lucas Napisano 1 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2006 Po dłuższej przerwie powracam do gry! Zaczynam od stanu 40PLN !Oto moje typy na dzisiaj : 1.Barcelona - Zaragoza ------------ 1--1.3 2.Blackburn - Manchester U-------- 2--1.83 3.Motherwell - Celtic --------------- 2--1.3 AKO 3.09 stawka : 5.00 PLN możliwa wygrana: 15.45 PLN 1.Liverpool - Birmingham-----------1--1.27 2.Arsenal - West Ham---------------1--1.36 3.Groningen - PSV ---------------2--1.75 AKO 3.02 stawka : 5.00 PLN możliwa wygrana: 15.10 PLN Bardzo prosze o sugestie, komentarze odnośnie typów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 1 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2006 Na pierwszym kuponie obawiałbym się Celticu, bo ostatnio jakoś nienajlepiej się spisują No i Manchester United ma być osłabiony: brak Smitha, Giggsa i Oshe'a, za to powraca Ronaldo. Może być ciężko ale życzę powodzenia. A na drugim PSV będzie miało także ciężko. I jeżeli Arsenal zagra dobrze to raczej wejdzie, ponieważ nie można przekreślać szans West Ham. Ale życzę powodzenia bo mam Arsenal na kuponie blokowym więc musi wejść, aha i Manchester też tam mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi