Skocz do zawartości

Cypisek Robi Fortune Na NHL !! :)

Cypisek

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zainteresowalem sie liga hokejowa zza oceanu. Tutaj znajdziecie typki tylko z NHL. STAN KONTA : 200 zl

logoccbj.gifColumbus Blue Jackets - Minnesota Wild logocmin.gif

Typ: 1X / Wynik: 4:3

AKO: 1.55 / STAWKA: 10 zł WYGRANY: +5.50 zł

Wiadomo, że trzeba grać z X...A podprzeć w którąś ze stron. Ja zdecydowałem, że lepiej skłonić się ku Kurteczkom.

Oto moje typki na dzisiaj:

Carolina Hurricanes - Atlanta Thrashers

Typ: X2

Wynik: 4:1

AKO: 2.00 / STAWKA: 20 zł PRZEGRANY

Typ bardzo ryzykowny ale lubie takie typy i kursy więc postanowiłem to zagrać.Carolina gra bardzo dobrez jednak w ostatnim meczu wypadł im kolejny ważny zawodnik, a mianowicie Cullen. Dalej od gry odpoczywa Stillman. Atlanta nie ma problemów kadrowych.

Według mnie dzisiaj gospodarze wyjdą zbyt pewni siebie na lodowisko i goście mogą ich skarcić, a są w stanie to zrobić gdyż na wyjeździe pokonali już między innymi Dallas. Jak dla mnie wysoki kurs jednak warty ryzyka.

Columbus - Nashville

Typ: 1X

Wynik: 4:3

AKO: 1.7 / STAWKA: 20 zł WYGRANY: +14 zł

Znowu wysoki kurs a spotkanie ciekawe. Gospodarze grają ostatnio nadzwyczaj dobrze w szczególności na własnej tafli. Ograli m.in. NYR, Vancouver i Minnesote. Poza tym goście nigdy nie błyszczeli na wyjazdach. Dzisiaj zagrają na bardzo trudnym terenie.

Toronto Maple Leafs-Montreal Canadiens

Typ: 1X

Wynik:3:3 / AOT 3:4

AKO: 1.45 / STAWKA: 10zł WYGRANY: +4.50 zł

Mimo dosyć sporych osłabień w ekipie gospodarzy stawiam zdecydowanie na nich. W ostatnich meczach musieli sobie radzić bez swoich czołowych zawodników jednak radzą sobie bez nich już coraz lepiej.Będzie to na pewno bardzo wyrównane spotkanie jednak według mnie szalę zwycięstwa przechylą na swoja korzyśc gospodarze.

Na dzisiaj proponuje coś takiego:

Chicago Blackhawks-Calgary Flames

Wynik: 3:5

AKO: 1.3

Bardzo ciekawy mecz zapowiada się dzisiaj. Tym bardziej, że dwa dni temu między tymi ekipami padł wynik 2:0 dla gospodarzy. Dzisiaj mają na koncie dwie porażki z rzędu goście będą bardzo głodni zwycięstwa. Nie mają wikększych problemów z kontuzjami, podobnie jak gospodarze. Gospodarze nie są w jakiejś formie aby móc wygrywać mecz za meczem. W ostatnich 10 spotkaniach wygrali zaledwie 4 razy, m.in. z WSH, Pittsburgh, Colorado i właśnie z Calgary. Wydawało się, że goście po kilku bardzo dobrych meczach łapią rytm jednak w dwóch meczach z Colorado i Chicago ponieśli klęski. Dzisiaj powinni wyjśc na lód bardzo zmotywowani. Obie ekipy maja bardzo podobny bilans gier:

Chicago u siebie: 8-5-12

Calgary na wyjeździe: 9-5-12

Washington Capitals - Tampa Bay Lightning

Typ: 2

Wynik:2:1

AKO: 2.00

Minionej nocy Tampa nie dała szans Lotnikom deklasując ich 6:0. Dzisiaj lecą do stolicy rozegrać mecz z tamtejszymi Capitals. Stołeczni snują się ostatnio po lodowisku bez wiary w zwycięstwo. Przez jakiś czas w meczu walczą, ale często kończy się to porażkami. Jedna z przyczyn jest słabsza gra Ovechkina, który jest filarem drużyny i WAS wygrywa jeżeli on jest w formie. Ostatnio jednak zgubił gdzieś dobrą dyspozycję, co sam podkreślał w wywiadach. W tym sezonie Tampa rozegrała już trzy mecze w stolicy i za każdym razem był remis po regulaminowym czasie gry, tym razem takiego scenariusza nie przewiduję. Brak znaczących osłabień w drużynach. W porównaniu bramkarzy zdecydowanie lepiej wypada Grahame, goalkeeper Tampy.

AKO: 2.6 / STAWKA: 10 zł PRZEGRANY

Dallas Stars - San Jose Sharks

Wynik: 2:2 / AOT: 3:2

AKO:1.8

Florida - Toronto

Wynik: 2:4

AKO: 1.7

AKO:3.06 / STAWKA: 10 zł WYGRANY: +20.60 zł

[ Komentarz dodany przez: Waciak: 30-01-2006, 22:59 ]

Na przyszłośćanalizy pisz w dziale z hokejem!!Więcej osób skorzysta!!A tutaj same typy i kupony podawaj!!

Boston Bruins - Montreal Canadiens

Typ: 1

Wynik: 3:1

AKO:1.95 / STAWKA: 10 zł WYGRANY: +9.50 zł

Pittsburgh - Ottawa

Typ: 2

Wynik: 2:7

AKO: 1.55 / STAWKA: 20 zł WYGRANY: +11 zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...