obst_Etrusc Napisano 6 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2006 Zakładam temat w którym nie będzie żadnych statystyk ale temat w którym będę wpisywał kupony które gram w rzeczywistości zarówno tasiemce, single ale również rozpisy i nie wiadomo co jeszcze. Poza tym bedą tutaj również jakieś przemyślenia w postaci typów do przemyśleń dla innych - bedę jednak informował jak coś takiego sie znajdzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2006 A na dzień dobry a raczej dobry wieczór bo już po 24 takie delikatne szaleństwo z NBA, ale tutaj od razu mówie nie jestem specjalistą w tej dziedzinie - od kąd odszedł Jordan, Kempf i paru jeszcze kolesi ......... oraz po tym jak odcieli mi kablówkę jestem poza tematem. Ale zobaczymy. Dziś widzę zespół, który gra ostatnio coraz lepiej i na dodatek ograł nie byle kogo bo Miami Heat. New Orleans Hornets - Portland Trail Blazers 1,27 - 1 :mrgreen: Zawierając dogrywkę Unibet Dziś dla odmiany zagrają z kelnerami i z zespołem, który jast najgorszy w najlepszej lidze świata i raczej nie powinien poza serwowaniem drinków nic dobrego w tym meczu zdziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2006 Widzę,że trzecia opcja mojej ankiety przypadła Wam najbardziej do gustu Ciesze się że głosujecie. Co prawda dopiero zaostał oddany jeden głos ale zawsze. Tylko taki rezultat głosowania poddaje w wątpliwość to czy to przypadkiem nie jakiś giej zagłosował bo wówczas nic dziwnego Ale OK' A wracając do typowania NBA to miałem rację Portland to zdecydowanie kelnerzy. Chyba co raz przeciwko nim sobie zagram :tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2006 Na dziś na razie niewidzę rewelacji przynajmniej do tego tematu żeby błysną jakimś kursem tak jak wczoraj na triestinie. Ale moją ciekawość wzbudza jeden mecz a mianowicie Luton - Liverpool. Tak sobie - jakie plany mają władze Liverpoolu ba jak mają gdzieś ten puchar to solidny Luton na własnym terenie może wywalczyć awans. Ale tylko w przypadku olania pucharu przez Liverpool inaczej nie daję im żadnych szans. Ale tak sobie myślę, zaraz rusza dale liga, niedługu rusza LM to po jasny grzyb im puchar Anglii. Wszystkich srok za jeden ogon nie wyłapią. A jak ewentualnie mam rację to jak odpaść to kiedy albo na początku żeby nie szastać siłami albo jechać do końca na co Liverpoolowi nie daję szans, zwłaszcza że MU czy Arsenal niepowodzenia ligowe a zwłaszcza w europejskich pucharach muszą łatać na własnych śmieciach. A więc: --- Twój zakład został przyjęty --- 2006-01-07 09:09 Pokwitowanie # 66364853 -------------------------------------------------------------------------------- Luton Town - Liverpool 1X 2.65 -------------------------------------------------------------------------------- pojedyńczy Liczba kombinacji 1 Stawka 10.80 Przewidywana wypłata 28.62 Delikatnie bo to jak mówię 50/50 w tym meczu mało będzie zależało od umiejętności. Panowie on już tak naprawdę sie zakończył. Zastanawiam sie tylko w którą stronę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2006 A teraz tasiemiec. Takie cos z czasu w wekend sobie puszcze jest wyjątkowo mało przemyślany bo nie mam dziś na to czasu. St.Johnstone - Gretna 2,85 - 2 West Bromwitch - Reading 1,50 - x2 Reggina - Fiorentina 2,00 - 2 Palermo - Juventus 1,75 - 2 Espaniol - Barcelona 1,45 - 2 Alba Berlin - Tubingen 1,10 - 1 Farjestads - Leksand 1,35 - 1 Bilbao - La Coruna 1,38 - x2 Siena - Inter 1,60 - 2 Milan - Parma 1,22 - 1 Osasuna Santander 1,60 - 1 AEK - Iraklis (kosz) 1,10 - 1 Valarenga - Manglerud 1,15 - 1 AKO: 175,66 Stawka 2zł STS Ten kupon mówie wam nie jest tragiczny jakby podparł ze dwie albo 3 rzeczy byłoby git. Fiore i Gretne powinno się dać z podrórkami i coś dorzucić tak mi się wydaje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2006 Widzę po ankiecie że coraz więcej pedałów na Forum --- Twój zakład został przyjęty --- 2006-01-07 13:51 Pokwitowanie # 66402285 -------------------------------------------------------------------------------- Atlético Madrid - Valencia 2 2.25 Reggina - Fiorentina 2 2.10 -------------------------------------------------------------------------------- podwójny Liczba kombinacji 1 Stawka 30.00 Przewidywana wypłata 141.75 A teraz uzasadnienie. Poza tym, że zarównno Valencja jak i Fiorentina są wyżej w tabelce niż ich rywale to jest jeszcze pewna przesłanka, która pozwala mi grac obydwa mecze. W drużynie gospodarzy tzn Regginy ze względu na kontuzję i wykluczenia nie wystąpi aż siedmiu graczy: bramkarz Ivan Pelizzoli, obrońcy Lanzaro i Cannarsa, pomocnik Tadesco oraz napastnik Bianchi i jeszcze dwóch których w tej chwili nie pamiętam, natomiast dostałem informację że w Atletico 14 zawodników podtruło sie ostatnio pewnie się nażerli czegoś mocno Także wątpie żeby o ile to prawda ale chyba tak ponieważ to było przyczyną odwołania pucharowego meczu we wtorek, aby po takim czymś byli zupełnie sprawni na stawinie czoła trzeciej drużynie Hiszpańskiej Primera Division. Pozdrawiam i życzę sobie powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2006 Tego nie zagram ale jeszcze jeden pomysł na dziś Cremonese - Brescia Calcio 2.15 - 2 1-1 Italy, Serie B Bez uzasadnienia jak wejdzie to będzie wszystko jasne. Pozdrawiam // Nie wiele brakowało i dobrze że nie zagrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2006 Tasiemczyk 11 ale jak mówię tasiemczyk bo jak wejdzie gram następnego za tydzień podobnie leciutkiego za wszystko Tasiemczyk Valencja strzeli 1,12 :mrgreen: Messina strzeli 1,35 LaCoruna strzeli 1.05 Chievo strzeli 1.60 :mrgreen: Celtic - Klimarnock 1.25 - 1 :mrgreen: 4-2 Barcelona - Bilbao 1.25 - 1 :mrgreen: Sampdoria strzeli 1,25 :mrgreen: Chelsea strzeli 1,05 :mrgreen: Saragossa strzeli 1.15 :mrgreen: Roma strzeli 1,45 :mrgreen: Heracles - Alkmar 1,10 - x2 :mrgreen: Juventus - Reggina 1,20 - 1 :mrgreen: AKO: 11,47 Staweczka dziś większa 10zł //Messina mnie zawiodła a La Coruna kompletna klapa i wałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2006 I jeszcze fajowy rozpisik z pewniaczkami Rozpisik 4z5 + 2 pewniaczki Deportivo - Alaves 1.45 - 1 0-2 Valencja - Osasuna 1.75 - 1 :mrgreen: 2-0 Messina - Palermo 2.65 - 1 0-0 Fiorentina - Chievo 1.81 - x2 2-1 w 90 minucie wrrrr Liverpool - Tottenham 1.60 - 1 :mrgreen: 1-0 Pewniaki Barcelona - Bilbao 1.poł 1.50 - 1 1-1 Saragossa - Mallorca 1.80 - 1 :mrgreen: 3-1 Staweczka 20zł Możliwa wygrana 533zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2006 --- Twój zakład został przyjęty --- 2006-01-15 23:53 Pokwitowanie # 67041835 -------------------------------------------------------------------------------- Björkman, J - Gremelmayr, D 1 1.21 Domachowska, M - Henin-Hardenne, J 2 1.02 Udomchoke, D - Nalbandian, D 2 1.06 Na Li - Williams, Serena 1 3.00 Nieminen, J - Kimmich, M 1 1.05 Haas, Tommy - Gasquet, R 1 1.40 Hewitt, L - Vik, R 1 1.06 Berdych, T - Reynolds, B 1 1.10 Hrbaty, D - Marach, O 1 1.08 Ljubicić, I - Guccione, C 1 1.07 Minar, I - Luczak, P 2 1.58 -------------------------------------------------------------------------------- jedenastokrotny Liczba kombinacji 1 Stawka 1.91 Przewidywana wypłata 23.46 //Jak NaLi się spisze może być dobrze kupon na przetarcie AO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi