mario22 Napisano 2 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2006 Witam. Tak sobie ostanio myślałem o progresji i wymyśliłem coś takiego (być może to już ktoś wymyślił wcześniej). A więc tak wybieramy dwa mecze, w których faworytem nie powiem pewniakiem jest drużyna gospodarzy a kurs na wygraną tej drużyny wynosi 1,7 i 1,8 przykład: Manchester City – Everton stawka na Manchester wynosi 1,7 Wigan – Bolton stawka na Wigan wynosi 1,8 średni kurs z tego kuponu wynosi 3,06 System ten polega na graniu progresją na wejście kuponu. Wydaje mi sie że prawdopodobieństwo trafienia takiego kuponu jest duże. Przewiduję gre do 4 poziomu a stawkę zaczynam od 2 zł kolejna 6, 18 i 54. Pewnie ktoś sie zapyta na jakie drużyny należy grać. Powiem tak nalezy wybierać takie spotkania w których kursy mieszczą sie w granicy od 1,5 do 2,0 a po wymnożeniu mamy około 3,0. Moje aktulane progresje można znależć na stronie www.progresja.konto.pl jest też tam dział z singlami i można wybać sobie mecze na które można stawiać tym systemem. Prosze o opinie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi