Gość My$zk@ Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2006 Witajcie. Widząc poczynania kolegów z forum też chciałbym spróbować podawać typy które gram w rzeczywistości, aby inni też mogli z tego skorzystać. W bukmacherke bawie się już 3-4 lata (dokładnie nie pamiętam) ale zaczynałem jak każdy tasiemki za 2zł poźniej gra na poważnie i za poważne pieniążki. Ogólnie rzecz biorąc jestem na + tak więc nie obawiam się gdy strace pare razy pod rząd. Gram w UNIBET-cie i Was też zachęcam. Kursy mają niezłe a na Live też można trafić na nielada kąsek Jeżeli jeszcze nie macie konta u tego bukmachera to pisząc do mnie na PRIV że chcecie się tam zapisać, rejestrując się ze specjalnego linku który wam wyśle indywidualnie i wpłacając 100zł dostajecie drugie 100zł gratis, a jeżeli zagracie zakłady na sume 100zł to ja otrzymuje na swoje konto dodatkowe 100zł z którego oddaje WAM 50zł na konto bankowe lub w inny sposób. Sam też skorzystałem z takiego bonusu i powiem wam żę Naprawde się opłaca. Jeszcze raz zachęcam do zapisania się w UNIBECIE. Zapraszam na PRIV. Wracając do tematu. Najbardziej wychodzi mi typowanie koszykówki (Euroliga, ULEB, NBA) a także hokej(czeski, niemiecki, szwedzki no i oczywiście NHL :cwaniak1: ) a także tennis. Z innych dyscyplin też nie jest źle ale najbardziej lubie te co wypisałem powyżej. Tak więc bez owijania w bawełne rozpoczynamy gre. Typy za pare chwil. Zapraszam do udzielania się w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość My$zk@ Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2006 Tak jak obiecałem: #1 Kupon Unibet 7925 Palermo - Juventus 2 1.75 1161 Llanera Menorca - TAU Ceramica 2 1.35 Kurs:2.36 stawka:20zł Nie ma co się tu dużo rozpisywać. Juvek jako lider powinien roznieść średniaka a Tau bez najmniejszych problemów Jakby co to się skontruje na LIVe Juventus #2 Kupon Unibet 2123 Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers 2 1.88 Kurs 1.88 stawka:20zł Dalczego gram na LAL? Patrząc na statystyki LAC mają taką serie LLWLLWLLWL tak więc dziś powinni zaliczyć drugie z rzędu L a jeziorkowcy ostatnio 5L i ostatni mecz W tak więc powinni powalczyć jeszcze dziś o win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość My$zk@ Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2006 Czy ktoś skomentuje moje typki? Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość My$zk@ Napisano 8 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2006 #1 Kupon Unibet :devil1: dużo nie brakło ale naszczście skontorowany na LIVE unibetu #2 Kupon Unibet Typy na dziś później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi