Skocz do zawartości

Typy => Typa

obst_Etrusc

Rekomendowane odpowiedzi

Strzałeczka :p:

Witam po dłuższym nie zaglądaniu. Mam parę groszy na necie -Unibet- ponieważ wysłałem jak była promocja 200 dali drugie tyle bonusa obróciłem bla bla bla..... Kasy trochę jest i będę chciał z tego coś w tym 2006 roku zrobić. Od razu mówię że nie gram tam głupot typu: 6 meczy na kuponie H..j wie skąd i po co :D żadnych kosmicznych rozpisów i nie wiadomo czego jeszcze. Postaram się grać głównie jak to napisałem w podtytule coś w stylu:

1. Niska stawka ok. 20-50zł na początek i AKO albo singiel w przedziale 1,3 - 1,8 z tym że najczęściej ok, 1,5

2. Jak wejdzie to vabanque itd.

3. Jak wtopię od początku

4. Jak przekroczę 1000zł jadę z żoną na zakupy :D

5. Jak sposób wypali a mam kasy na kilkanaście podejść to będę tak pogrywał dalej ale zwiększę początkową do 200zł a wtedy to przy 4 próbie mamy zakupy :)

Na papierze wygląda to fajowo ale jak będzie zobaczymy. Wiem że jak zgarnę tego cholernego tysiaka to na bank dam w palnik.

Jako że spędziłem na tym forum sporo czasu i większość z Was pamiętam serdecznie przy okazji pozdrawiam. Szczególny szacunek dlaChrisa zwanego Nowakiem :D który nie zapomniał o mnie nawet jak mnie tutaj nie było. Pozostałym, którzy chociażby z czasu się odezwali wielkie dzięki. Siemanko szwagier :)

Dziś zapodałem pierwszy kupon. Już dwa spotkania się zakończyły, te które były na nim zawarte a trzecie się kończy ale mam nadzieje, że nie posądzicie mnie o ściemę a ja dla porządku jutro zamieszczę linka do wglądu na kupon. Ja natomiast już traktuję go jako pierwszy etap, pierwszej próby. Pozdrawiam i życzę wszystkim w Nowym 2006 roku samych wielkich dni i wysokich wygranych.

Próba 1 / Etap 1

West Ham - Chelsea 1.09 - x2 :mrgreen: 1-3

Reading - Cardiff 1.07 - 1x :mrgreen: 5-1

HV71 - Brynas 1.25 - 1 :mrgreen: 4-1

AKO: 1.45

Stawka 20zł

Wygrana 29,16zł :p:

Od jutra kupony będę podawał w trochę innej formie ten jest taki ze względu na to, że wcześniej nie zdążyłem go wklepać. Pozdrawiam.

PS. Komentarze inteligentne, coś wnoszące do tematu mile widziane.

Próba 1 / Etap 2

--- Twój zakład został przyjęty ---

2006-01-03 15:01

Pokwitowanie # 66099018

--------------------------------------------------------------------------------

Federer, R - Minar, I

( Ponad/Poniżej , Całkowita liczba gemów w meczu. Pieniądze zostaną zwrócone w przypadku kreczu. )

Under 18.5 :mrgreen: 6-1 6-3

1.85

--------------------------------------------------------------------------------

pojedyńczy

Liczba kombinacji 1

Stawka 29.16

Przewidywana wypłata 53.95 :p::p::p:

Nie wiem czy trochę nie przegiąłem :D ale jak fedek jest w formie to kolega Minar nawet nie piardnie. Nawet jak cofnę się o jeden poziom ale nie mogę się oprzeć takiemu typowi. Pozdrawiam

// Fedek tak trzymać a przy Twojej Fortunie chłopaku urośnie i moja.

Próba 1 / Etap 3

2006-01-05 18:18

Pokwitowanie # 66270136

Espanyol - Barcelona

X2

1.09 :mrgreen: 1-2

Trondheim - Storhamar

X2

1.25 :mrgreen: 0-4

podwójny

Liczba kombinacji 1

Stawka 53.95

Przewidywana wypłata 73.51

:p::p::p:

Próba 1 / Etap 4

2006-01-08 18:33

Pokwitowanie # 66528856

:futbol: AC Milan - Parma

1

1.18 :mrgreen: 4-3

pojedyńczy

Liczba kombinacji 1

Stawka 73.51

Przewidywana wypłata 86.74 :p::p::p:

Stosowny opis do spotkania znajdziecie =>TUTAJ

Próba 1 / Etap 5

2006-01-09 00:16

Pokwitowanie # 66545867

Henin-Hardenne, J - Hingis, M

1

1.40 :mrgreen: 6-3 6-3

pojedyńczy

Liczba kombinacji 1

Stawka 86.74

Przewidywana wypłata 121.44 :p::p::p:

Analiza => TUTAJ

Próba 1 / Etap 6

2006-01-11 19:30

Pokwitowanie # 66702204

Lyon - Marseille

1X

1.09 :mrgreen: 2-1

Monaco - Strasbourg

1

1.38 :wsciekly: 1-1

podwójny

Liczba kombinacji 1

Stawka 121.44

Przewidywana wypłata 182.67

Analiza => TUTAJ

// złamałem jak dla mnie podstawową zasadę nie grania żabojadów zasranych i mam po dupie ale mogę mieć pretensje tylko do siebie od dziś to już jest definitywny koniec ta liga dla mnie nie istnieje. I jeszcze życzenia dla francuzików: OBY WAM WSZYSTKIE ŻABY WYZDYCHAŁY !! Gieje jedne !!

No to walimy od poczatku tym razem bez ceregieli i zaczynamy od 100zł i jak ktoś mi powiekiedykolwiek że francuska jest do grania to niech od razu pisze swój adres.

Próba 2 / Etap 1

2006-01-11 22:34

Pokwitowanie # 66715506

Henin-Hardenne, J - Kuzniecowa, S

1

1.37 :mrgreen: 6-3 6-1

pojedyńczy

Liczba kombinacji 1

Stawka 100.00

Przewidywana wypłata 137.00

//Zamiast grać tych giei żabojadów i moczyć kaske trzeba było zagrać od razu pewniutką Hanin jak miałem w pierwszym zamyśle. Pozdrawiam Etrusc

Zdecydowałem, że ten kupon z Henin był tylko na otarcie łez i odrobienie strat. Jako że wypłaciłem część kasy z Unibeta postanowiłem zacząć niżej kolejne podejście ale wyżej niż zaczynałem pierwsze. Czyli gram za zysk z JuJu.

Próba 2 / Etap 1

2006-01-12 16:15

Pokwitowanie # 66746334

Linköpings HC - Leksands IF

1X

1.10 :wsciekly: 2-3

Schiavone, F - Henin-Hardenne, J

2

1.14

Panathinaikos - Montepaschi Siena

( Łącznie z dogrywką )

1

1.18 :mrgreen: 88-78

Eisbären Berlin - Füchse Duisburg

1X

1.09 :mrgreen: 5-4

poczwórny

Liczba kombinacji 1

Stawka 37.00

Przewidywana wypłata 59.68

I jeszcze jeden kuponik ale dla odmiany w STS nie liczony do mojego sposobu gry w Unibet. Pozdrawiam Etrusc

Panatinaikos - Siena 1.20 - 1 :mrgreen: 88-78

Francja - Austria 1.30 - 1 :mrgreen:

Lotos Gdynia - Familia Schio 1.60 - 1 :wsciekly: 77-79

AKO: 2.50

Stawka 70zł

Przewidywana wygrana 157.50zł

STS

Wszystko piekne tylko gdzie te statystyki?? Mógłbys się trochę pofatygować i podawać je po skończonym etapie. Czekam na poprawe. Pozdrawia upierdliwy Piostar

I jeszcze cos na Unibet co mi chodziło po głowie cały dzień. Nie mam czasu na oddzielne analizy ale myślę, że zwłaszcza Panata wydaje się do wzięcia gdyż Włosi po tym co ich kibice zgotowali grekom u siebie włącznie z butelkami pewnie bardziej bedą walczyli o życie niż o punkty - polecam ten typ po pieknym kursie. A jak chodzi o hok to drużynki underowe, które same też raczej miedzy sobą mają raczej niskie wyniki. To już na pewno na dziś wszystko. Pozdrawiam Etrusc.

2006-01-12 17:17

Pokwitowanie # 66753450

Stavanger - Sparta Sarpsborg

( Ponad/Poniżej , Całkowita liczba strzelonych bramek (tylko czas normalny). )

Under 6.5

1.55 :mrgreen: 4-2

Panathinaikos - Montepaschi Siena

( Handicap , Zawierając dogrywkę )

PANATHINAIKOS

-9.0

1.90 :mrgreen: 88-78

podwójny

Liczba kombinacji 1

Stawka 10.00

Przewidywana wypłata 29.45

Dobra Piostar wiedzialem, że się kiedyś odezwiesz po swoje tylko dlaczego jak akurat jestem wkur....... :pytanie: To co przed chwilą zrobił Linkoping mając 2-2 i przegrali w 59,53 sekundzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To już jest coś nie samowitego człowiekowi rece opadają a jeszcze te nasze suki ........... Zaraz mnie coś trafi dobrze że chociaż sobie asekuracje dałem ale to i tak marma pociecha. Tragedia staty bedą na week bo dzis to odchodzę od kompa żeby go nie rozj.....ze złości. Pozdrawiam Etrusc

Na szczęście moje samopoczucie poprawiła DREWNONOWELA i w zwiazku z tym kuponik na noc i na poranek. Mam jednak nadzieje, ździry z Gdyni były ostatnimi babami jakie mnie w tym miesiącu tak mocno wkurzyły i Panie Henin i Krajicek bedą zdecydowanie bardziej wyrozumiałe dla mich zszarganych bukmachrką nerwów. Pozdrawiam Etrusc.

2006-01-12 23:12

Pokwitowanie # 66778692

Krajicek, Michaella - Benesova, I

1

1.40 :mrgreen: 6-2 6-1

Ancic, M - Wawrinka, S

1

1.38 :mrgreen: 6-3 6-1

Schiavone, F - Henin-Hardenne, J

2

1.14 :mrgreen: 6-4 5-7 5-7

potrójny

Liczba kombinacji 1

Stawka 9.45

Przewidywana wypłata 20.81

//Ancic i Krajicek szacunek i respekcik po takich gładkich zwycięstwach. Ale to co robiła Henin to rekord świata. W drugim już dostawała 4-1 i było w gemie 30-0 dla Schavione przy jej podaniu a ta wyciągnęła :spoko: W trzecim podobnie z 5-3 wyciągnęła na 7-5. Brawo ale nerwów mnie to kosztowało nie mało. Pozdrawiam Etrusc

PS. Dziś 13 Piątek - może przyda się przerwa przed weekendem :D

2006-01-13 19:15

Pokwitowanie # 66829886

Hamburg Freezers - Iserlohn Roosters

1X

1.14 :mrgreen: 4-2

Volendam FC - Dordrecht 90 FC

1

1.72 :wsciekly: 1-1

podwójny

Liczba kombinacji 1

Stawka 10.81

Przewidywana wypłata 21.20

Mam nadzieje że po 2 miechach w końcu Voolendam coś u siebie wygra - od 11.11.2005r. u siebie nic nie wygrał, a kiedyś to była moja ulubiona drużyna w 2 Holandii do grania w domu. A Hamburg jak dla mnie najpewniejszy dziś hokej - dla pewności podparłem :mrgreen: Powodzenie i pozdrawiam Etrusc

//Nie wierze jak zespół który ma aspiracje gry w 1 lidze nie wygrywa od ponad 2 miechów na własnym boisku!! :k:

2006-01-14 13:09

Pokwitowanie # 66886288

Arsenal - Middlesbrough

1X

1.08 :mrgreen: 7-0

Real Saragossa - Majorka

1X

1.14 :mrgreen: 3-1

Barcelona - Athletic Club Bilbao

1

1.18 :mrgreen: 2-1

Liverpool - Tottenham

1X

1.12 :mrgreen: 1-0

Celtic - Kilmarnock

1

1.20 :mrgreen: 4-2

Sunderland - Chelsea

2

1.15 :mrgreen: 1-2

Valencia - Osasuna

1X

1.14 :mrgreen: 2-0

Juventus - Reggina

1

1.14 :mrgreen: 1-0

ośmiokrotny

Liczba kombinacji 1

Stawka 50.00

Przewidywana wypłata 145.91

Cóż tu mówić myślę, że sami faworyci 100% ostatnio unikałem takich meczy ale jakoś wszystko wxhodziło. Myslę że powinno wejść. Pozdrawiam Etrusc

Mój główny kupon w grze to zagrałem coś dla relaksu i za grosze. Mam nadzieje, że wejdzie a jak tak to puszczę za wszystko na noc tenisa. Wszyscy dziś grają Rome-Milan under a ja sądzę, że już do przerwy mogą się o overka otrzeć. Milan w dwa mecze 7 bramek stracił wcale nie z potęgami. GGrają bez dwóch podstawowych obrońców. Nesta sam nie da rady, a Kaladze i Serginhio już nie młody mogą popełnić sporo błędów. Przy czym Milan na bank coś strzeli. Natomist PSV miałem tego nie grać ale Sparta jest naprawdę słaba. W 2 lidze robili co chcieli ale jednak Eredivisie to nie to samo. PSV po wczorajszym pewny zwycięstwie AZ i przypuszczalnym dzisiejszym Ajaxu a widzę że i Feye wygrywa - poprostu musi grać już nawet nie po po aby uciekać ale żeby nadal pozostawać w czołówce bo jest tam gęsto, a żeby liderować trzeba wygrać. Pozdrawiam Etrusc

2006-01-15 13:34

Pokwitowanie # 66992238

Roma - AC Milan

( Ponad/Poniżej , Całkowita liczba strzelonych bramek. )

Over 2.5

1.78 :wsciekly: 1-0

Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven

2

1.40 :mrgreen: 0-1

podwójny

Liczba kombinacji 1

Stawka 5.00

Przewidywana wypłata 12.46

2006-01-14 13:09

Pokwitowanie # 66886288

Arsenal - Middlesbrough

1X

1.08 7-0

Real Saragossa - Majorka

1X

1.14 3-1

Barcelona - Athletic Club Bilbao

1

1.18 2-1

Liverpool - Tottenham

1X

1.12 1-0

Celtic - Kilmarnock

1

1.20 4-2

Sunderland - Chelsea

2

1.15 1-2

Valencia - Osasuna

1X

1.14 2-0

Juventus - Reggina

1

1.14 1-0

ośmiokrotny

Liczba kombinacji 1

Stawka 50.00

Przewidywana wypłata 145.91

Cóż tu mówić myślę, że sami faworyci 100% ostatnio unikałem takich meczy ale jakoś wszystko wxhodziło. Myslę że powinno wejść. Pozdrawiam Etrusc

//Jak widać czasami warto zagrać na faworytów nawet grubiej. Naprawdę grając na faworytów (nie zawsze) można wziąść ładną kaskę. Ten weekend zdecydowanie do nich należał. Z wielkich wygrali prawie wszyscy. Pozdrawiam Etrusc :p:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...