak to obliczyłeś? A to juz moja tajemnica :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi