djviero Napisano 12 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2006 Moje typy: Niedziela, 15.01.2006 ------------------------ Sunderland FC - Chelsea FC (Typ 2) Wynik: FC Barcelona - Athletic Bilbao (Typ 1) Wynik: Inter Milan - Cagliari Calcio (Typ 1) Wynik: Juventus Turin - Reggina Calcio (Typ 1) Wynik: ------------------------ Stawka: 53 PLN Możliwa wygrana: 100.7 PLN KURS: 1.9 BUKMACHER: BET-AT-HOME :uwaga: KOMENTARZ: :uwaga: Wszystkie typy są na niedziele i sa w sumie pewne, wyniki wszystkich meczy beda zna o 21. Milan i Juventus graja o 15, mam nadzieje ze o 17 bedzie szło wszystko zgodnie z moim planem i nie okaze sie ze przegralem Najbardziej sie boje o Barcelone i o Chelsea mam nadzieje ze bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djviero Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2006 Niedziela, 15.01.2006 ------------------------ Sunderland FC - Chelsea FC (Typ 2) Wynik: FC Barcelona - Athletic Bilbao (Typ 1) Wynik: Inter Milan - Cagliari Calcio (Typ 1) Wynik: Juventus Turin - Reggina Calcio (Typ 1) Wynik: ------------------------ Stawka: 53 PLN Możliwa wygrana: 100.7 PLN KURS: 1.9 BUKMACHER: BET-AT-HOME :uwaga: KOMENTARZ: :uwaga: Wszystkie typy są na niedziele i sa w sumie pewne, wyniki wszystkich meczy beda zna o 21. Milan i Juventus graja o 15, mam nadzieje ze o 17 bedzie szło wszystko zgodnie z moim planem i nie okaze sie ze przegralem Najbardziej sie boje o Barcelone i o Chelsea mam nadzieje ze bedzie dobrze Stan konta: 120,7 PLN PLUS/MINUS: +50,7 PLN LICZBA ZAKŁADÓW: 4 ZAKŁADÓW TRAFIONYCH: 4 TRAFNOŚĆ: 100% :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djviero Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2006 Poniedziałek, 16.01.2006 ------------------------ Stade Brest - Bastia (Typ 2) Wynik: ------------------------ Stawka: 6 PLN Możliwa wygrana: 16,80 PLN KURS: 2.8 BUKMACHER: BET-AT-HOME :uwaga: KOMENTARZ: :uwaga: Kurs ciekawy, myscie ze bedzie z 1-2 dla brestu czas pokaze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djviero Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2006 Poniedziałek, 16.01.2006 ------------------------ Stade Brest - Bastia (Typ 2) Wynik: ------------------------ Stawka: 6 PLN Możliwa wygrana: 16,80 PLN KURS: 2.8 BUKMACHER: BET-AT-HOME :uwaga: KOMENTARZ: :uwaga: Kurs ciekawy, myscie ze bedzie z 1-2 dla brestu czas pokaze... Stan konta: 137,5 PLN PLUS/MINUS: +60,5 PLN LICZBA ZAKŁADÓW: 5 ZAKŁADÓW TRAFIONYCH: 5 TRAFNOŚĆ: 100% :uwaga: KOMENTARZ: :uwaga: Mylilem sie Wynik koncowy 2-0 nie rozumiem dlaczego byl az tak wysoki kurs na bastie skoro to byl w sumie pewny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djviero Napisano 13 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2006 Moje typy: Sobota, 14.10.2006 ------------------------ Arsenal FC - Watford FC (Typ 1) Wynik: Olympique Lyonnais - AS Saint Etienne (Typ 1) Wynik: Lechia Gdansk - LKS Lomza (Typ 1) Wynik: ------------------------ Stawka: 60,90 PLN Możliwa wygrana: 137,09 PLN KURS: 2.25 BUKMACHER: BET-AT-HOME :uwaga: KOMENTARZ: :uwaga: Po dlugiej przerwie postanawiam odswiezyc ten temat Mam nadzieje, ze wciaz moja skutecznosc bedzie wynosic 100% Wszystkie sobotnie typy sa w sumie pewne, wyniki wszystkich meczy beda znal ok 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djviero Napisano 14 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2006 Moje typy: Sobota, 14.10.2006 ------------------------ Arsenal FC - Watford FC (Typ 1) Wynik: Olympique Lyonnais - AS Saint Etienne (Typ 1) Wynik: Lechia Gdansk - LKS Lomza (Typ 1) Wynik: ------------------------ Stawka: 60,90 PLN Możliwa wygrana: 137,09 PLN KURS: 2.25 BUKMACHER: BET-AT-HOME :uwaga: KOMENTARZ: :uwaga: Po dlugiej przerwie postanawiam odswiezyc ten temat Mam nadzieje, ze wciaz moja skutecznosc bedzie wynosic 100% Wszystkie sobotnie typy sa w sumie pewne, wyniki wszystkich meczy beda znal ok 19. PLUS/MINUS: +136,69 PLN LICZBA ZAKŁADÓW: 8 ZAKŁADÓW TRAFIONYCH: 8 TRAFNOŚĆ: 100% :uwaga: KOMENTARZ: :uwaga: Ufff!! Takich nerwów nie mialem dawno. Chodzi o mecz Lyonu... Ci co czytali w tym czasie shoutboxa wiedza o co chodzi Reszta przeszla bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djviero Napisano 15 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2006 Moje typy: Niedziela, 15.10.2006 ------------------------ HJK Helsinki - FF Jaro (Typ 1) Wynik: Sønderjyske - Ølstykke (Typ 1) Wynik: (i po skutecznosci 100%) ------------------------ Stawka: 30 PLN Możliwa wygrana: 49,50 PLN KURS: 1,63 BUKMACHER: BET-AT-HOME :uwaga: KOMENTARZ: :uwaga: Pewniaki na dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djviero Napisano 15 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2006 Moje typy: Niedziela, 15.10.2006 ------------------------ HJK Helsinki - FF Jaro (Typ 1) Wynik: Sønderjyske - Ølstykke (Typ 1) Wynik: (i po skutecznosci 100%) ------------------------ Stawka: 30 PLN Możliwa wygrana: 49,50 PLN KURS: 1,63 BUKMACHER: BET-AT-HOME :uwaga: KOMENTARZ: :uwaga: Pewniaki na dzis PLUS/MINUS: +106,69 PLN LICZBA ZAKŁADÓW: 10 ZAKŁADÓW TRAFIONYCH: 9 TRAFNOŚĆ: 90% :uwaga: KOMENTARZ: :uwaga: Dobra passa sie skonczyla... Sønderjyske - Ølstykke 0-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi